Jaká znamení zvěrokruhu milují nejvíce manželství

Jaká znamení zvěrokruhu milují nejvíce manželství
Ve zvěrokruhu jsou taková znamení, která o manželství nechtějí ani slyšet, a na druhou stranu jsou jiná, pro které je snubní prstýnek stejně důležitý jako vzduch, který dýchají.

Romantický a citlivý Rak touží po člověku, se kterým bude sdílet celý svůj život. Osamělost pro něj opravdu není. Zcela z jiného druhu těsta jsou lidí narození ve znamení Blíženců. Jsou jako motýlci, kteří rádi přelétají z jedné květiny na druhou. Každé znamení má ohledně manželství svá specifika. Pojďme se podívat, která znamení mají manželství nejraději.

RAK

Lidé narození ve znamení RAKA potřebují žít po boku jiného člověka. Neumí si ani představit život v osamění, protože jenom ve společnosti milujícího člověka se cítí v bezpečí. Milostná dobrodružství nejsou nic pro ně a prsten na ruce nosí s patřičnou hrdostí. Obzvláště ženy narozené v tomto znamení si velice zakládají na tradičním svatebním obřadu, který je pro ně splněním životního snu. A svůj magický okamžik chtějí sdílet se svou rodinou.

Zdroj: Autor: Jack Frog / Shutterstock

BÝK

Znamení BÝKA je na tom podobně. Kromě pracovních ambicí mají lidé narození v tomto znamení za hlavní cíl manželství. Pro Býka je svatba zásadním krokem a je pro něj velmi těžké rozhodnout se vztah ukončit, pokud důvody nejsou opravdu velmi vážné. V takovém případě upřednostňuje obrátit list a začít znovu.

Život, pro ženu, ale i pro muže narozené ve znamení Býka je založený na sdílení. Berou se, aby měli osobu, se kterou by plánovali budoucnost v naprosté symbióze. Potřebují osobu schopnou jim poradit, chránit je a utěšit je v těžkých chvílích. Svatební den je pro toto znamení zvěrokruhu velmi důležitý a naplánují ho do nejmenšího detailu. V partnerském vztahu se projevují jako trpěliví a vyrovnaní, smyslní a loajální.

TIP: Horoskopy a zvěrokruhy

ŠTÍR

Je neklidný a tajemný. Kdo by si pomyslel, že ŠTÍR je blázen do manželství. Přesto od útlého věku hledá spřízněnou duši, se kterou by sdílel zbytek svého života. Ve chvíli, kdy ji najde, se nemůže dočkat, až si navlékne na prst prsten. Štír o vztazích nežertuje, bere tyto věci a také závazky velice vážně, hlavně ty, které se týkají jeho rodiny, ke které je morbidně připoután.

Bývá žárlivý, protože prožívá pocity velmi vášnivě a stává se dramatickým, když věci nejdou tak, jak by chtěl. Ale zároveň není šampionem věrnosti. 

VÁHY

Zde je další znamení oddané manželství. Pro VÁHY, muže a ženy, je láska na prvním místě. Nemohou se dočkat, až najdou někoho, s kým budou sdílet zbytek svého života, protože manželství je pro ně posvátné a nedotknutelné. Naštěstí jsou na rozdíl od Štíra velmi loajální ke své polovině. Vůbec ne náchylný k pokušením, která je prostě nezajímají.

Seriózní, zodpovědné a stabilní manželství s Váhami není v ohrožení. Mají sklon k rovnováze, upřednostňují každodenní rutinu před silnými emocemi a destabilizujícími dobrodružstvími, kterým se oklikou vyhýbají. Rovněž se rádi starají o domácí prostory s důrazem na estetiku.

LEV

Hrdý LEV je skvělým dlouhodobým partnerem. Je loajální, věrný, uctivý a ví, jak ze sebe vydat to nejlepší. Ukazuje se jako velkorysý a také chápavý, pokud narazí na trochu sobeckého partnera. Ženy a muži v tomto znamení si nepřipouštějí soupeře a musí se cítit naprosto milovaní osobou vedle sebe. Pokud se tak cítí, jsou ochotni udělat cokoli, aby vztah fungoval.

KOZOROH

KOZOROH navždy miluje, je věrný a loajální, upřímný a vhodný k dlouhodobému partnerství. Mimo jiné je pověstný pro svou vážnost, kterou prokazuje ve všech oblastech života, včetně rodiny. Ačkoli je často popisován jako emocionálně chladný, pravdou je, že si raději vybírá lidi, kterým se otevře. Je to způsob, jak si zajistit, aby vztah v průběhu času fungoval, protože Kozoroh má raději prevenci než léčbu. Opatrný přístup ho odlišuje od ostatních znamení. V každém případě, když už se jednou pro partnerství rozhodne, je schopen velkých citů.

Zdroj: