Která znamení zvěrokruhu jsou těmi nejlepšími rádci?

Která znamení zvěrokruhu jsou těmi nejlepšími rádci?
Je skvělé mít po svém boku člověka, který nám vždy skvěle poradí a na kterého se můžeme obrátit, kdykoliv nás něco trápí. Ačkoliv takových lidí mezi námi již mnoho není, měli byste se obrátit na člověka narozeného v jednom z následujících znamení, pokud hledáte řešení své současné situace.

Rak (22. června – 22. července)

Patříte mezi lidi, kteří poskytují ty nejcennější rady, a to díky vaší schopnosti hluboce naslouchat lidem a poté s nimi vymýšlet účinná řešení, která skutečně někam povedou. Nejraději ze všeho nasloucháte problémům jiných lidí, protože víte, že dotyčný k vám přišel pro radu proto, že vám věří, že danou věc dokážete vyřešit.

Jste neuvěřitelně trpěliví, co se týče ostatních lidí, a zůstanete při nich, pokud se jim zrovna nedaří vlivem jejich vlastní viny. Lidé k vám chodí pro rady rádi a často, což vás dostalo na tento seznam.

Váhy (23. září – 23. října)

Lidé se na vás mohou spolehnout, i když řeší opravdu zanedbatelné problémy, které by si mohli vyřešit sami, a proto vás mají opravdu rádi. V případě řešení problémů jste ochotni s ostatními zabruslit do hloubky a žádný detail neunikne vaší chytré mysli, poněvadž vy víte, že každá malinká podrobnost vám pomůže navrhnout řešení celého problému.

Díky vám se lidé cítí hodnotně a respektovaně, protože se o jejich pocity a problémy skutečně zajímáte. U vás nejde jen o vyslechnutí problému, jde hlavně o řešení. I když k vám váš známý přijde jen proto, abyste ho vyslechli, neodejde bez cenné rady.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud jde o řešení problémů, pouštíte se do nich s myslí zaměřenou čistě na ten problém. Vidíte v různých řešeních sebemenší nedostatky. Není tomu jinak, jakmile řešíte problém jiný než svůj. Vyhradíte si čas na přemýšlení, jak by se daná věc dala nejlépe vyřešit, a teprve až když si jste jistí správností vaší rady, sdělíte řešení jedinci, který k vám přišel pro radu.

Vaše dumání nad řešením problému nikdy netrvá dlouho. Vyloženě chcete pomáhat druhým, poněvadž chcete změnit svět k lepšímu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Máte spoustu známých, kteří k vám chodí pro rady téměř každý druhý den. Lidem se na vás líbí, že zachováte klid a nebudete jim vyčítat, co špatného udělali, potažmo co dobrého neudělali.

Víte, že každý může udělat chybu. Chápete, že s člověkem, který potřebuje pomoc, by se nemělo zacházet hrubě, a chováte se ke komukoliv s problémem chápavě. Respektujete jeho osobnost. Tak jako jste chápaví, tak dáváte i cenné rady, které lidem skutečně pomohou vyřešit jejich svízelnou situaci.