Ženy Lvice, představujete si vztah jako romantický film, ale potom jste zbytečně zklamané

Ženy Lvice, představujete si vztah jako romantický film, ale potom jste zbytečně zklamané
Jistě jste zhlédla mnoho romantických filmů a představujete si, že jste hlavní protagonistka. Takto život bohužel nefunguje. Filmy nám dávají pocit, že láska může být čistě romantická a dokonalá, ale takto to rozhodně není. Všichni mají své chyby. Co všechno děláte ve vztahu, ale ničíte ho tím?

Chcete být středem pozornosti

Váš partner tím pádem může mít pocit, že ho vůbec neposloucháte. Chcete, aby se celý svět točil kolem Vás, a na svého partnera příliš nehledíte, což vztahu rozhodně neprospívá.

Nesouhlas partnera nesete špatně

Jakmile Váš partner řekne ne, urazíte se a patrně s ním nepromluvíte celý den – v tom lepším případě. V tom horším se s ním začnete hádat a odmítnete ustoupit.

Vyvoláváte hádky

Vaše hádky jsou časté a objevují se, kdykoliv není po Vašem. Dokážete se s partnerem hádat i tehdy, když víte, že nepříjemnou situaci nezavinil on.

Pozornost je vše, co potřebujete

Pro muže opravdu krátký seznam požadavků, ale mnohdy nesplnitelný. Zapomněla jste mu definovat slovo pozornost. Věnovat se pouze Vám celou dobu vztahu zvládne malé procento mužů.

Neděláte kompromisy

V tomto ohledu jste značně sobecká. Pokud něco chcete s partnerem dělat, prostě to dělat budete. Neexistuje žádné Příště budeme dělat to, co chceš ty. Vždy se zaměříte na své vlastní potřeby, jakkoliv tvrdíte, že svému partnerovi dopřejete všechno, na co si vzpomene.

Ženy lvice nedělají kompromisy, co chtějí to dostanou, Zdroj: northallertonman/ Shutterstock

Během romantiky žijete filmy

Jakmile jste zamilovaná, myslíte si, že život je filmové plátno. Váš partner by Vám měl nosit květiny každý den a stejně tak kupovat dárky, aby Vám dokázal, že Vás stále miluje.

Ego a pýcha jsou hlavními problémy ve vztahu

Nikdy nepřiznáte, že jste neměla pravdu. Jakmile partnerovi něco řeknete, platí to. Nikdy neuznáte porážku, přestože důkazy svědčí proti Vám.

Svým chováním překrýváte partnerovu osobnost

Všechno pouze Vy. Jakmile jste na veřejnosti, o Vás vědí všichni, ale o Vašem partnerovi neví nikdo, přestože může stát hned vedle Vás. Popřemýšlejte, jak by Vám bylo příjemné být na jeho místě.

Vaše potřeby jsou ve vztahu důležitější než partnerovy

Pokud něco chcete, partner to musí akceptovat a dopřát Vám to. Pokud chce něco Váš partner, ale Vy si zrovna přejete něco jiného, nikdy nedopustíte, abyste byla až na druhém místě. Musí se splnit to, co si přejete Vy.

Jste emocionálně nejistá kvůli Vašemu strachu z nevěry

Neustále máte strach, že Vás partner podvádí, a to z toho důvodu, že k Vám partner není tak vnímavý jako na začátku vztahu. Musíte si uvědomit, že postupem času Váš partner zleniví a již Vám nebude plně vyhovovat ve všem, jako tomu tak bylo ze začátku.

Zdroj článku: