Andělská poselství na čtvrtek: Lvi, buďte vděčnější, Štíři, k úspěchu vám pomůže empatie

Andělská poselství na čtvrtek: Lvi, buďte vděčnější, Štíři, k úspěchu vám pomůže empatie
Přemýšleli jste někdy nad tím, že máte obrovské štěstí? Pokud ano, stál u vás zrovna anděl. Pokud se vám zrovna nedaří, buď štěstí momentálně potřebuje někdo jiný, nebo neposloucháte svého anděla, který k vám promlouvá pomocí vašeho vnitřního hlasu. Pozastavte se nad jeho dnešní radou.

Andělé nemají zapotřebí přát někomu něco zlého. Ba naopak, jsou to neposkvrněné bytosti, které nejsou zkažené pýchou, závistí ani nenávistí. Z tohoto důvodu bychom je měli poslechnout. Každý z nás přitom nyní potřebuje něco jiného. Podívejte se, na co byste se měli zaměřit nyní.

Beran (21. března – 19. dubna)

Čeká vás velká změna, k níž se rozhodnete vy sami, a to na základě využití vaší vlastní fantazie. Nemějte obavy, že by něco mohlo být nereálné. Když se rozhodnete začít, již vás nic nezastaví. Co ve svém životě chcete změnit? Popřemýšlejte nad tím a konejte bez rozmyslu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Spíše než přemýšlením nad tím, co by mohlo být, svůj čas travte měněním svého života na takový, jaký byste si ho vy sami přáli mít. Nehleďte přitom na rodinu ani partnera, ti žijí po vašem boku, ale neprožívají váš život. Nenechte si do ničeho mluvit, dělejte to, co vás učiní šťastné.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nesuďte lidi podle toho, jak vypadají a odkud pocházejí. Napřed je poznejte, stravte s nimi nějaký čas, než si o nich uděláte obrázek. V každém hledejte to dobré. Člověk, který vás potřebuje, se nachází ve vašem okolí, přestože si to zatím neuvědomujete.

Rak (22. června – 22. července)

Máte-li zlepšit své vztahy, musíte se vcítit do kůže dalších lidí. Je jednoduché se naštvat a pomyslet si něco o inteligenci ostatních, ale tentokrát to zkuste jinak. Zeptejte se ostatních, jak by si představovali dokonalý vztah s vámi, a domluvte se na kompromisu.

Lev (23. července – 22. srpna)

Buďte vděční za všechno ve svém životě. Když kráčíte po chodníku, pomyslete na dělníky, kteří ho před mnoha desítkami let postavili, abyste po něm nyní mohli chodit. Před jídlem poděkujte všem lidem, zvířatům i rostlinám, díky kterým si jídlo můžete dopřát. Vděčností se uvolňuje mysl a vy jste šťastnější.

Panna (23. srpna – 22. září)

Není třeba se ničeho obávat, váš život se již nyní ubírá správným směrem. Pokud obavy pocítíte, pošlete je pryč. Pomyslete na to, jak šťastně se cítíte. Pocit štěstí vám pomůže opravdového štěstí dosáhnout. Pamatujte na to, že utrpení je pomíjivé a za nějaký čas zmizí.

Váhy (23. září – 23. října)

Zaměřte se na svého duchovního průvodce, který dřímá ve vašem nitru. Ten vám poradí, co byste nyní měli udělat. Poskytněte mu svou důvěru a on vám ukáže cestu ke štěstí. Tajemství spočívá ve víře v sebe samé.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vnímejte ostatní takové, jací byste si vy sami přáli být. Chybí-li vám duševní pohoda, představte si ostatní jako šťastné a bez starostí. Chcete-li mít větší úspěch, představte si ostatní jako úspěšné a přejte jim to. Brzy najdete způsob, jak zlepšit svůj vlastní život.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Příčina vašeho neštěstí jsou vaše starosti. Nyní na ně zapomeňte. Pokud vyvstanou, začněte myslet na něco pozitivnějšího. V životě hledejte pozitivní dopad na vaši duševní pohodu, a to i v těch negativních věcech. Jakmile se naučíte užívat si každé chvíle, budete spokojenější.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Dejte si pozor na vaše ego, bude se vám snažit namluvit, že něco nemůžete udělat. Neposlouchejte ho a spíše hledejte motivaci k tomu, abyste to udělali. Nebojte se požádat své nejbližší o pomoc. Tento den se ego rovná neštěstí a utrpení.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Abyste se mohli radovat z lepší budoucnosti, musíte pro to také něco udělat. Zaměřte se na tu životní oblast, v níž se vám momentálně daří nejméně, a zamyslete se nad tím, jak byste svou situaci mohli změnit. Již brzy pocítíte změnu, pokud se o ni sami zapříčiníte.

Ryby (19. února – 20. března)

Chcete pomáhat druhým ze všech sil, ale nyní se zaměřte na své psychické zdraví. Budete potřebovat strávit nějaký čas o samotě, abyste načerpali energii a byli opět schopni pomáhat potřebným. Váš koníček vám pomůže efektivně se zbavit zbytečného stresu.

Zdroj článku:
  • Autorský text