Sny o někom

Sny o někom
Zdají se Vám sny o stejné osobě? Mají vás tyto sny děsit nebo těšit? Můžou nás také před něčím varovat nebo něco předpovídat. Lidé nejčastěji sní o tom po čem touží.

Pomocí snů se můžeme setkat s Vaším idolem, oblíbeným hercem, zpěvačkou ...

Sny o jedné osobě patří mezi nejvyhledávanější pojmy na internetu. Vaše mysl pomocí snů naplňuje touhu, po Vašich tužbách, a pokud se sen opakuje, dává Vám na jevo, aby jste do toho šli a zkusili projevit své emoce a city. Opakovaná osoba ve snu může také znamenat, že je ve Vaší blízkosti někdo kdo tu danou osobu připomíná. Sny jsou odrazy naší mysli a naších myšlenek. Opakující se osoba Vás také může nakopnout k vyřešení problému, který vás tíží, např. problémy s autem, v rodině, finanční problémy... Sen je zažitek, který se neopakuje.

Ve snu můžeme prožít naše tajné tužby. Ze snu se můžeme probudit totálně šokováni, celí spocení a vystrašení, to znamená, že jste sen prožívali maximálně silně. Některé sny bývají tak silné, že dokonce mluvíme ze spánku k dané osobě, nebo na ní dokonce i křičíme. Sen o stejné osobě se ze začátku může jevit jako nevinný, ale časem může stupňovat a nabírat na síle, může Vás i ovládat, buď to bude příjemné a nebo také ne.

Jestliže se Vám zjevuje stejná osoba ve snu např. kolega z práce, soused, ex partner nebo partnerka, maminka, tatínek, babička atd..Také to může být Váš vysněný partner či partnerka.

Může to být způsobeno několika faktory

Jedním faktorem můžou být Vaše myšlenky, pokud se to-čí okolo jedné osoby a myslíte na ní několikrát denně, je tohle právě ten důvod, proč se Vám osoba zjevuje ve snu.

Dalším faktorem může být to, že Vaše podvědomí se Vám snaží říct, aby jste se chovali jako on (tady pozor, neplést s kolektivním podvědomím) Ale abychom nemysleli jen na ty pozitivní věci, berme v potaz a dejme důraz i na, že se Vám ve snu zjeví osoba, která už není mezi námi, i tato osoba Vás může chtít varovat před nebezpečím, které Vám může hrozit. Z druhého úhlu pohledu tyto sny nemusí vůbec nic znamenat, není nutné na ně brát zřetel, pokud se ale opakují po delší dobu, je nutné ohled brát.

Sny o jedné osobě také mohou znamenat to, že osobu máte hluboko v paměti a jste na počátku zamilováni se.

Uveďme si několik příkladů toho co znamenají nejčastěji opakované osoby ve snech např. babička to znamená, pokud Vám něco vyčítala, berte na to důraz a nenechte to jen tak, její rady pro Vás můžou být velmi důležité. Milenec - může to znamenat, že je láska slepá.. Každá osoba se dá vyhledat ve snáři, ať už online, tak v papírové podobě. Může to také značit nevyřešenou minulost. Osoba zjevující se ve snu se Vám taky může snažit říct, aby jste si jej více všímali, zřejmě se totiž o Vás bojí projevit zájem a čeká, že budete Vy první, kdo udělá první krok. Ale tyto sny nemusí být jen o opakujících se osobách, ale také o určitém místě, o práci... to znamená, že na dané místo hodně myslíte. 

Podvědomí nejvíce ovlivňuje naše sny, a psychologové označují podvědomí jako stav nevědomí. Oba dva výrazy skrývají stejný pojem, s tím rozdílem, že my o nich nevíme. Podvědomí se snaží potlačit Vaše tajné myšlenky, přiblížit Vaše emoce a city. Stačí jedna myšlenka na jednu osobu a Váš mozek na tom už pracuje sám. V našem podvědomí je uloženo velké množství věcí, tedy vzpomínek, pocitů. Podvědomí vyvolává naše pocity, nálady i jakési nevysvětlitelné názory na věc.

Sny někdy mívají ohromnou sílu. 

Vědecká skupina, která se zabývá sny se nazývá oneirologie. Na internetu se dá dohledat spoustu asociací a skupin, které se na sny zaměřují. Existuje i spousta knih o snech, které se dají stáhnout do čtečky a nebo půjčit v knihovně.

Oneirologie je vědecké studium snů. Současný výzkum hledá korelace mezi sněním a současnými znalostmi o funkcích mozku, stejně jako pochopení toho, jak mozek pracuje během snění, pokud jde o formování paměti a duševní poruchy.