Těchto 5 vět nikdy neříkejte Lvovi

Těchto 5 vět nikdy neříkejte Lvovi
Lidé narození ve znamení Lva si váží svého postavení ve společnosti a snaží se, aby bylo co nejvyšší. Pokud jsou šťastní, najdete je veselé a vtipkující. Ovšem můžete si být skutečně jisti, že pokud Lvovi řeknete některou z následujících vět, jeho postoj vůči vám se radikálně změní.

Nech to být

Jeden fakt, který je o Lvech úplně ten nejznámější, je, že své city udržují v tajnosti a nikdy nedají najevo svou křehkou stránku. Emoce jsou něco, co považují za slabost, a proto nikdy Lva nespatříte, jak lituje svých činů a myšlenek. „Nech to být“ nebo „Nech toho“ jsou proto věty, které by se před Lvem nikdy neměly vyslovit. Pokud Lev něco řekne, myslí to naprosto vážně a necouvne. Pokud mu řeknete něco takového, spíše ho to naštve.

Až příliš přeháníš

Lvi přemýšlí nad čímkoliv jakkoliv, aby se zabavili a dokázali si, že jsou schopni vymyslet něco dobrého. Pokud jim řeknete, že přehánějí, vysloužíte si místo v pekle za to, co jste právě řekli. A tím peklem myslíme špatné chování samotného Lva. Lvi také nenávidí, když jim nabídnete své řešení místo toho jejich, protože se to dle jejich slov nedělá a nepotřebují to. Proto se oddávají přílišnému přemýšlení. Jen aby vám dokázali, že vaši pomoc nepotřebují.

Musíš se změnit

„Už nejsi takový/taková, jaký/jaká jsi byl/byla, musíš se změnit“ – to je to, co Lva doslova rozpálí doběla, pochopitelně ne v pozitivním slova smyslu. Pokud tuto větu řeknete před Lvem, urazíte ho. Patří k tomu nejpřizpůsobivějšímu znamení zvěrokruhu, co se týče vývoje při řešení různých životních situací. Mění se každým dnem, jelikož se stále přiučují novým věcem. Lev nikdy nebude nezměněný, pokud ho potkáte po delší době.

Uklidni se

Lvi jsou opravdu temperamentní. Pokud mu řeknete, aby něco, co ho štve, nechal být, nijak dané situaci nepomůžete, naopak ji zhoršíte. Vztek Lva se pouze prohloubí a dotyčný začne kolem sebe kopat. Pokud se Lev rozzlobí, jedná se o závažnou situaci, protože jinak jsou klidní a velmi přátelští. Jsou to vyrovnané osobnosti, které jen tak něco nerozčílí. Z celého srdce nenávidí, když jim někdo řekne, aby se uklidnili.

Jsi chudý/chudá

Nazvat lidi narozené ve znamení Lva chudými nebo zoufalými je nejlepší cesta, jak zničit váš společný vztah. Lvi jsou na toto opravdu hákliví, a to vzhledem k jejich povaze, která jim říká, že oni jsou ti nejlepší lidé na celém širém světě.

Jsou nejraději osamotě a myslí si, že jsou soběstační a nepotřebují ničí pomoc. Říci jim, že si nestačí sami a vy jim musíte pomoci, znamená, že řeknete něco, co dotyčný Lev opravdu nechce slyšet. Raději ukončí váš společný vztah, protože vaše slova považují za velezradu.

Zdroj článku: