Partnerský horoskop na víkend 27. – 28. listopadu: Štíři se vyjádří ze svých pocitů, Kozorozi budou upřímní a Ryby budou nestálé

Partnerský horoskop na víkend 27. – 28. listopadu: Štíři se vyjádří ze svých pocitů, Kozorozi budou upřímní a Ryby budou nestálé
Kdo načerpá o víkendu novou energii se svou drahou polovičkou? Podívejte se, jak si vaše znamení povede v partnerských vztazích.

Beran

Nikdo vás před vašimi plány nezastaví. Ať už plánujete dobrodružný výlet nebo vyznání z lásky, vše zrealizujete podle svých představ. Ujistěte se však, že nezapomenete, co máte v plánu i na neděli.

Býk

Pokud už jste unaveni z čekání na partnerovo vyjádření, odpočiňte si. Zaměřte pozornost na něco jiného, věnujte se psovi nebo kamarádce. Dělejte prostě něco, co vám dodá novou energii a rozzáří vás. 

Blíženci

Můžete si stát za svým názorem, ale ponechte vedle toho svého také nějaký prostor na názor vašeho partnera. Tento víkend spojíte síly prostřednictvím kompromisů a dohod, které směřují k vzájemné harmonii.

Rak

O víkendu se asi budete chtít přitulit do partnerovy náruče a nevědět nic o okolním světě. Nebraňte se však návrhům vaší lásky vyjít si někam ven. Procházka v přírodě nebo malý výlet vám udělá jedině dobře. 

Lev

O víkendu vás může vaše zdání pěkně klamat. Dříve než o sobě začnete pochybovat, sepište si všechno, co se vám v poslední době povedlo. Podívejte se na sebe do zrcadla a slibte si, že si nebudete nic vyčítat. V nejhorší chvíli požádejte vašeho milého o objetí a emocionální podporu. 

Panna

Tento víkend se možná budete s partnerem rozhodovat, kde strávíte vánoční svátky. Nebude pro vás snadné udržet emoce při zemi, ale děláte vše, co je ve vašich silách. Ať už to znamená cokoliv, upřímnost pro vás zůstává na prvním místě.

Váhy

Možná se už několik dní cítíte nespokojeně, ale neházejte flintu do žita, Váhy. Zkuste všechny nezdary vzít jako novou možnost k novým začátkům. Hledejte inspirativní lidi, kteří by vám mohli pomoci pustit se znovu do práce či studia. 

Štír

Partnerské téma se o víkendu vyjasní a vy budete mít šanci upřímně vyjádřit své pocity. Pomalu a klidně si promluvte o věcech, na které nebyl v posledních dnech čas, uleví se vám oběma.

Střelec

Touha převzít nad situací kontrolu bude u vás tento víkend na prvním místě. Může se vám tak snadno stát, že rozum velí, ale srdce říká něco jiného. Pokud však cítíte silné volání, nechte vaše srdce promluvit. 

Kozoroh

K vašemu upřímnému názoru by se v sobotu mohla hodit pořádná lžíce medu, Kozorozi. I když jsou vaše myšlenky podložené, zkuste najít taktnější způsob jejich vyjádření. Tento víkend rozhodně není vhodným časem na zásadní rozhodnutí. 

Vodnář

Vneste do svého partnerství rovnováhu. Zkrášlení vašeho domova, společné relaxační aktivity a kreativní tvoření vám oběma přinese zaslouženou občerstvující energii.

Ryby

Na jedné straně toužíte po blízkosti a náklonnosti, ale příliš mnoho času v náruči pro vás může být nesnesitelné, takže nakonec stejně utečete. Ukotvěte se společnou činností, která vás oba naplňuje a hravě zapomenete na vaši nestálost. 

 

Zdroj: