5 chladných znamení zvěrokruhu, která se nestydí vám říci, že jste pro ně mrtví

5 chladných znamení zvěrokruhu, která se nestydí vám říci, že jste pro ně mrtví
I takoví lidé existují. Nejhorší však je, že vám nikdy neřeknou, co s vámi mají za problém. Raději vám oznámí, že vás již nikdy v životě nechtějí vidět, a vy se můžete ptát až do smrti, co jste jim udělali špatného. Nikdy se to nedozvíte. Která znamení zvěrokruhu vám bez udání důvodu řeknou, že jste pro ně mrtví?

Štír (23. října – 21. listopadu)

Tito lidé si své skutečné pocity vždy schovávají pro sebe. Neexistuje člověk, který by o nich věděl naprosto všechno. Pokud je naštvete, nikdy se nedozvíte, jak jste je naštvali. Jste pro ně mrtví. Ještě horší mínění o vás budou mít, pokud se nějak vynasnažíte dát situaci do pořádku či zjistit důvod, proč se na vás naštvali. Nechte to být, pouze byste přikládali dřevo do ohně. A potom byste teprve s nimi měli problém.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Takovíto lidé těžce nezvládají příval emocí v jejich životě. Pokud u nich způsobíte emocionální vypětí, raději se od vás odpoutají a půjdou si svou vlastní cestou, aniž by vám řekli, čím jste je naštvali. Možná jste jen vypustili své emoce, možná jste za nimi přišli, abyste si postěžovali na krutost života i osudu. Oni to nechtějí slyšet, a proto od vás raději beze slova odejdou.

Znamení Vodnář. Zdroj: mountain beetle / Shutterstock

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud si tito lidé myslí, že přátelský či partnerský vztah s vámi nefunguje nebo k nim nejste opravdu upřímní, mohou se k vám obrátit zády a vaše argumenty je zajímat nebudou – stanou se vůči vám naprosto chladnými. Nepokoušejte se o jakoukoliv pozdější komunikaci, Kozorozi vás zapíší na seznam lidí, kterým již nikdy nebudou důvěřovat.

Rak (21. června – 22. července)

Lehce se rozzlobí a neovládají své emoce. Pokud se stane, že ve vaší přítomnosti zažívají hodně negativních emocí po hodně dlouhou dobu, raději s vámi přeruší veškerý kontakt, aby se nemuseli tolik trápit. Vědí, že je vaše přítomnost bolí nehledě na to, zda to s nimi myslíte dobře, nebo špatně. Jakmile se tak rozhodnou, upřednostní svůj vlastní zájem před tím vaším. Napřed se u nich objeví psychická bolest, že vás od sebe odstrčili, ale pokud zjistí, že jim to pomohlo, posunou se dál.

Panna (23. srpna – 22. září)

Občas si myslíte, že lidé narozeni v tomto znamení zvěrokruhu nejsou schopni cítit nic. Je to tím, že používají hodně logiku, a pokud vám řeknou, že vás už nikdy v životě nechtějí vidět, protože prostě proto, myslí to naprosto vážně a opravdu se nechtějí později rozmyslet. Než totiž k tomuto přesvědčení dojdou, hodně o tom popřemýšlejí. Raději začnou pracovat dvojnásobně, než aby museli jít někam, kde se s vámi střetnou. Nejspíše jste jim způsobili velké emoce, které nezvládli. Nejsou zvyklé o svých emocích přemýšlet.

Zdroj článku: