Znamení zvěrokruhu, která nejvíc prdí. Víte, s kterým znamením zvěrokruhu raději nemít co dočinění?

Znamení zvěrokruhu, která nejvíc prdí. Víte, s kterým znamením zvěrokruhu raději nemít co dočinění?
Některé znamení je totiž obzvláště neslušné a dělá nepatřičné věci. Přečtěte si, zda mezi ně nepatříte i vy! Dozvíte se, co na svém chování změnit, abyste neodradili opačné pohlaví!

Býk 21. 4. – 21. 5. 

Býci jsou velice zpohodlnělá znamení zvěrokruhu. Zakládají si na svém pohodlí a komfortu. Často bývající Býci typy lidí, kteří chtějí zůstat za každou cenu sami sebou a na nic si nehrát. Občas jim ale trochu nedochází, že na protějšek neudělají dobrý první dojem, když ihned odhalí svou přirozenost a své zlozvyky.

Často a velmi brzy se totiž ani nestydí prdět před druhými. Neměli byste zapomínat na to, že vaše drahá polovička nechce doma žádné čuně a lenocha. Je sice obdivuhodné, že chcete zůstat sami sebou za každou cenu, nezapomeňte ale na to, aby láska u vašeho partnera časem nevyprchala!

Blíženci 22. 5. – 21. 6.

Blíženci jsou známí tím, že mají dvě tváře. Dokážou také dokonale vystupovat na veřejnosti a doma se chovat zcela opačně. Mají velkou výhodu v tom, že dokážou snadno měnit role. Těžké ovšem je odhadnout, která z nich se zrovna probudí. Je u nich obdivuhodné, že se dokážou ve společnosti chovat velice kultivovaně a v soukromí zase jako burani. Blíženci nemají problém si před vámi prdnout a přijde jim to ještě velice legrační.

Buďte více ohleduplní a mějte větší sebeúctu, protože se může stát, že se druhým pěkně zprotivíte. Stejně tak jako vám nedělá problém říci druhým, co si o něm myslíte, nestydíte se ani dělat nepatřičná gesta, kterým můžete druhého pěkně odradit.

Kozoroh si rád užije pohodlí a nezdráhá se prdět. Zdroj: Ranta Images / Shutterstock

Kozoroh 22. 12. – 20. 1.  

Kozorozi jsou lidé s uhlazeným a profesionálním vystupováním. Těmto lidem skutečně jde prezentovat se na veřejnosti a působit velmi diplomaticky. Kozorozi to mají prostě v sobě a jde jim hlavně o to, aby zapůsobili co nejlépe před ostatními. Když Kozoroha poznáte blíže, zjistíte, že je to zcela obyčejný člověk, který umí být taky pořádné čuně. Rád si občas užije svého pohodlí a nezdráhá se před svými blízkými prdět nebo dělat jiná neomalená gesta.

Být přirozený a sám sebou mu v přítomnosti svých nejbližších připadá zcela normální. Dávejte si občas pozor na to, jak se chováte před druhými, nemusí jim to být dvakrát příjemné. Zvláště nevypouštějte z úst to, co si o druhém myslíte, protože mu to může ublížit.

Ryby 21. 2. – 20. 3. 

Ryby jsou typy lidí, kteří chtějí být za každou cenu sami sebou a nikdy neskrývat svou přirozenost. Jsou hrdí na to, jací jsou, a chtějí, aby je ostatní takové brali. Občas jim ale nejde chovat se ve společnosti, protože přílišná upřímnost a bezprostřednost jim může jenom uškodit.

Pokud se mají chovat reprezentativně, je u nich dost očividné, že se v takové roli necítí a je to pro ně přetvářka. Za svojí přirozeností si stojí a za nic se nestydí. Ryby budou před vámi klidně prdět a dělat ještě horší nešvary, protože to patří k jejich přirozenosti. Pokud tohle vše děláte, měli byste se nad sebou zamyslet. Lidí kolem vás nechtějí slyšet vše, co si myslíte, a být s někým, kdo se chová nevhodně. Měli byste přestat ostatní dostávat do situací, v nichž se cítí nepříjemně.

Zdroj článku:
  • Autorský text