Tato znamení zvěrokruhu se v případě problémů radí se svým minulým já

Tato znamení zvěrokruhu se v případě problémů radí se svým minulým já
Jakmile se ve vztahu objeví problémy, máme mnoho možností, jak nasbírat inspiraci na jejich vyřešení. Někdo se radí s rodinou, někdo s přáteli, někdo žádá o pomoc svou kreativitu. Avšak lidé z následujících znamení pátrají v minulosti, aby problém vyřešili rychle. Patříte mezi ně i vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Jakmile se ocitnete v partnerské hádce, máte tendenci pátrat v minulosti, co byste mohli svému partnerovi říci, abyste vyhráli tuto hádku. Vaše minulé já je vám velkým rádcem, který vždy přijde na to, co říci, abyste partnerovi, pokud možno co nejvíce ublížili a on přiznal prohru. Své minulé já obtěžujete poměrně často, přesněji řečeno při každé hádce se ho ptáte, co navrhuje říci. Dává vám skvělé rady, jak svému partnerovi co nejvíce ublížit, a přestože svého partnera milujete, své minulé já stále posloucháte.

Berani se do minulosti vracejí zejména při partnerských hádkách. Zdroj: StunningArt/ Shutterstock

Býk (20. dubna – 20. května)

Svého partnera milujete nadevše, ale když se ve vztahu něco zvrtne a nastane hádka, nejste to vy, kdo by ustoupil. Hrajete s partnerem hru na trpělivost a chcete za každou cenu vyhrát. Pokud to s ním nejde po dobrém, navštívíte v duchu své bývalé já a poradíte se s ním, co byste měli říci. Vaše minulé já vám vždy poskytne nějakou vzpomínku, kterou můžete obrátit proti svému partnerovi. Nejvíce se k tomuto uchylujete, pokud zrovna chodíte s partnerem, který by vám vaši minulost nikdy nevyčítal, avšak ani u partnera, který vám minulost vyčítá v jednom kuse, se nehodláte vzdát.

Panna (23. srpna – 22. září)

Příliš analyzujete jakýkoliv problém. To samé platí i o hádkách ve vašem vztahu. Zejména pokud vám partner něco vyčítá, máte tendenci mu to vracet ve velkém. S oblibou se svého minulého já ptáte, co kdy provedl váš partner, a posléze opakujete jeho slova. Minulost využíváte, abyste přelstili svého partnera a jeho inteligenci. Dáváte si pečlivý pozor, aby vaše načasování, kdy co řeknete, bylo naprosto bezchybné. Neprojevujete to často, ale nad svým partnerem máte rádi převahu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste mistr v manipulaci, a pokud máte svého partnera urazit pro jeho minulost, uděláte to, aby se hádka ubírala tam, kam chcete vy. Hádáte se pouze v případě, že hádku vyprovokuje partner svými činy či slovy – v tom případě se domníváte, že máte právo se bránit, a uděláte to tím nejškaredějším možným způsobem. Co se týče vaší mysli, vy jste na prvním místě a váš partner až za vámi, tudíž se budete hrabat v minulosti jen proto, abyste měli co největší pravděpodobnost vyjít z hádky jako vítěz a váš partner jako poražený. Nedokážete nikomu odpustit jeho minulé chyby a váš partner netvoří žádnou výjimku.

Zdroj článku: