Horoskop na víkend: Vodnáři se vypraví za dobrodružstvím, za to Lvi se budou nejspíš válet v posteli

Horoskop na víkend: Vodnáři se vypraví za dobrodružstvím, za to Lvi se budou nejspíš válet v posteli
Hvězdy přejí zasloužené relaxaci, rozjímání a odpočinku. Některá znamení se stejně neudrží a vyrazí na výlet nebo do společnosti. Patříte mezi ně?

Beran

I když máte chuť si se svou láskou vynahradit ztracený čas z pracovního týdne, příliš dlouhá doba strávená pouze s partnerem nemusí činit dobrotu. Možná dostanete nápad pozvat své osamělé přátelé na odpolední čaj. V neděli si zase vaši pozornost připoutá důležitý úkol. 

Býk

Hýčkejte se, Býci. O víkendu vám prospěje jakákoliv práce s tělem, pohyb a relaxace. Poté navštivte milého přítele, se kterým se cítíte dobře. Do ničeho neskákejte po hlavě, spíš se opatrně rozhlížejte a až do pondělí dávejte přednost odpočinku.

Blíženci

Nevěřte všemu, co slyšíte. Neztrácejte čas procházením sociálních sítí, pokuste se sami něco vytvořit a být akční. Budete ohromeni, kolik léčivé energie můžete právě teď získat prostřednictvím umění nebo sportu.

Rak

Nejlépe víkend prožijete se svou rodinou a přáteli. Uspořádejte večeři pro své blízké nebo pozvěte přátelé na celodenní návštěvu. Nechte si ale také trochu času jen pro sebe a nebraňte se pozornosti druhých, zasloužíte si ji!

Lev

Nemějte výčitky, pokud se budete trochu déle válet v posteli. Naopak, klidně si odpočiňte až do oběda a zaznamenejte si své sny a fantazie. Nevyvíjejte na sebe žádný tlak, v pomalém tempu pokračujte po celý den. 

Panna

Víkend vás bude vyzývat k útratě a požitkům. Držte se hesla: “Všeho pomálu.” Pokud už po něčem opravdu dlouho toužíte, dovolte si to, ale buďte opatrní na rozmařilost. S příchodem večera se pokuste spojit se svým tělem pomocí hlubokého protažení a procítění celého těla.  

Váhy

O víkendu uvolněte prostor své kreativní duši. Sněte, tvořte a odpočívejte. Nechte svou mysl cestovat k nejvyšší verzi sebe sama a poté zvažte rozumné kroky, které můžete podniknout, abyste tohoto potenciálu dosáhli. 

Štír

Neschovávejte se před svými nejhlubšími myšlenkami, i když mohou být nejprve trochu nepříjemné. Neutíkejte od tématu, dokud nezjistíte podrobnosti. Setrvejte chvíli v klidu stejně jako moudrý šaman s dýmkou míru. 

Střelec

Lidé kolem vás mohou tvrdošíjně trvat na tom, že mají pravdu, aniž by naslouchali názoru toho druhého. Nepromarněte víkend a ujistěte se, že do každé činnosti, na které se podílíte, vnášíte dostatek své osobnosti, nápadů a vášně.  

Kozoroh

Po celý víkend budete toužit po společenském životě. Vaše upovídanost nezná mezí, proto se snažte být při každé diskuzi vnímaví a pokládejte stejné množství otázek jako dáváte odpovědí. Pokud sháníte práci, určitě si udělejte čas na pár inzerátů nebo aktualizaci svého životopisu. 

Vodnář

Tento víkend vás může zaplavit touha po cestování a dobrodružství. Buďte spontánní a vypravte se na celodenní výlet. Naopak se vyhýbejte důležitým rozhodnutím, ty můžete odložit na začátek týdne. Objevujte a zkoumejte, Vodnáři.

Ryby

Budete mít pozitivní, ale možná nečekaný vliv na své okolí. Vaše nápady se budou druhým zamlouvat a vy budete nejspíš obletování přáteli a zahlcení osobními zprávami. Jen se nespalte ve snaze vyřešit všechny problémy za druhé.

 

Zdroj: