3 důvody, proč vztahy mezi Váhami a Střelcem končí svatbou

3 důvody, proč vztahy mezi Váhami a Střelcem končí svatbou
Jedná se o jeden z nejsenzačnějších párů ve zvěrokruhu především proto, že jako okouzlující vzdušné znamení jsou Váhy stydlivé a ohnivé znamení Střelce uspěje v odhalení jejich divoké stránky. Zjistí, že se dokážou opravdu uvolnit a naučit se milovat jeden druhého.

 Pokud jste se narodili v jednom z těchto znamení a váš partner ve druhém, čtěte dál.

Ani jedno znamení není příliš citlivé

Někdy může být jeden člověk nebo oba lidé ve vztahu velmi emotivní. To by mohlo způsobit problémy v jejich vztahu, protože většina hádek by vedla ke zraněným citům a oni by trucovali. Ale toto spojení nemá žádné takové problémy, protože ani Váhy, ani Střelec nejsou příliš emocionální. Mají rádi lehkovážnost a přijímají pozitivitu, což tvoří pevný základ.

Váhy jsou nerozhodné, ale Střelec je příliš upřímný

Skutečným problémem tohoto páru bude pasivní agresivita Vah, která bude kompenzována brutální upřímností Střelce. Žádný problém by se neobešel bez jeho řešení, protože Střelec najde rychlá řešení. To je zvláště užitečné, protože Váhy mají tendenci být nerozhodné o svých činech. Střelec se dokáže během několika minut dostat k jádru věci a dokonce Váhy hýčkat, když jsou smutné. Kromě toho je Střelec skvělý ve vyjadřování upřímné omluvy, což Váhy těší.

Krásně se spolu baví

Protože všechny vztahy, které začínají jako přátelství, fungují dobře, tento vztah bude mít u jejich přátel obrovský úspěch. Tato dvě znamení spolu také dobře vycházejí, protože zbožňují smích a mají skvělý smysl pro humor, který zajišťuje, že se všichni kolem nich vždy pobaví. Žádný jejich přítel by proti tomuto spojení nikdy nenamítal.

 

Zdroje: