4 znamení, která mívají nejčastěji noční můry

4 znamení, která mívají nejčastěji noční můry
Každý z nás občas zažije děsivý sen. Ale věděli jste, která znamení mívají noční můry nejčastěji? My vám přinášíme jejich seznam. Zároveň je nutno dodat, že tato znamení mají zároveň větší šanci zažít spánkovou paralýzu. Která znamení to jsou a o čem se jim nejčastěji zdá?

Štír (24. října – 21. listopadu):

Sníte o temných, nesnesitelných věcech

Je nějakým překvapením, že máte jedny z nejhorších nočních můr ze všech? Vašemu znamení zvěrokruhu vládne Pluto, bůh podsvětí, a pro vás, kteří jste se narodili pod touto planetou, je vždy jedna noha ve tmě a jedna noha ve světle. Můžete snít o temných entitách, příšerách a všech zkažených věcech. I když vám nevadí strašidelné věci, ani vy nemají žaludek na to, abyste milovali některé ty ďábelské věci, o kterých sníte. Občasná noční můra, která vás zavede do nejhlubšího stínu, je to, s čím žijete.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna):

Sníte o trestu a vině

Pro vás, kteří se narodili ve znamení Kozoroha, je vina pocit, který až příliš dobře znáte. Nemůžete si pomoci, ale jste na sebe neuvěřitelně tvrdí, jako byste udělali něco špatného. Koneckonců, vládne vám Saturn, bůh karmy, a vy jakožto Kozoroh se vždy bojíte nějaké formy odplaty, pokud neuděláte správnou věc. Špatné svědomí pro vás téměř vždy znamená zlý sen a sníte o tom, že dostanete, co si zasloužíte, i když si takový trest ve skutečnosti nezasloužíte.

Vodnář (20. ledna – 18. února):

Sníte o neočekávaném a podivném

Pokud by někdo vstoupil do vaší mysli jakožto mysli Vodnáře, měl by být připraven. Vládne vám nepředvídatelný Uranem a Vaše fantazie vyvolává věci, o kterých se nikomu jinému nikdy nezdálo, a vaše noční můry nejsou výjimkou. Když se vaše sny dají špatným směrem, dějí se pouze ty nejpodivnější a nejbizarnější věci. I když se po probuzení cítíte úplně vyděšení a chcete si o tom s někým promluvit, víte, že nikdo nepochopí, co se ve vašem snu stalo. Na slova je to až moc divné.

Ryby (19. února–20. března):

Sníte o nejhorší věci, která se může stát

Pokud jste se narodili ve znamení Ryb, víte, že ne vždy vidíte věci jasně. V nejlepším případě vidíte, že je stále něco špatně. Lidé si nedokáží ani představit, jak zkreslené jsou vaše noční můry. Vašemu znamení vládne iluzivní Neptun a vaše mysl neustále myslí na nejhorší možnou věc, která se může stát. To nejhorší na tom všem? S největší pravděpodobností budete i nadále věřit, že váš sen byl skutečný, a nosit ho s sebou po celý den.

A jaké noční můry se nejčastěji zdají ostatním znamením?

  • Beran (21. března – 19. dubna): Na veřejnosti jste nazí
  • Býk (20. dubna – 20. května): Padáte
  • Blíženci (21. května – 21. června): Jste pronásledováni
  • Rak (22. června – 22. července): Váš milovaný umírá
  • Lev (23. července – 22. srpna): Vypadávají vám zuby
  • Panna (23. srpna – 22. září): Jdete pozdě
  • Váhy (23. září – 23. října): Jste opuštěni
  • Střelec (22. listopadu – 21. prosince): Jste v pasti

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  •  www.elitedaily.com