Na tato 4 znamení pozor – mohou se na vás zavěsit již po prvním flirtu

Na tato 4 znamení pozor – mohou se na vás zavěsit již po prvním flirtu
Ne vždy zatoužíme s člověkem, s nímž jsme flirtovali, strávit zbytek života. Někdy se ale stává, že si to druhý jedinec vyloží jinak, a i když s ním strávíme intimní noc a zdůrazníme mu, že se nechceme nijak vázat, on si myslí, že jsme spřízněné duše. V jakých znameních se tito lidé rodí nejčastěji?

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud jim bývalý partner zlomil srdce, pokoušejí se najít si trvalou lásku někde jinde. V tu chvíli ignorují, pokud jim řeknete, že nic velkého z tohoto dočasného vztahu nečekáte. Pokud je zrovna netrápí bolest z rozchodu s partnerem, pochopí vaše slova, ale pokud je to nedávno, co se s nimi partner rozešel, snaží se nemyslet na minulost a chtějí najít lásku v jiném člověku bez ohledu na to, jak miniaturní šanci, že s nimi zůstanete, mají. Zlomíte jim srdce, pokud je tvrdě odmítnete, nedokážou pochopit, když nechcete nic trvalého.

Ryby hned ve všem vidí víc, ač vy to máte jinak. Zdroj: LightField Studios/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Častokrát se stane, že Rak, který má zlomené srdce, se do vás zamiluje, pokud s vámi stráví intimní chvilky. Než se tak stane, sám je přesvědčen, že nic trvalého neočekává, ale jakmile se to stane, bude na vás myslet každou chvíli. Je to tím, že se neustále topí v minulosti, která ho hodně bolí, a tak se zaměří na vás jako na někoho, s kým prožil krásné chvíle. Šance, že se do vás zamiluje, přestože souhlasil s tím, že vztah nebude příliš dlouho trvat a je jen dočasný, je obrovská. Sám je hodně překvapen, jakmile zjistí, že jeho city jdou proti jeho původním plánům.

Lev (23. července – 22. srpna)

Přestože je zpravidla tím, který navrhuje sex na jednu noc, během flirtu se do vás také může zcela zamilovat, aniž by to nějak plánoval. Stačí, že mu věnujete pocit, že on je tím nejlepším člověkem na celém světě, a už může změnit svůj názor na lásku s vámi. Pokud si ho budete hýčkat a chovat se k němu nadmíru mile, je obrovská pravděpodobnost, že na vás nepřestane myslet bez ohledu na to, kolikrát si bude nakazovat, že vás ke svému životu vůbec nepotřebuje.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jsou příliš nepředvídatelní, a pokud si zrovna procházejí těžkým životním obdobím a vy mu dáte pocit, že jste jediní, kdo se o ně zajímá, jejich mysl je bude informovat, že soužití s vámi nemůže být vůbec zlé, poněvadž jste jediní, kdo chápe jejich city a potřeby. Neradi se ohlíží na minulost, pokud jim něco s bývalým partnerem nevyšlo, hledají si nového. Řeknete-li jim, že se nejedná o nic dlouhodobého, nadšeně vám to odkývají, ale dokážou se na vás pořádně přilepit, pokud jim dáte naději, že vaše láska patří pouze nim, bez ohledu na to, jak malý náznak to je.

Zdroj článku: