Partnerský horoskop na 3. únorový týden: Kozorozi se zaměří na chyby, Štíři, pozor na nevěru

Partnerský horoskop na 3. únorový týden: Kozorozi se zaměří na chyby, Štíři, pozor na nevěru
Začátkem týdne budeme chtít pro partnera jen to nejlepší, poněvadž Neptun v úterý a ve středu se bude nacházet pod vlivem romantických Ryb a vliv na nás bude mít i Venuše. Ryby však na nás budou mít vliv po celý týden, poněvadž v sobotu do jejich vlivu vstupuje Slunce. Na co se můžete v partnerském životě těšit tento týden Vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Po celý tento týden budete mít příležitost se s partnerem sblížit. Pokud jste se v posledních dnech na něčem neshodli, tento týden budete chtít všechno urovnat a užít si s partnerem všechen volný čas. Vymyslíte program, který se bude líbit nejen Vám, ale také Vašemu partnerovi.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zatoužíte po romantice a hned v pondělí začnete hledat vhodný způsob, jak s partnerem trávit volný čas. Romantická procházka není vyloučena, také za sebe a partnera utratíte část svých peněz, abyste mu dokázali svou lásku. Hlavně na úterního Valentýna Váš partner jen tak nezapomene.

Blíženci (21. května – 21. června)

Váš partner bude tento týden mít určitý vliv na Vaši kariéru. Pokud tedy nebudete vědět, jakým pracovním směrem se vydat, poraďte se se svým miláčkem. Tento týden Vám bude mnohem větší oporou, než jste si doposud mysleli. Nezapomeňte však také na romantiku.

Rak (22. června – 22. července)

Začnete si všímat signálů, že Váš partner není plně spokojen ve vztahu, a také zjistíte, proč tomu tak je. V důsledku toho začnete vztah zlepšovat. Již ve čtvrtek nebo v pátek zjistíte, že Váš partner je ve vztahu mnohem spokojenější, než jak tomu bylo začátkem týdne. To Vás nesmírně potěší.

Lev (23. července – 22. srpna)

Tento týden budete mít možnost promluvit si s partnerem o tom, co od vztahu vlastně skutečně čekáte. Vyslechněte si i partnerův názor, bude hodně důležitý pro silné zlepšení vztahu. Celý týden na tom zapracujete a na konci pracovního týdne si budete rozumět více než doposud.

Panna (23. srpna – 22. září)

Je-li ve vztahu všechno v pořádku, nic zásadního Vás tento týden nečeká. Pokud tomu tak není, připravte se, že odhalíte, kde se stala chyba, a záleží pouze na Vás, jak se k této situaci postavíte. Ale než abyste partnera kritizovali, zkuste si s ním v klidu promluvit, bude to lepší.

Váhy (23. září – 23. října)

Vašemu partnerovi se od Vás dostane pouze soucitu, což ho učiní šťastným. Začnete se totiž plně zajímat, zda je ve vztahu šťastný, a pokud ne, zařídíte, aby byl. O vztah se budete zajímat po celý tento týden. Svému partnerovi budete plně k dispozici, může Vám říci cokoliv.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud se chystáte zůstat svému partnerovi věrní, je nejlepší čas začít měnit vztah k lepšímu. K nevěře však budete mít sklony, pokud se setkáte s novými lidmi opačného pohlaví. Tento týden je nejlepší odbýt si práci a zůstat doma se svým zlatíčkem, abyste se vzájemně více sblížili.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Ačkoliv na začátku týdne můžete partnerovi částečně nevěřit, budete si uvědomovat, že ho zároveň i milujete a nechcete o něj přijít. Proto se rozhodnete řešit problémy ve vztahu, a to okamžitě. Již ve čtvrtek si můžete všimnout, že Vaše snaha nebyla marná.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Začnete si všímat, jak si Vás partner váží, ale také se zaměříte na jeho nedostatky. Buďte objektivní, zapomeňte na to, co Vám na partnerovi vadí, a zaměřte se na to, v čem Vám vyhovuje. Zmiňujte toto, neříkejte mu, že by se mohl chovat lépe – tím byste pouze zničili vztah.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jediný důvod, proč byste se s partnerem neměli pohodnout, je Vaše nadměrné utrácení, které hrozí po celý tento týden. Je skvělé, že myslíte i na ostatní lidi, ale musíte nechat nějaké peníze pro Vás a pro partnera. Pokud to dokážete, zažijete nezapomenutelný týden, co se týče vztahu.

Ryby (19. února – 20. března)

Tento týden se opět ocitnete ve své fantazii – budete očekávat, že vztah se zlepší sám od sebe a Váš partner zcela pochopí, co chcete nebo potřebujete, aniž byste mu cokoliv říkali. Zkuste myslet trochu realisticky, pomůže Vám to strávit týden bez hádek, což určitě chcete.

Zdroj článku: