Poselství andělů na víkend: Vodnáři, pozor na negativní emoce, Lvi, nehádejte se tolik

Poselství andělů na víkend: Vodnáři, pozor na negativní emoce, Lvi, nehádejte se tolik
Radost, touha po zlepšení sebe sama i nekontrolovaný vztek. Toto všechno jsou emoce, které většinu z nás potkají. Andělé nám ale důrazně doporučují, abychom své pocity mírnili, jinak můžeme ublížit jiným lidem, a to bez uvědomění. Jaká jsou andělská poselství na tento víkend?

Čeká vás touha po odhalení tajemství či špatné pochopení ostatních? Je to právě lidská mysl, která nás uvádí do zbytečných potíží. Stačilo by hledět si jen svého a míchat se do věcí jiných lidí jen tehdy, jsme-li k tomu vyzváni. Co na to andělé? Přečtěte si jejich poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Máte dostatek zvídavosti, abyste se naučili něco nového a své znalosti uplatnili v blízkých dnech. V sebevzdělávání můžete najít nový smysl svého života. Vašimi nepřáteli jsou vztek a lehkomyslnost, snažte se je proto vyhnat ze své mysli, jakmile vzniknou.

Andělská rada: Nepleťte se do záležitostí jiných lidí. Vaše zvědavost vám může pomoci, ale také ublížit. Negativní reakce na vaše slova si vezměte k srdci a přemýšlejte, proč k nim došlo.

Býk (20. dubna – 20. května)

Ne vždy je dobré zatoužit odhalit tajemství někoho jiného. Nevyužívejte vašich psychologických dovedností, abyste zjistili, co před vámi jiní lidé skrývají. Mohli byste si vyvodit závěr nacházející se daleko od pravdy. Nepěňte kvůli problému ve vztahu, nekřičte, dokud neznáte celou pravdu.

Andělská rada: Je lepší nevědět skoro nic než toho vědět až příliš. Abyste si zachovali dobré vztahy s ostatními, nežárlete a nevymýšlejte si pohádky.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nálada diskutovat, o čemkoli vás napadne, by se měla efektivně využít, abyste se naučili něco nového. Začněte vzpomínat na svou minulost, tím získáte dostatek témat k zahájení rozhovoru. Přesto si uvědomte, že existují lidé, které vaše minulost nezajímá.

Andělská rada: Nemluvte pouze o sobě, vyslechněte si také ostatní. Jste unikátní osoba, která má své vlastní zájmy, a stejně tak ostatní. Ne vše, co je smyslem života pro vás, bude ostatní zajímat.

Rak (22. června – 22. července)

Nenechte vaše vstřícné já, aby se střídalo s vaším já, které na ostatní příliš nehledí. Může to způsobit stres, proto se snažte zachovat klid za všech okolností. Zatoužit po romantice není nic špatného. Vaše hormony budou pracovat, ale vaše chování může odehnat vyvoleného člověka, proto se více ovládejte.

Andělská rada: Nemusíte se pohodnout s ostatními lidmi. Respektujte jejich názory. Hlavně buďte pohodlní, ale zároveň zodpovědní za svá slova i činy.

U lvů budou vládnout hádky. Dávejte si na ně tedy pozor.
U lvů budou vládnout hádky. Dávejte si na ně tedy pozor. | Zdroj: Couperfield / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Hádavost se u vás opět projeví v plném rozsahu. Zjistěte, na čí straně stojí pravda a získejte všechny potřebné informace, které by vám pomohly vyhrát hádku. Neútočte slovně na všechny kolem vás, zejména na svou rodinu. Pokud k tomu dojde, vychladněte a všem se omluvte za své jednání.

Andělská rada: Dvakrát či třikrát se nadechněte, než něco uděláte. Je to mnohem lepší než neuvážená akce, která vám zavaří na několik dní dopředu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Zažijete úspěch, kterého jste si dlouho přáli dosáhnout, proto naplánujte rodinnou sešlost, abyste se podělili o své štěstí. Pozor si ale dejte na svá slova, někdo vaše sdělení může zaměnit za vychloubání, a vaše popularita v rodině by mohla klesnout. Sdílejte jen to, co jsou ostatní schopni unést.

Andělská rada: Můžete zatoužit po změně prostředí. Chcete-li nějaký čas strávit sami, nezapomeňte o tom ostatním říci, jinak by si mohli myslet, že je ignorujete.

Váhy (23. září – 23. října)

Může vás to táhnout k získávání nových informací všemi možnými způsoby. Je vhodné držet se chytřejších lidí, kteří dokážou uspokojit vaši touhu po poznání. Bohužel vás to také může táhnout k lehkomyslnosti, co se týče peněz. Dvakrát si rozmyslete, zda danou věc skutečně potřebujete.

Andělská rada: Nákupy odložte na příští týden, můžete-li. Zatoužíte po všem, cokoli uvidíte, proto si dejte pozor na svou unáhlenost. Pokud na vás někdo bude tlačit, abyste mu něco koupili, nedělejte to.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Zaměříte se na peníze, ale více než pracovat se vám bude chtít o penězích mluvit. To může vést k rozzlobení se, pokud narazíte na člověka, který utrácí celý svůj život. Raději zůstaňte v kontaktu se svou rodinou, která vás zná a vaše slova jim tolik neublíží.

Andělská rada: Rozzuřit vás může prakticky cokoli, co kdo řekne. Více se soustřeďte a zeptejte se sami sebe, zda je opravdu nutné sdílet své nesouhlasné názory.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Můžete mít pocit, že váš mozek se nadobro zbláznil. Tolik myšlenek jako nyní jste dlouho neměli. Nezapomínejte i poslouchat, nechtějte pouze mluvit. Také si dejte pozor na impulzivní jednání, může vám přinést velkou řadu problémů.

Andělská rada: Chcete-li se naučit něco nového, je dobré poslouchat. Když mluvíte, tak pouze opakujete to, co už víte. Také více přemýšlejte než promluvíte, abyste nebyli špatně pochopeni.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Lidem se budete spíše vyhýbat, můžete preferovat čas strávený o samotě. Nicméně i přesto zatoužíte po romantické schůzce. Najděte rovnováhu mezi těmito dvěma přáními. Chcete-li využít svou intuici naplno, bude lepší být převážně sami.

Andělská rada: Zaměřte se na své sny, odhalí vám skrytou zprávu, jak zlepšit váš život. Možná jste přepracovaní, možná vám chybí více pochopení.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nejednejte tak podrážděně, vaše emoce vám mohou zakrýt realitu. Vše můžete vnímat hůře. Ne všichni vám ale budou lhát a přát vám jen to nejlepší, tyto úsudky proto vypusťte. Pozor na autoritu, budete mít tendenci hádat se se všemi včetně někoho, kdo vás může později potopit a zkazit vám život.

Andělská rada: Myslete si, co chcete, ale nahlas neříkejte nic špatného. Je důležité vědět, co si můžete dovolit udělat a říci. Ignorujte potřebu se hádat.

Ryby (19. února – 20. března)

Začněte se stýkat s lidmi, kteří více vyhovují vašim zájmům. Pozor na ostrou výměnu názorů. Pokud se někomu nebudou líbit vaše návrhy, s největší pravděpodobností se pohádáte a vy naštvaně odejdete, přičemž něco můžete cíleně rozbít – a po vychladnutí zaplakat. Zkuste uklidnit svou mysl.

Andělská rada: Co se týče duchařství a politiky, nevyměňujte si názory s lidmi, kteří s vámi nesouhlasí. Mohli by vyrukovat s argumentem, který vás naštve.

Zdroj článku:
  • Autorský text