Manželský horoskop na září: Vodnáři osvěží možná lehce pokulhávající milostný život, Blíženci plánují rozšíření rodiny

Manželský horoskop na září: Vodnáři osvěží možná lehce pokulhávající milostný život, Blíženci plánují rozšíření rodiny
Manželství je svazek, do kterého vstupujete s vidinou společné budoucnosti. Přesto si však tak dlouhý vztah připravuje nástrahy, které musíte překonat. A pokud se vám to podaří, vás společný vztah to utuží. Chcete se dozvědět, co můžete očekávat v září, na co se připravit a čemu se vyvarovat? 

Beran   

Pokud vás ve vašem manželství už dlouhou dobu něco tíží, je nejvyšší čas vyložit karty na stůl. Mlčení nikdy nic nevyřešilo (a nevyřeší), proto se nebojte nastavit pravidla tak, aby byla příjemná i vám. Stůjte si za svým, ale zároveň na partnera netlačte, přece jen jste v tom společně. 

Býk  

Jiskra vašeho vztahu už nezáří tak jasně jako dřív, ale právě teď je čas to změnit. Posaďte se se svým partnerem a nebojte se promluvit si o vašich nejhlubších touhách a zapracujte na tom, abyste je mohli zrealizovat. Nestyďte se zvážit koupi nějaké erotické hračky, která by přinesla radost vám oběma. 

Blíženci  

V tomto měsíci budete ve zvlášť citlivém rozpoložení. K vašemu partnerovi vás to bude táhnout mnohem více než jindy. A to nejen po psychické stránce. Pokud už nějakou dobu plánujete rozšíření rodiny, je ten správný čas začít o tom uvažovat a zkoušet to. 

Rak  

Nebojte se dopřát si po náročném létu nějaký odpočinek. Pokud máte děti, nebojte se je na víkend poslat k babičce a být s vaší druhou polovičkou chvilku sami. Užijete si nejen několik romantických chvil, ale promluvíte si i o tom, kam chcete vztah směřovat. 

Lev  

Poslední dobou možná cítíte, jak se s partnerem pomalu vzdalujete. Je ale jen na vás, zda ho vezmete za ruku a přitáhnete zpět, nebo se vaše cesty rozdělí. Proto se zamyslete nad vaším vztahem a tím, zda jej chcete vůbec obnovit. A pokud ano, bojujte o něj jako lev. 

Panna  

V uplynulých měsících jste měli menší krize, září pro vás však bude konečně plné klidu. Vše potřebné jste si už vyříkali, a tak se nebojte užít si společně strávené chvíle nad skleničkou vína u nějakého hezkého filmu. A nezapomeňte ocenit, kam jste se společně dostali.  

Váhy  

Drahé váhy, nebojte se projevit vaše emoce. V pracovním životě na vás toho bylo možná příliš a váš partner je právě ten člověk, který by vás měl podržet. Dovolte si trochu přibrzdit, odpočinout si a užít si pokoje, který ve vašem manželství nastane. 

Štír  

Uplynulé měsíce vás opravdu nešetřily a možná jste udělali v manželství víc chyb, než byste chtěli. Přesto není pozdě. Změny však nedocílíte mlčením, nýbrž je potřeba přijmout i svou část zodpovědnosti a společně na tom zapracovat. Proto se nebojte projevit svou lásku a vděčnost.  

Střelec  

Zkuste se na chvíli místo práce zaměřit na vašeho partnera. Dejte mu najevo, jak moc si ho vážíte a kolik vás toho v manželství naučil. Slova lásky a ujištění potěší jistě každého. Jděte spolu na dobrou večeři či oběd a nebojte se zavzpomínat na minulost, která vás pojí. 

Kozoroh  

Tento měsíc pro vás bude zkouškou věrnosti. Ve vašem okolí se objeví nový člověk, ke kterému vás to bude fyzicky velmi táhnout. Ale je jen na vás, zda se necháte zlákat tímto novým podnětem, nebo dáte přednost jistotě, kterou vám poskytuje vaše manželství. 

Vodnář  

Září vám dá jedinečnou příležitost osvěžit váš možná lehce pokulhávající milostný život, protože vás to k partnerovi bude velmi přitahovat. Zkuste vystoupit ze zajetých kolejí a vyzkoušet nové a vzrušující věci, které vás oba lákají, i když to může být zpočátku trochu děsivé. 

Ryby  

Začíná pro vás krásné období, kdy pocítíte, že jste milováni. Nezapomeňte však tento pocit vracet – dopřejte ho i vašemu partnerovi, protože sami dobře pocítíte, jak uspokojivý může být. S partnerem se na sebe napojíte nejen na fyzické, ale hlavně psychické úrovni.