Co ve vztahu nenávidí nejvíce podle jeho znamení

Co ve vztahu nenávidí nejvíce podle jeho znamení
Pokud partner dělá něco, co se nám nelíbí, pravděpodobně mu budeme věřit o něco méně, obzvlášť v případě, že mu o jeho chybě řekneme, ale on ji opakuje i nadále. Co váš partner ve vztahu nenávidí nejvíce podle jeho znamení zvěrokruhu?

Beran (21. března – 19. dubna)

Nesnáší každodenní rutinu. Pokud uvízne ve vztahu, z něhož se vytratí veškerá zábava a dobrodružství, začne v něm být nešťastný a s největší pravděpodobností se poohlédne jinde.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud mu neustále předhazujete všelijaké kompromisy, uteče od vás a nezáleží na tom, jak dobrý vztah máte. Pokud ho nikdy neposloucháte, pro něj dobrý vztah skončil již dávno.

Blíženci (21. května – 21. června)

Ticho. Tím se myslí, že pokud se naštvete a odmítáte s ním komunikovat, nebude vědět, co má dělat. Začne pochybovat o vašem vztahu. Vztah s Blížencem je hlavně o komunikaci.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud jste ve vztahu s Rakem, nesmí vám nic být jedno. On je starostlivý a chce pro vás to nejlepší, na oplátku od vás chce totéž. Váš nezájem o něco naprosto nesnáší.

Lev (23. července – 22. srpna)

Nenávidí odtažitost ve vztahu. Musí mít vaši plnou pozornost, jakmile projevujete pouze chladnost a odtažitost, stane se nešťastným. Nedostane totiž to, co potřebuje.

Panna (23. srpna – 22. září)

Tento muž nesnáší, pokud jste spolu na veřejnosti a vy k němu začnete projevovat přílišnou náklonnost. Mazlení je pro něj naprosto tabu, mnohdy i držení se za ruce je pro něj nepříjemné.

Váhy (23. září – 23. října)

Nemůže vystát hádky na veřejnosti, obzvláště někde, kde se všichni chovají slušně. Dle jeho názoru by se hádky dít neměly, a pokud ano, tak na soukromém místě.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nemá rád lhaní a hlavně omluvy, které nejsou myšleny vážně. Nikdy se neomluví a vás nebude respektovat za plané omluvy. Považuje je za morálně špatné.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nesnáší omezení ve vztahu. To nejhorší omezení, jaké mu můžete zadat, je dávat si pozor na to, co říká. Střelec je svobodomyslný člověk. Pokud ho něco napadne, nebude na vás brát ohled.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Má rád pořádek ve svých věcech a respektování pravidel. Pokud děláte přesný opak, naštve ho to. Pokud si z jeho věcí něco půjčíte, musíte to vrátit na své původní místo.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Emocionální výbuchy jsou přesně to, co u vás nemůže vystát, pokud se to děje. Nesnáší, když někdo zbytečně příliš projevuje své emoce, raději všechno zamlčí.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud je váš partner narozen ve znamení Ryb, nikdy mu neplánujte příliš mnoho věcí. Pokud to uděláte, zbytečně ho naštvete. Musí mít čas na svou tvořivost.

Zdroj článku: