Výklad tarotových karet na příští týden: Vodnáři přijdou nečekaně k penězům, pro Štíry bude emocionálně napjatý

Výklad tarotových karet na příští týden: Vodnáři přijdou nečekaně k penězům, pro Štíry bude emocionálně napjatý
Co vás tento týden čeká a nemine? Nahlédněte spolu s námi do tajemství tarotových karet. Býci by si tento týden měli dát pozor na překážky, které postupně budou muset zdolat. Rakům Velekněžka radí, aby si v klidu rozmysleli své další kroky a Ryby se budou hřát na výsluní a vše se jim bude dařit!

Beran (21.3. – 20.4.)

Konečně se můžete trochu uvolnit. Stísněná atmosféra kolem vás doma, i v práci, díky kartě Dva meče pomine a vy se tak zase po delší době budete cítit "ve své kůži". Tento týden je také ideální čas k tomu, abyste si s partnerem vyřešili všechny neshody, bude vám naslouchat, a nakonec vám dá za pravdu.

Býk (21.4. – 20.5)

Začátek týdne pro vás bude poměrně obtížný. Karty, v čele s Šesti meči, vám předpovídají nějaké překážky zejména ve vašem zaměstnání. V polovině týdne se však situace změní. Díky svému odhodlání dokážete vše překonat a po zásluze za to budete odměněni.

Blíženec (21.5. – 21.6.)

Zejména v oblasti lásky byste si měli dávat pozor a raději se nepouštějte do žádných hádek nebo nových vztahů. Karta Měsíce totiž před vámi něco ukrývá, a také je dost pravděpodobné, že stále neznáte veškerou pravdu, proto se raději držte zpátky.

V oblasti lásky se raději do ničeho nepouštějte
V oblasti lásky se raději do ničeho nepouštějte | Zdroj: fizkes / Shutterstock

Rak (22.6. – 23.7.)

Velekněžka vám radí, že byste si vše měli raději v klidu promyslet, než se pustíte do nějaké akce. Následující dny totiž budete mít sklony k tomu vše vyřešit rychle a hned. Bohužel "horká hlava" nevěští nic moc dobrého. Buďte trpěliví, vše má svůj správný čas.

Lev (24.7. – 23.8.)

Nejste si ničím jistí? V tom případě začněte s úklidem! Díky němu si krásně pročistíte hlavu a zbavíte se nepotřebných věcí. Sedm pentaklů tvrdí, že až s úklidem skončíte, budete mít ve všem jasno!

Panna (24.8. – 23.9.)

Abyste získali to, co chcete, je potřeba přinést nějakou oběť. Musíte se vzdát něčeho ve prospěch něčeho jiného. A že nevíte, jak to udělat? Karta Viselce vám radí, abyste se na celý problém zkusili podívat z jiného úhlu, někdy to opravdu pomůže.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Sedm mečů moc dobře ví, že tento týden moc nestíháte všechny své projekty. Proto si pořádně naplánujte, co opravdu stihnout musíte a co můžete odložit na později. Rozhodně nic neodevzdávejte, aniž byste si byli jistí, že je to 100 % hotové, zadělali byste si na větší problémy.

Štír (24.10. – 22.11.)

Tento týden bude pro vás emocionálně napjatý. Zkuste své emoce držet na uzdě a neřešte žádné větší konflikty, pravděpodobně byste je neustáli. Král pohárů však přeje lidem, kteří jsou čerstvě zamilovaní, jelikož mohou tyto dny prožít krásné chvíle se svou milovanou polovičkou.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Devět pohárů vám přinese následující dny lásku, klid a harmonii. Uvědomíte si, že nemá cenu neustále řešit minulost a nad vším mávnete rukou. Bude to pro vás velice osvěžující pocit a vy tak můžete začít plánovat a snít o svém harmonickém životě.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Karta Vozu s sebou přináší úspěšné cesty. Pokud jedete na služební cestu nebo plánujete dovolenou, buďte si jistí, že se vám to vyvede dokonale. Tato karta má sílu po celý týden, takže si alespoň na víkend naplánujte nějaký výlet se svými nejbližšími.

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Tento týden vás čeká příjemné překvapení v podobě financí, nečekaně totiž přijdete k penězům nebo k něčemu materiálnímu. Karta Šest pentaklů vám také přinese energii, sílu a dobré zdraví. Zkuste tento tarot využít naplno a týden si užít podle svého.

Tento týden budete příjemně překvapeni
Tento týden budete příjemně překvapeni | Zdroj: Sofia Zhuravetc/ Shutterstock

Ryby (21.2. – 20.3.)

Úspěch zažijete zejména v komunikaci. Královna mečů nad vámi drží ochranou ruku a podpoří vás při všech zkouškách či pracovních schůzkách. Pokud tedy potřebujete něco vyřešit, naplánujte si to na tento týden, karty stojí při vás!

Zdroj článku:
  • Autorský text