Výklad tarotových karet na listopad: Býci se mohou těšit nejenom na úspěchy v osobním životě, Blížence čekají změny

Výklad tarotových karet na listopad: Býci se mohou těšit nejenom na úspěchy v osobním životě, Blížence čekají změny
Měsíc listopad se vyznačuje několika novými příležitostmi a dojmy. Výklad tarotových karet odhalí vašemu zvěrokruhu, jaké budou tyto příležitosti a dojmy.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Karty se k Beranům tento měsíc ze začátku možná otočí malinko zády. Práce se jim bude sypat pod rukama a oni si budou připadat neschopní. Toto ohnivé znamení ale nic nenechá jen tak osudu. Vezme ho raději do svých rukou a s nepřízní osudu si poradí jinak.  

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býkům karty přejí, a proto se mohou těšit nejenom na úspěchy v osobním životě, ale také na nečekané úspěchy v práci a třeba i nějakou tu šťastnou novinu. Není jisté, čeho se bude týkat, ale vypadá to na něco velmi pozitivního a zároveň bude mít vliv na váš rodinný život.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blížence čeká v životě změna. Není jisté, zda se bude jednat o změnu v práci (pozice nebo rovnou změna zaměstnání) nebo v partnerském životě (rozchod, zasnoubení). Ať už se ve vašem životě bude tento měsíc dít cokoli, rozhodně neupadnete do stereotypu.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Listopad pro vás bude znamením hádek a nepříjemných sporů. Lidé na vás budou nepříjemní a vy si budete myslet, že neprávem. Nenechte se však mýlit a raději si nechte od druhého všechno pořádně vysvětlit. Možná se totiž mýlíte a třeba i nevědomě jste urazili jeho city.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi se mohou spolehnout na nečekanou pomoc ze stran přátel. Ač jste si mysleli, že nikdo z vašich přátel není úplně ten pravý, v těžké chvíli se ukáže, kdo z nich opravdu stojí za vámi a je ochoten vám pomoci. Nezapomeňte jeho ochotu náležitě ocenit a pozvěte ho třeba na dobrou večeři. Jistě tuto formu poděkování s radostí přijme.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny bude pronásledovat nejistý pocit a nedostatek sebevědomí, který se jich bude držet celou první polovinu měsíce. Tento pocit se změní, až když ke konci měsíce začnete dostávat náhodné komplimenty na svůj vzhled. Panny, věřte si!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Měsíc listopad bude pro Váhy plný těžkých rozhodnutí. Vy navíc budete mít problém se rozhodnout, a tak se z jednoduché rozhodování stane složitější úkol, než se zdálo. Zkuste se poradit s někým blízkým a třeba se vám poté bude rozhodovat lépe.

Zdroj: Max4e Photo/ Shutterstock

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vás čeká láska! Ano, konečně jste se dočkali a ten pravý/pravá je na cestě k vám. Buďte proto otevření novým známostem a vyhledávejte společnost lidí. Vaše láska, na kterou jste tak dlouho čekali, je zde!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

V měsíci listopadu to podle karet vypadá na nedostatek sebevědomí. Budete se trápit a nepomohou vám ani četná ujišťování ze strany okolí. Zkuste si zajít koupit něco na sebe nebo zkusit nový účes a uvidíte, že se ihned budete cítit o něco lépe.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorohům karty předpovídají zisk většího obnosu peněz. Možná dostanete přidáno, možná obdržíte velmi hodnotný dar nebo snad zdědíte majetek. To už karty neříkají. Pokud si však chcete tuto dobrou vlnu ve svém životě uchovat, měli byste se za této dar odvděčit. Pokud se bude jednat o finanční obnos, jistě nezapomeňte dát poměrnou část na dobročinné účely.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vám se bude štěstí podle karet celý měsíc vyhýbat. Po dlouhém období radostí nastává delší období smutku, kdy nebudete mít motivaci k práci a nebude se vám příliš dařit. Pokud toto období ale překonáte, čeká na vás jistě něco kouzelného.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Karty prorokují hádky ve vašem vztahu. Možná si svého partnera/partnerky příliš nevšímáte a on/a vám to dá konečně najevo nebo snad vás bude podezírat z nevěry. Ať tak či tak, řešte vše v klidu s chladnou hlavou a věřte, že hádkami se nic nevyřeší.