Velký srpnový horoskop lásky, který neberte na lehkou váhu

Velký srpnový horoskop lásky, který neberte na lehkou váhu
Raci, v srpnu se raději odevzdejte svým citům a moc nepřemýšlejte. Uvidíte, co bude dál. Pokud to nefunguje okamžitě, počkejte si, velká láska přijde. Drahé Panny, vášnivé a nezávazné záležitosti jsou minulostí, nyní můžete očekávat, že přijde něco dospělejšího. A co ostatní?

Berani (21. 3. – 20. 4.)

V srpnu budete muset rozpoznat a přijmout milostné příležitosti, které vesmír nabízí. Pro některé z vás to nebude snadné, protože přijde emocionální zmatek. Neměli byste se snažit být dobří pro všechny kolem vás. Místo toho buďte hodní sami na sebe a na ty, kteří vás milují a váží si vás. Váš partner vám rozumí lépe, než si myslíte.

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Býci, musíte si uvědomit, že svět kolem vás je nyní téměř dokonalý. Proč necítíte vděčnost za všechno, co máte? Potřebujete jen dvě věci – efektivní komunikaci a více jasnosti ve vašem životě. Pokud se naučíte mluvit od srdce a necháte svou mysl, aby vám dala nějaké rady, budete brzy schopni přejít k dalšímu kroku vašeho vztahu.

Blíženci (21. 5. – 20. 6.)

Srpen je měsícem požehnání a změn. Jakmile do něj vstoupíte, nebudete se moci vrátit. Blíží se konec osamění? Je čas to zjistit!  V srpnu se s partnerem sblížíte psychicky i fyzicky. Během měsíce nezapomínejte, že intimní vztahy vám život jen rozjasní a zpříjemní. Nebojte se otevřít své srdce drahým lidem.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Raci, v srpnu raději poslouchejte své srdce. Pokud máte pocit, že váš vztah je bezproblémový, je to znamení, že vám a vaší drahé polovičce je souzeno být spolu. Pokud máte pocit, že se něco nedaří, čekají vás změny. Nyní hvězdy chtějí, abyste ve svém vztahu zažili chemii, abyste cítili, že jste hluboce zamilovaní a že vaše láska je tak vášnivá jako nikdy předtím. Pamatujte však, že brzy ucítíte, že to nestačí a potřebujete dlouhodobý vztah. Musíte hledat svou pravou lásku, nejen vášeň.

Lev (23. 7. – 23. 8.)

Vaše motto lásky pro srpen je tak jednoduché: Dělejte seno, dokud slunce svítí. Měsíc je skvělý pro váš milostný život, váš milenec je věrný a okouzlující zároveň a ví, jak vám udělat radost. Nic dalšího neřešte.  

Panna (24. 8. – 23. 9.)

V srpnu se chystá něco velkého! Společně se svým partnerem se budete dívat na hvězdy a mluvit o tom, jak tajemný je obrovský vesmír kolem vás. Pamatujte, že vaše životní cesty se nezkřížily náhodně. Máte jeden druhého k růstu a rozvoji. Nesnažte se pojmenovat svůj vztah nebo vysvětlit zbytku světa, proč jste spolu. 

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Srpen vám přinese spoustu skvělých novinek. Vaším úkolem je přizpůsobit se zcela novému světu kolem. Lidé kolem pravděpodobně nepochopí důvod změn ve vašem nitru a vlastně ani nemusí. Nyní jste připraveni na nový život a připraveni vzít s sebou i svou drahou polovičku.  

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Srpen pro vás bude poněkud nejasným obdobím. Na jednu stranu se zdá, že jste konečně našli své druhé já. Na druhou stranu si nejste jisti skutečnými pocity svého partnera a tím, zda vám bude dlouho věrný. Je na čase, abyste si zformulovali, co je pro vás skutečný závazek. Když pochopíte, co od svého partnera potřebujete, budete schopni přenést své názory a nápady na něj a získat z tohoto romantického partnerství maximum. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Svoboda je pro toto znamení nejdůležitější slovo na světě. I když jste hluboce zamilovaní do svého drahého, stále toužíte po nezávislém objevování světa kolem vás. Nebojte se strávit nějaký čas jen sami se sebou, je to dobré pro vás a vaše sebeléčení. Zbavte se pocitů viny a studu a řekněte své polovičce o svých potřebách. Co opravdu potřebujete, abyste byli ve svém milostném životě šťastní, je upřímnost v našem vztahu.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vaším největším problémem je, že nemluvíte o věcech, které vás nejvíce trápí. Proto netušíte, že problémy nejsou tak velké, jak se vám zdá. Vy i vaše láska jste silnější, než si myslíte, a přežije i ty nejtěžší chvíle. Naučíte-li se s partnerem komunikovat, brzy dosáhnete větší harmonie ve vašem vztahu. 

Vodnář (21. 1. – 19. 2.)

Je těžké popsat, v jakém vztahu teď jste. Na druhou stranu není ani potřeba abyste vysvětlovali své pocity svému okolí. Srpen vám umožní trávit více času ve svém soukromém romantickém prostoru společně se svou drahou polovičkou. Podporujte se navzájem a neohlížejte se na ty, kteří vás nemají rádi nebo řeší vaše chování a vztahy. 

Ryby (20. 2. - 20. 3.)

Ryby, vaše romantické spojení je založeno na lásce a svobodě, díky čemuž je silnější než jakýkoli jiný typ vztahu. Abyste uspěli ve svých společných cílech, musíte nejprve vyrůst jako dva jednotlivci. Zatímco rostete bok po boku, váš partner vás vidí růst, věří ve vás, inspiruje vás, abyste se stali lepší verzí sebe sama, a je vám vždy nablízku, aby oslavil váš úspěch. 

Zdroje článku: