Partnerský horoskop na 2. říjnový týden: U Lvů hrozí hádky, Kozorozi nebudou mít mnoho času

Partnerský horoskop na 2. říjnový týden: U Lvů hrozí hádky, Kozorozi nebudou mít mnoho času
V pondělí bude ve vztahu vše v pořádku, většina z nás se bude o partnera zajímat dostatečně. Avšak do pátku naše myšlení může ohrozit Merkur společně s Marsem, nejsou vyloučeny hádky. O víkendu by se vše mělo vrátit do pozitivní nálady. Co čeká tento týden vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

V pondělí váš vztah značně zesílí, budete partnerovi více důvěřovat, poněvadž vás mile překvapí. Pokud nejste sezdáni, můžete nad tím přemýšlet. Od úterý do pátku nebudete vědět, co si o vztahu myslet, nebudete tušit, co se partnerovi honí hlavou. O víkendu strávíte společný čas v harmonii.

Býk (20. dubna – 20. května)

Mezi vaším partnerem a vámi první den v týdnu bude hodně romantiky, budete ale muset dopilovat rovnováhu mezi vaším osobním a pracovním životem. Následující dny budou v pořádku, avšak budete-li utrácet příliš mnoho, dojde k hádce. O víkendu budete pro partnera neodolatelní.

Blíženci (21. května – 21. června)

Na začátku týdne budete vědět, co přesně partnerovi říci, abyste ho správně podpořili. Ani následující dny to však nebude jiné. Partner možná nebude mít nejlepší den, ale vaše argumenty mu zlepší náladu. O víkendu je vhodné rande, avšak pozor na přílišnou útratu.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud jste si s partnerem v poslední době příliš nerozuměli, můžete se radovat. Již v pondělí nabydete dojmu, že lepšího partnera jste si nemohli přát. V průběhu týdne však můžete být k partnerovým rozhodnutím příliš subjektivní a hrubí. O víkendu se dostaví romantika.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud necháte v pondělí svou intuici a své sebevědomí pracovat naplno, partnera opět okouzlíte a užijete si příjemný den. V průběhu týdne se však nemusíte pohodnout a jsou možné hádky. Správná intuice se vám vrátí o víkendu, avšak přemýšlejte několikrát, než něco partnerovi řeknete.

Panna (23. srpna – 22. září)

Budete mít spoustu nápadů, jak vydělat peníze, můžete se s nimi partnerovi v pondělí svěřit, abyste získali jeho pohled. Pokud k vám není partner stoprocentně upřímný, v průběhu týdne to zjistíte. Pokud vás partner bere takové, jací jste, o víkendu si budete mít co říci.

Váhy (23. září – 23. října)

V pondělí je načase řádně okořenit váš současný vztah, pokud se v něm cítíte šťastní. Postupně v týdnu se však stanete čím dál tím méně objektivními. Vaše slova mohou partnera zranit. O víkendu se budete snažit s partnerem prožít skvělý víkend i přes vaše pracovní problémy.

zdroj: Rido / Shutterstock

Štír (24. října – 21. listopadu)

Máte-li s partnerem nějaký problém, který nepovažujete za vyřešený, celý tento týden vás to bude pěkně štvát a nebude s vámi kloudná řeč. O víkendu toho již budete mít dost a partnera k uzavření problému výhodným pro obě dvě strany donutíte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

V pondělí si vás partner rozhodně neužije, vstanete se vzpomínkou na někoho, koho jste ztratili, a tuto osobu se vydáte najít a usmířit se. Jak týden bude postupovat, ztratíte pojem o realitě a vašeho partnera můžete začít obviňovat z něčeho, za co nemůže. O víkendu, pokud nebudete mrzutí, si čas strávený s partnerem užijete.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Komunikace bude v pondělí hlavním klíčem ke zlepšení partnerství. Řekněte partnerovi o svých plánech. Nicméně s vámi nebude tento týden taková zábava jako jindy. O víkendu se vše změní, zatoužíte po pořádné dávce romantiky, s partnerem se budete dlouze mazlit.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

V pondělí můžete pozvat svého partnera na průzkum nebo s ním vyzkoušet novou aktivitu, u níž se pobavíte. Pokud se v průběhu týdne bude schylovat k hádce, přemýšlejte, proč tomu tak je, jedině tak svůj vztah i tento problém pochopíte. Ve čtvrtek se můžete usmířit randěním. O víkendu se naplno usmíříte.

Ryby (19. února – 20. března)

V pondělí můžete pracovat na zlepšení vašeho vztahu, v pondělí je nejlepší čas, partner vám bude plně naslouchat. V průběhu týdne však budete ztrácet motivaci, partner vám přestane naslouchat. Víkend bude o usmíření. Užijete si příjemné a romantické dny.

Zdroj článku: