Ravenův horoskop na prosinec 2022: Býci, naučte se něco nového, Váhy, je výborný čas na zkrášlení vašeho bydlení

Ravenův horoskop na prosinec 2022: Býci, naučte se něco nového, Váhy, je výborný čas na zkrášlení vašeho bydlení
​​​​​​​Prosinec je po poměrně náročném a vyčerpávajícím listopadu téměř jako procházka růžovým sadem. Podívejte se, co přináší jednotlivým znamením.

Ač se tomu nechce věřit, přišel poslední měsíc roku 2022 a s ním i veškerý ruch a veselí vánočních svátků. Prosinec je pravděpodobně jedním z nejchaotičtějších, ale také nejkouzelnějších měsíců v roce. A za tuto atmosféru můžete zcela jistě poděkovat astrologickým spolubydlícím tohoto měsíce – radostnému Střelci a pracovitému Kozorohu. 

Beran (21. března – 19. dubna)

Tento měsíc budete mít potřebu se více projevovat a cítit nutkání se o sebe a své názory více podělit se světem. Také budete přemýšlet o budoucnosti a směřování svého života. Budete navíc konfrontováni s mnoha „měli byste“ a budete si klást otázku, zda jsou v souladu s tím, jak vidíte svou budoucnost.

Býk (20. dubna – 20. května)

Prosinec přináší po hektickém listopadu větší úlevu. Pokud můžete, vydejte se na cestu někam, kde jste ještě nebyli, ať už do blízkého, nebo vzdáleného okolí. Nebo se naučte něco zcela nového. Věnujte zkrátka nějaký čas tomu, abyste co nejvíce vystoupili z každodenní životní rutiny. Inspirace na vás čeká.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vzpomeňte si na jaro, kdy jste možná začali něco, co souvisí s péčí o vaše celkové zdraví. Tento měsíc obsahuje polovinu toho, co jste se tehdy pokoušeli začít. Obraťte se na své přátele pro tolik potřebnou útěchu a podporu.

Rak (22. června – 22. července)

Budete mít náladu na společenské setkání a spojení s lidmi, kteří jsou pro vás důležití, zejména pokud jste se od nich z jakéhokoli důvodu vzdálili. Tento měsíc vám ukáže, které vztahy stojí za to více pěstovat.

Raci zjistí, na kterých vztazích je důležité pracovat. Zdroj: View Apart/ Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Dvě pravděpodobné možnosti pro prosinec jsou, že zaprvé máte na talíři spoustu práce, z níž vás většina pravděpodobně baví, což je dobře, a zadruhé máte spoustu práce a z toho se vám dělá špatně. Ať tak či onak, obojí předpovídá nárůst povinností a projektů, které vám zaberou spoustu času.

Panna (23. srpna – 22. září)

V prosinci buďte kreativní a věnujte energii všem koníčkům, kterým jste se chtěli více věnovat. Je to výborná doba pro to, abyste si zapsali nějaký kurz keramiky, lekce zpěvu nebo se zapojili do kroužku pletení. 

Váhy (23. září – 22. října)

V prosinci očekávejte, že budete více doma. Využijte toho a zařiďte si doma útulné útočiště. Je to výborný čas na zkrášlení vašeho prostoru a hloubkový úklid zanedbaných koutů.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Pusťte se do prozkoumávání místních podniků a částí svého okolí, které jste vždycky chtěli navštívit. Je čas seznámit se s nejbližším okolím mimo obvyklý každodenní shon. Zajděte si na kávu do jiné čtvrti, podívejte se na novou turistickou stezku nebo do parku za výhledem na západ slunce. Zajděte na uměleckou akci a po ní si dejte na trzích svařák. Jeďte vlakem jen tak pro radost. Užívejte si.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

V tomto měsíci se obecně zaměřte na vytvoření finančně stabilnějšího života. Možná je třeba utratit více peněz, protože je koneckonců prosinec. Přesto pravděpodobně budete spřádat plány, jak dlouhodobě zlepšit finanční situaci.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Očekávejte měsíc plný událostí, pokud jde o vaše sebepojetí a identitu. Budete si klást otázky, kdo jste a kam směřujete, na přetřes přijde i vaše zdraví, zejména pokud existují naléhavé problémy, které jste odkládali nebo se jim vyhýbali. 

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Přestože je konec roku často prošpikován nekonečnými příležitostmi ke společenským akcím, budete mít náladu na klidnější období. Pokud se cítíte vyhořelí, zpomalte a odolejte tlaku na přidávání dalších společenských závazků do svého kalendáře.

Ryby (19. února – 20. března)

Nastal čas pro veselí a spojení s vašimi drahými přáteli, kteří vám chybí. Udělejte si čas na lidi, na kterých vám záleží. Vyrazte ven a bavte se, abyste vyvážili všechny ty chvíle, kdy jste zalezlí doma.

Zdroje článku: