Horoskop na čtvrtek 7.10.2021: Blíženci zatouží po větší svobodě. Lva čekají nové cesty a možnosti pro vzdělání

Horoskop na čtvrtek 7.10.2021: Blíženci zatouží po větší svobodě. Lva čekají nové cesty a možnosti pro vzdělání
Dnešek přináší pro některá znamení komplikace či překážky, jiným zase nabízí nevídané možnosti a nové cesty, které mohou přinést velká pozitiva. A jakou cestou se má dát vaše znamení a s čím se bude potýkat, se dozvíte v dnešním horoskopu.

Beran

Snažte se dnes udržovat v duševní pohodě. Zřejmě vám dnes bude docházet trpělivost s některými lidmi anebo dětmi. Nenechte se vyvést z míry a snažte se brát vše s nadhledem. Okolí miluje váš smysl humor, tak si dnes nepokazte reputaci.

Býk

Hodně přemýšlíte, jak vydělat více peněz, a to vám ubírá spoustu energie. Domníváte se, že si za peníze koupíte vytouženou svobodu. Zaměřte se na to, co nyní máte. Je toho mnohem více, než si myslíte a peníze nejsou jediným východiskem z vnitřní tenze, jak si nyní pravděpodobně myslíte.

Blíženci

Pokud jste v manželství nebo dlouhodobém vztahu, připadá vám nyní váš vztah velmi svazující a toužíte po větší svobodě. Pokud nemáte zrovna liberálnějšího partnera, zkuste si promluvit o vašem současném rozpoložení a o tom, co ve vztahu chcete. Máte šanci, že budete vyslyšeni a pochopeni.

Rak

Dnes jsou pro vás aktivity spojené s kutilstvím jako stvořené. Pusťte se do velebení své zahrádky anebo si dnes něco dobrého uvařte, jsou to přeci vaše oblíbené činnosti, tak je nezanedbávejte! Členové domácnosti vaši snahu o domácnost značně ocení.

Lev

Dnešek je pro vás skvělým časem pro podniknutí něčeho velkolepého. Pokud se nabízí možnost nějaké cesty, neměli byste v ničem otálet. Ideální čas je také pro učení se novým dovednostem. Zkrátka ať se pustíte do čehokoli, setkáte se s úspěchem!

Panna

Pilně vykonáváte svou práci a možná zapomínáte na sebe samu a svoje zdraví. Je na čase trochu zpomalit a být i chvilku o samotě. Na neustálý shon, který máte v zaměstnání a v domácnosti, může nemile reagovat váš organismus.

Váhy

Dostává se vám plné podpory ostatních. Jste se všemi ve vyrovnaném vztahu a společnost ostatních vám dává pocit radosti a naplnění. Jste však téměř závislí na názoru druhých a jejich souhlasu. Zkuste se dnes více zaměřit na vlastní intuici, která vás sama povede.  

Štír

Venuše má na vás velmi silný vliv. S vašimi sexuálními triky vám bude každý ležet u nohou. Zároveň s vaší sexuální energií u vás narůstá hlubší citové nutkání. Proto je ideální čas na navázání něčeho dlouhodobějšího. Pokud partnera máte, užívejte si těchto dní lásky.

Střelec

Nezapomínejte na svoje zdraví zejména v těchto sychravých dnech. Ačkoli se nacházíte v relativně klidném životním stádiu, obezřetnost je důležitá především v souvislosti s možným nachlazením. Je na čase organismus trochu zklidnit, zejména pokud se věnujete aktivně sportu.

Kozoroh

Usilujete o vzestup v životě, a hlavně v pracovní sféře. Pokračujte ve svém konstruktivním jednání a brzy se dočkáte nějakého posunu! Víte přece, že vše nemůže být hned a jenom trpělivost vám přinese vytoužené výsledky.

Vodnář

Díváte se nyní na svět trochu skepticky, především co se týče budoucnosti. Máte pocit, že se vám nedostává podpory od svého nadřízeného. Zaměřte se na svoje silné stránky. Jste velmi loajální, vynalézaví, vždy vyrovnaní a klidní. Vy sami si můžete dodat nejvíce sebedůvěry!

Ryby

Máte sklony uzavírat se v pohodlí svého domova a trávit veškerý čas se svými členy domácnosti. Ostatní však nemusejí být natolik tolerantní, aby snášeli vaše velké změny nálad. Pokud se chcete doma uzavřít, netlačte na ostatní, aby vám dělali neustálou společnost.

Zdroj:

  • autorský text