Andělský horoskop na listopad: Štíři učiní náhlé rozhodnutí, Střelci povedou hektický život

Andělský horoskop na listopad: Štíři učiní náhlé rozhodnutí, Střelci povedou hektický život
V listopadu některé z nás čeká mnoho změn. Zprvu nám nemusejí plně vyhovovat, ale andělé nám později odůvodní, proč tomu tak mělo být. Nakonec svůj život změníme k lepšímu, pokud tuto změnu přijmeme. Co dalšího podle nich čeká vás?

Někdo se zaměří na svůj domov, někdo na práci. Každý z nás má svou životní oblast, se kterou není spokojen. Andělé se to snaží změnit. Proto, jakmile něco děláme špatně, našeptávají nám své rady. Co si přejí, abyste věděli v listopadu? Přečtěte si jejich horoskop a popřemýšlejte nad jejich radami, jak se vyhnout negativním výsledkům.

Beran (21. března – 19. dubna)

V prvním listopadovém týdnu byste neměli plýtvat penězi, přestože si budete myslet, že nemůžete prodělat. Také si dejte pozor na pracovní oblast, můžete přecenit své schopnosti. V polovině měsíce se můžete ocitnout v dluzích, proto raději šetřete. Od 20. do 22. listopadu je čas na provedení všech změn, k nimž se nyní nemůžete dokopat. Zároveň vás zaplaví velká vlna štěstí. Zato 27. listopadu budete mít problém stíhat své povinnosti.

Andělská rada: Za každou cenu šetřete. Rozpočítejte si peníze, udělejte si seznam, co nutně potřebujete, a později se na něj podívejte. Místo restaurací si vařte doma, místo kin se podívejte na film v televizi. V práci buďte všímaví a pomáhejte ostatním, ale raději si berte méně práce. Jakmile budete šťastní, neutahujte si z ostatních. Raději začněte pracovat více již začátkem druhé poloviny měsíce, abyste vše stihli.

Býk (20. dubna – 20. května)

Začátkem měsíce se budete cítit dobře, možná až příliš. Měli byste být skromní a radovat se z toho, že se vám momentálně daří. Od 5. do 7. listopadu můžete projevit svou autoritu, lidé vás budou respektovat. Kolem 13. listopadu si dejte pozor na své emoce, budete příliš nepředvídatelní. Postupem měsíce plánujte dopředu, jinak vás koncem měsíce postihne finanční krize.

Andělská rada: Nevysmívejte se lidem, kterým se zrovna nedaří. Místo toho ukažte, jak dobré srdce máte, a nabízejte lidem pomoc. Vaše dobré skutky se vám již brzy vrátí. Nebuďte panovační, pokud máte nad někým moc, snažte se tohoto člověka více pochopit. Od poloviny měsíce si své emoce nechávejte pro sebe a později se svěřte dobrému příteli. Šetřete své peníze.

Blíženci (21. května – 21. června)

Začátkem měsíce se vrhnete na úklid, bude vás bavit. Také v práci splníte všechny resty, které jste si nadělali, a nadřízení z vás budou mít radost. Druhý listopadový týden vás čekají nějaké problémy, pokud změníte svůj život. Je to ale přechodné a jakmile se skrze ně probojujete, čeká vás lepší budoucnost. Od 22. do 24. listopadu můžete naštvat autoritu, nevolte proto nevhodná slova. 27. listopadu se ocitnete pod tlakem, pomůže vám dobrý přítel.

Andělská rada: Je skvělé, že vás vše bude bavit, ale je také vhodné zpomalit a nějakou energii si nechat na později. Jakmile se střetnete s problémy, vydržte a snažte se je řešit přímo, než abyste je obcházeli a vyhýbali se jim. Později je vhodné mlčet, zejména pokud vám nadřízená osoba očividně nemá dobrou náladu. Koncem měsíce travte více času s přáteli, mají pro vás dobře míněné rady.

Rak (22. června – 22. července)

Skoro po celý měsíc budete chtít prožívat dobrodružství a bavit se s přáteli. Začátkem to se zábavou budete přehánět a zapomenete na své povinnosti, hlavně ty pracovní. V polovině měsíce zaměříte svou pozornost na něco nového, může jít o nový koníček. Koncem měsíce se budete muset rozhodnout mezi přáteli a zájmy. Od 27. listopadu vás čeká vlna stresu, zatoužíte porušovat pravidla.

Andělská rada: Více pracujte, abyste si později užili hodně zábavy. Nový koníček je dobré zaplnění volného času, ale vše si naplánujte a do svého denního rozvrhu vložte také práci, a to půl napůl se zábavou. Některé přátele není moudré ztratit, proto se raději rozhodněte pro ně než pro své koníčky, ke kterým se můžete kdykoli vrátit. Držte se striktně daných pravidel.

Nový koníček je dobrý nápad, ale pozor na to, ať stíháte i jiné povinnosti.
Nový koníček je dobrý nápad, ale pozor na to, ať stíháte i jiné povinnosti. | Zdroj: Vadym Pastukh / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

V prvním týdnu se z vašeho domova stane vaše útočiště, kam se budete chodit schovávat. Práce z domova rovněž není vyloučena. Můžete se zavázat k něčemu, co nebudete moci splnit, a to kvůli vašemu egu. Od 13. listopadu si začnete více vážit rodiny, udělá pro vás něco výjimečného. Chystáte-li se na pohovor, nejlepší dny jsou 16., 17. a 18. listopadu. Koncem měsíce se budete cítit osamoceni, lidé na vás nebudou mít mnoho času.

Andělská rada: Pokliďte svůj domov, abyste se v něm cítili dobře. Současné situace nebudou nakloněny řešení vašich problémů přímo. Uvolněte se a popřemýšlejte, jak je nejlépe a nejrychleji vyřešit. Napište děkovný dopis všem členům rodiny, kteří vám pomohou. Koncem měsíce si najdete náhradní zábavu, zabavte se sami.

Panna (23. srpna – 22. září)

Začátkem měsíce si dávejte pozor na své sliby, tentokrát je nebudete moci splnit všechny. Práce budete mít nad hlavu a na odpočinek vám nezbyde čas. V polovině měsíce budete naopak příliš zvědaví a můžete tím ublížit několika lidem. Pozor na slova, která řeknete. V posledním týdnu se začnete opět věnovat pouze práci, nyní z osobního přesvědčení. Také vás ale čeká vlna sebekritiky.

Andělská rada: Vždy si napřed promyslete, zda daný úkol zvládnete a budete mít dostatek času, než něco slíbíte. Můžete-li, zařiďte si méně práce, abyste mohli nabrat energii. Nechtějte vědět více než musíte, abyste vyřešili problémy své i ostatních lidí. Nekritizujte se za chyby, mějte na paměti, že chybovat je zcela normální. Místo sebekritiky volte sebemotivaci.

Váhy (23. září – 23. října)

Můžete být sobečtí, co se týče peněz. To se vám může vymstít, pokud si ukousnete příliš velké sousto, začátkem měsíce to znamená půjčky. Je vhodné v této době šetřit a nekupovat zbytečnosti. Uvědomění, že toho nepotřebujete mnoho, přijde krátce před polovinou měsíce. Vaše rozhodnutí ale negativně ovlivní někoho vám blízkého. Od 21. do 23. listopadu se pro vás rýsuje zajímavý přivýdělek. Koncem měsíce budete mít problém se změnami, které chcete udělat.

Andělská rada: Neutrácejte bezmyšlenkovitě. Tento měsíc je dobré našetřit tolik peněz, kolik můžete. Nepůjčujte si peníze, pokud si nejste jisti, že je můžete splatit. I pokud si jisti jste, zajděte za svou rodinou a půjčte si od ní. Buďte skromní a hledejte možnosti legálního výdělku. Můžete se poohlédnout u svých sousedů. Půjčování přátelům se vám vymstí, tyto peníze již pravděpodobně nikdy neuvidíte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V prvních listopadových dnech budete přesně vědět, co chcete, a půjdete si tvrdě za svým. Váš pokrok vám způsobí mnoho potěšení, budete mít ze sebe radost. Naopak splnit očekávání ostatních lidí se vám chtít nebude. V polovině měsíce vaše rozhodnutí uvedou do šoku nejednoho člověka, ne v pozitivním duchu. Chcete-li prodat své věci, předposlední listopadový týden je nejvhodnější. Koncem měsíce si budete muset uvědomit, že ne všechno, co chcete, také dostanete.

Andělská rada: Nahlédněte do budoucnosti, kterou si přejete. Představte si ji bez blízkých přátel. Pokud se vám tato vize nelíbí, měli byste v rámci vašich možností vyhovět všem, kteří za vámi přijdou s prosíkem. Rozhodujte se opatrně, vaše rozhodnutí mohou narušit rodinné vztahy, pokud je řádně neprojednáte s dostatečným odstupem. Přijímejte všechny dary s vděčností nehledě na to, zda vám jsou nyní k užitku či nikoli.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

V první polovině měsíce budete chtít jen a jen odpočívat. Okolnosti vám to ale znemožní. Přesto se pokuste si odpočinout, abyste nabrali potřebnou energii. Vezmete na sebe větší břemeno než budete schopni unést, zejména v prvních listopadových dnech. Od 16. do 18. listopadu se zaměříte na svůj domov, budete v něm trávit více času. Také popřemýšlíte, jak se svým životem naložíte dál. Koncem měsíce buďte připraveni na pocit, že celý váš život závisí na ostatních.

Andělská rada: Ne vždy musíte splnit přání každého, kdo vám něco nakáže. Více si zorganizujte čas a pokud je něčí požadavek nad rámec vašich možností, řekněte ne. Není to špatný skutek, pokud vám okolnosti znemožňují něco udělat a vy to udělat odmítnete. Myslete pozitivněji, sebelítost na vás bude mít destruktivní účinek. Během smutku komunikujte s ostatními, ale neupínejte se na ně.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Zasteskne se vám po vašich přátelích, ale první týden nebudete mít dostatek času, abyste se sešli se všemi. Dělejte jen to, co opravdu chcete. Budete mít sklon k nadměrné mluvě. V polovině listopadu se již střetnete se všemi přáteli a budete spokojení. Ne všem je moudré sdělovat své názory, s některými lidmi se můžete rozhádat. Ke konci měsíce se budete točit kolem práce a v samém závěru můžete zjistit, že nestíháte.

Andělská rada: Omluvte se všem, se kterými se nemůžete sejít skrze pracovní vytížení. Tím spíše pochopí, že nemůžete splnit to, na čem jste se domluvili. Rozhodně nehrajte mrtvého brouka a informaci, že nemůžete přijít, oznamte s větším časovým předstihem. Také nehovořte, když nemáte co říci nebo nejste v přítomnosti někoho, koho vaše téma zajímá.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Od 2. do 4. listopadu si ukousnete příliš velké sousto. Své plány byste měli rozkouskovat a nesnažit se je naplnit v co nejkratším termínu. Ve druhém a třetím týdnu se rýsuje nová pracovní nabídka či nenadálé povýšení. Tato změna může negativně ovlivnit váš domácí život, zejména bydlíte-li s partnerem. Koncem měsíce si dejte pozor na výdaje, budete utrácet za zábavu a přátele.

Andělská rada: Dejte si načas a vše si řádně promyslete. Nemusíte odpovídat hned, když jste tázáni, obzvláště jedná-li se o změnu vašich plánů. Snažte se udržet si rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem. Lidé kolem vás se totiž nemusejí radovat z náhlého pracovního vytížení. Neutrácejte za kohokoli, rozmyslete si dobře, jak naložíte se svými penězi.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše plány vám začátkem měsíce podkopnou nohy. Zjistíte, že svůj plán jste dostatečně nepromysleli. Naopak koncem druhého listopadového týdne zjistíte, jak spojit práci a zábavu, a najdete nový způsob osobního růstu. Od 16. listopadu se těšte na sebejistotu, která vás naplní a posune vás dál. Koncem listopadu budete mít hodně povinností ohledně rodiny či domácnosti, ale vy budete chtít dělat něco jiného.

Andělská rada: Váš život by neměl záviset na vašich plánech. Vždy se najde něco co se pokazí. Z tohoto důvodu je dobré vymyslet alespoň dva záložní plány. Ohledně povinností byste neměli dělat pouze to, co vás baví. Ne ve všem naleznete pobavení, ale řekněte si, že čím dříve své povinnosti splníte, tím dříve je budete mít za sebou.

Zdroj článku:
  • Autorský text