Bohatství podle horoskopu na listopad: Jste předurčeni k finančním úspěchům?

Bohatství podle horoskopu na listopad: Jste předurčeni k finančním úspěchům?
Zajímá Vás, jak se bude vyvíjet Vaše finanční situace? Podaří se Vám v listopadu rozmnožit Váš majetek, nebo budete muset raději myslet na zadní vrátka? 

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.) 

 V listopadu by Vaše finanční štěstí mohl ovlivnit jeden velmi falešný člověk z Vašeho okolí. Může se jednat o kolegu, se kterým máte pracovat na nějakém pracovním projektu. Dobře proto zvažte, zda by nebylo lepší změnit směr a pustit se raději do nového projektu, na kterém budete pracovat s někým spolehlivějším. 

Býk (21. 4. –⁠ 21. 5.) 

 Na začátku listopadu se můžete potýkat s finančními problémy. Nebude to samozřejmě nic příjemného, ale pokud nebudete zbytečně dlouho truchlit a raději začnete za svůj majetek bojovat, ke konci měsíce se Vaše finanční situace začne zase zlepšovat a Vám se vrátí úsměv na tvář. 

Blíženec (22. 5. –⁠ 21. 6.) 

 V listopadu by pro Vás finance neměly být nejdůležitějším tématem. Je nutné, abyste se zaměřili více na rodinu a mezilidské vztahy než na práci a peníze. Listopad je skvělým měsícem pro urovnání pošramocených vztahů v rodině a byla by velká škoda, nevyužít této příležitosti. 

Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.) 

 Možná se Vám zdá, že poslední měsíce finančně stagnujete a chcete se posunout dál. Nebojte, blíží se ten správný čas, kdy se Vám začne finančně opravdu dařit. Čekají na Vás nové nápady a projekty, které Vám dopomohou k vysněné finanční stabilitě. Potřebujete jen trochu odvahy. Nebojte se proto realizovat své nápady a pusťte se do nových projektů. 

Lev (23. 7. –⁠ 22. 8.) 

 V listopadu na Vás čekají nové pracovní možnosti, které Vám mohou finančně velmi pomoci. Může se jednat o nové smlouvy, pracovní nabídky nebo projekty. Cesta k úspěšnému cíli možná nebude zcela jednoduchá, ale bude to stát za to. Pokud nebude vše probíhat tak, jak jste očekávali, nepropadejte panice. Výsledek bude opravdu úžasný. 

zdroj: Rido / Shutterstock

Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.) 

 Listopad pro Vás bude štědrým měsícem. Čeká na Vás velké štěstí v oblasti financí. Ty se k Vám pohrnou hned z více stran. Může se jednat o dar, milou výhru v loterii, ale velkou roli sehrají také Vaše zkušenosti a pracovitost, které budou v práci adekvátně finančně ohodnoceny. Nebojte se také říct si o přidání platu.

Váha (23. 9. –⁠ 23. 10.) 

 V posledních měsících se Vám příliš dobře finančně nedařilo? Můžete si oddechnout. V listopadu obdržíte radostnou zprávu, která pomůže Vaši finanční situaci výrazně zlepšit. Může se jednat také o novou pracovní příležitost a strach z přijetí této nabídky rozhodně není na místě. 

Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.) 

 V listopadu se k Vám peníze pohrnou samy. A to hned z několika stran. Čeká na Vás větší množství nabídek, příležitostí a nových projektů, které budou skvěle finančně ohodnoceny. Jen je potřeba nebát se změn a jít směle do toho. 

Střelec (23. 11. –⁠ 21. 12.) 

 V listopadu potkáte seriózního člověka, který Vám dá velmi zajímavou nabídku. Tato nabídka je nejen zajímavá, ale také finančně opravdu výhodná. Nebojte se tuto nabídku přijmout. Může velmi pozitivně ovlivnit Váš život. 

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.) 

 Tento měsíc pro Vás po finanční stránce nebude zrovna veselý. Ale můžete tomu předejít. O peníze se můžete připravit totiž především sami. Dejte si pozor na pokuty. Může se jednat o pokuty za rychlou jízdu, ale také o pokuty za opožděné platby. Dejte si pozor, abyste měli všechny splátky a smlouvy v pořádku a řádně a včas zaplacené. 

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.) 

 Finančně se Vám sice v listopadu může dařit dobře, ale nějaká závistivá osoba z Vašeho okolí se může pokusit Vás o peníze připravit. Nejlepší Vaší obranou tedy je nechlubit se. Nikomu se zbytečně se svou finanční situací nesvěřujte a raději si ji tiše užívejte. 

Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.) 

 V listopadu můžete dostat skvělou nabídku na pracovní cestu nebo cestu za prací. A byla by opravdu škoda ji odmítnout, protože tato cesta pro Vás může být velkou finanční vzpruhou. Kromě toho tam také můžete potkat nové a zajímavé lidi, kteří pro Vás budou také přínosem. 

Zdroj článku:
  • Autorský text