Partnerský horoskop na týden od 14. února: Krátkodobé romantické výzvy i dlouhodobé vztahové cíle

Partnerský horoskop na týden od 14. února: Krátkodobé romantické výzvy i dlouhodobé vztahové cíle
Ať už svátek sv. Valentýna slavíte či ne, láska je stále kolem nás a žádá si naši pozornost. Přečtěte si, jak můžete tento týden zapracovat na svém partnerském vztahu.

Beran

Vaše srdce bojuje s hlavou a vaše touhy se potýkají s cíli, které jste si pečlivě naplánovali. Co se stane, když se rozhodnete obojí zkombinovat? Vytvořte si novou rutinu, která bude naplňovat vaše tužby a zároveň nepřestane směřovat k cíli. 

Býk

Tento týden se vaše myšlenky ubírají k závazkům týkajících se lásky a vztahů. Sepište si seznam svých potřeb a aktivujte nové mise k dosažení cíle. Zůstaňte však přesto otevřeni změnám, které v každodenní realitě přirozeně přicházejí. 

Blíženci

Začátkem týdne můžete navázat důležitý vztah. Současná láska se bude prohlubovat, ale musíte přistoupit na nutný kompromis. Váš vztah se mohl v poslední době dostat do patové situace, protože ani jeden z vás ve skutečnosti nevidí problém u sebe. Partnerský vztah se může proměnit tehdy, když změníte své chování.

Rak

Sebe uzdravení je pro vás nyní na prvním místě, Raci. Romantické výzvy přinášejí mnoho nových lekcí, které mohou být zraňující. Už víte, co dělat příště jinak, avšak nové začátky vyžadují obrovské množství síly. Rány se zacelí a vy vykročíte vpřed s nadějí do budoucnosti.

Lev

Komunikace je tento týden na prvním místě, Lvi. Máte strach ze závazku, který s sebou dlouhodobý vztah přináší? Zmírněte tlak tím, že si uděláte čas na povídání mezi čtyřma očima. V manželství se mohou objevit hádky způsobené nedostatkem trpělivosti.

Panna

Než se tento týden pustíte do hádky, uvědomte si, zda vám stojí za to bojovat. Někdy stačí dříve odejít a k tématu se vrátit později. Udělejte první krok a zasáhněte dříve, než konflikt propukne. V klidu si pak o všem promluvte, uvidíte, že se tím váš vztah prohloubí.

Váhy

Podělte se s partnerem o svá očekávání, Váhy. Vztahy vyžadují hodně práce, a hlavně dobrou komunikaci. Budete-li mlčet, problémy se akorát nakupí. V tomto týdnu si udělejte čas na přemýšlení o tom, co sami můžete ve vztahu zlepšit a poté se o své poznatky podělte s partnerem.

Štír

Nudíte se, Štíři? Časem vztah vždy trochu zevšední, ale touha se nemusí nikdy ztratit. Vyjděte společně ze své partnerské rutiny a oddejte se experimentování. Znovu zažehněte jiskru tím, že společně vyzkoušíte něco nového a dobrodružného.

Střelec

V tyto dny hodně přemýšlíte o lásce. Hledáte rovnováhu mezi přítomností a dlouhodobými cíli. Není třeba si odpírat to, co potřebujete, abyste byli celiství. Mluvte za sebe a podělte se o svůj jedinečný úhel pohledu se svým partnerem. 

Kozoroh

Pravděpodobně hledáte způsoby, jak vyjádřit své dlouhodobé ideály týkající se vašich cílů a partnerství. Uvolněte se, Kozorozi, nechte se unést a znovu se zamilujte. Vaše pracovitost vám často brání v přijetí lásky, která je tak nadosah.   

Vodnář

V poslední době jste si hodně užívali a málo mysleli na budoucnost. Kouzlo přítomného okamžiku je naprosto v pořádku, ale nezapomeňte lásce sdělit své skutečné záměry a očekávání. Vyhnete se tak zbytečné bolesti. 

Ryby

Pusťte z mysli svou minulost, Ryby. V poslední době máte stále potřebu vracet se do minulosti. Zapomeňte na staré známosti a věnujte se současnému vztahu. Snažte se co nejvíce soustředit na přítomnost. Jděte dál!

 

Zdroje: