Výstřední styl oblékání tato znamení přitahuje

Výstřední styl oblékání tato znamení přitahuje
Zatímco někteří lidé by nikdy nedali dopustit na starou klasiku, jiní se snaží vyzkoušet co nejvýstřednější styly oblékání. Cítí se dobře, když je jejich styl jiný než většiny ostatních lidí a také lidé, kteří jsou výstřední, je přitahují. Najdete zde své znamení zvěrokruhu?

Ryby (19. února – 20. března)

Svou fantazii můžete projevit různými způsoby. Nikde však Vaše fantazie a kreativita není vidět lépe než na Vašem stylu oblékání. Pokud Vás něco napadne, hned to musíte vyzkoušet, a neohlížíte se po tom, co Vám říká Vaše okolí. Je možné, že se se členy Vaší rodiny na nějaký čas pohádáte, jakmile se Vám budou snažit vnutit názor, že Váš styl oblékání je příliš výstřední. Dokonce i když Vám nezbývá příliš mnoho peněz na nákup nového oblečení, Vy i z těch nejjednodušších vzorů dokážete vytvořit něco výstředního. Také Vás výstřední styly ostatních lidí přitahují, obdivujete kuráž některých z nich.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jste si jisti, že jakkoliv se obléknete, budete vypadat dobře, poněvadž máte spoustu sebejistoty. Víte, že máte skvělý vkus. Někteří lidé s Vámi ale nemusejí souhlasit, avšak názory těchto lidí Vám jsou ukradené. Všechno, co je lesklé či jinak nevšední, Vás fascinuje, a takové oblečení se rozhodnete si zakoupit bez ohledu na cenu. Oblečení si spíše vyberete, pokud na něj narazíte nějakým nečekaným způsobem. Váš styl se může lidem zdát výstřední, upřednostňujete spíše barvy zářící i z dálky. A proč? Protože se takto neobléká každý a Vy můžete svobodně vyjádřit svou osobnost.

Sebejisté panny věří, že jsou vždy dobře oblečené
Sebejisté panny věří, že jsou vždy dobře oblečené | Zdroj: Roman Samborskyi/ Shutterstock

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vše, co se ostatním lidem zdá příliš výstřední, se Vám osobně líbí. Již od svého mládí si vytváříte svůj osobní styl. Nechcete být další včela v úlu, chcete být jedineční. Pokud Váš styl oblékání někdo začne kopírovat, Vy si téměř okamžitě vymyslíte nový, abyste byli opět jedineční. Máte nejvyšší šanci ze všech znamení, že se Váš styl oblékání bude ostatním jevit příliš výstřední a mnohdy i přemrštěný, ale Vy na cizí názory nehledíte, poněvadž to děláte pro sebe, ne pro ostatní.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše potřeba vyniknout Vám umožňuje oblékat se opravdu výstředně. Klasický styl oblečení není nic pro Vás. Je pravděpodobné, že nakupujete spoustu oblečení, ale nakonec skoro všechno vyhodíte nebo věnujete na charitu, poněvadž se Vám v konečném důsledku líbí pouze pár kousků. Rádi experimentujete, bohužel pro Vaši peněženku si oblečení nezkoušíte v obchodě, nýbrž až doma. Ve skutečnosti vše, co chcete, je přitáhnout pozornost ostatních lidí, a pokud toto daný kousek oblečení nesplňuje, jeho osud je předem daný.

Zdroj článku: