Horoskop na prosinec pro osamocené: Berani budou po spřízněné duši toužit více než jindy, Střelce čeká konec samoty

Horoskop na prosinec pro osamocené: Berani budou po spřízněné duši toužit více než jindy, Střelce čeká konec samoty
Občas se cítíte velmi osamocení a velmi toužíte po fyzickém kontaktu a spřízněné duši. Poznáváte se v této definici? Pokud ano, zajímá vás, co si pro vás připravil prosinec? Potom čtěte dále. 

Osamělost je velmi nepříjemný stav. Toužíte po fyzické a emocionální blízkosti s druhým člověkem, ale nikoho takového ve svém okolí nemáte. Někdy si za svou samotu můžeme sami. Někdy ale pouze nenastal ten správný čas pro setkání se spřízněnou duší. Jak se vaše situace bude vyvíjet?

Beran (21. 3. – 20. 4.) 

V prosinci budete po spřízněné duši toužit více než dříve. Netlačte ale na pilu a dopřejte této situaci ještě nějaký čas. Zaměřte se na kamarády a rodiny, kteří vás z pocitů osamělosti dostanou. Na spřízněnou duši si ještě budete muset počkat, ale to není důvod k zoufalství. 

Býk (21. 4. – 21. 5.) 

Tento měsíc si konečně nebudete připadat sami. Možná sice nepotkáte lásku svého života, ale zjistíte, že máte kolem sebe mnoho skvělých lidí, se kterými můžete prožít krásné chvíle a užít si spoustu zábavy. Využijte tohoto naladění a užívejte si každý den. 

Blíženec (22. 5. – 21. 6.) 

V prosinci se samoty rozhodně bát nemusíte. Budete si užívat společnost přátel a poznáte také mnoho nových lidí. A právě mezi nimi může být také osoba, která se stane nejen vaší spřízněnou duší, ale také životní láskou. Stačí mít oči otevřené a nebránit se novým příležitostem.

Rak (22. 6. – 22. 7.) 

V prosinci budete plní síly a odvahy. Rozhodnete se postavit své osamělé situaci čelem a vrhnete se do poznávání nových lidí po hlavě. Snažte se ale nestavět si vzdušné zámky a buďte realisti. Neupínejte se k lidem, kterými si prozatím nejste zcela jisti. 

Lev (23. 7. – 22. 8.) 

Pocity samoty se v prosinci pokusíte porazit prací. Naložíte toho na sebe tolik, že nebudete mít čas přemýšlet nad tím, jak se ve skutečnosti cítíte. Je skvělé, že nepodléháte negativním pocitům. Dejte si ale pozor na vyčerpání a zanedbávání rodiny. Zařaďte do svého programu také společný odpočinek. 

Panna (23. 8. – 22. 9.) 

V prosinci vás mohou pořádně potrápit depresivní pocity z osamělosti. Největší problém je ale ve vaší hlavě. Nastavíte si negativní scénáře a kvůli nim neuvidíte to pozitivní, co do vašeho života přichází. Snažte se být více optimističtí. 

Váha (23. 9. – 23. 10.) 

V prosinci se vám začne rýsovat naděje na nový vztah. Ten si ale můžete pokazit zbytečným přemýšlením nad tím, zda je dotyčný člověk pro vás opravdu ten pravý. Snažte se méně poslouchat rozum a více naslouchejte vlastnímu srdci. 

 Štír (24. 10. – 22. 11.) 

Prosinec se pro vás ponese v duchu sebepoznání. Rozhodnete se zaměřit více na sebe. Budete přemýšlet o tom, co ve svém životě opravdu potřebujete. Díky tomu si ujasníte své priority a připravíte se na nadcházející vztah, který na vás již čeká. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.) 

Konec vaší samoty na vás již čeká. V prosinci totiž potkáte člověka, který vám dodá novou vlnu energie a pozitivního myšlení. Uvědomíte si, že vlastně žijete krásný život i bez vztahu a začnete si ho naplno užívat. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 

Tento měsíc se budete po dlouhé době cítit opravdu šťastní. Budete obklopeni skvělými lidmi a zažijete s nimi krásné chvíle. Konečně zahodíte smutek a vezmete svůj život pěvně do vlastních rukou. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) 

Samotu si budete v prosinci vlastně docela užívat. Budete mít dostatek času na své zájmy a nové koníčky. Vyhnete se hektickým přípravám Vánoc a budete dělat to, co vás opravdu baví a naplňuje. Díky novým zájmům můžete také potkat velmi zajímavé lidi. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.) 

I když kolem sebe máte hromadu kamarádů a možná dokonce i vztah, v prosinci si budete připadat velmi osamocení. Tyto pocity budou pramenit především z povrchnosti vašich vztahů, a vy tak zjistíte, že si ve svém životě držíte lidi, kteří vám více berou, než dávají.  

Zdroj článku:
  • Autorský text