Těchto 6 znamení patří mezi nejzlomyslnější. Možná se tam najdete i vy

Těchto 6 znamení patří mezi nejzlomyslnější. Možná se tam najdete i vy
Radost z cizího neštěstí nebo využití vašeho tajemství ve vlastní prospěch. Zlomyslnost má mnoho podob, ale rozhodně se nejedná o kladnou vlastnost. Podívejte se, jestli vaše znamení patří mezi ta nejzlomyslnější ve zvěrokruhu.

Blíženci (22. 5. –⁠ 21. 6.)

Jako Blíženec patříte mezi velmi chytrá znamení horoskopu. Jenže všechny pozitivní vlastnosti, které toto znamení ukrývají, mají také svou temnou stránku. Mezi nepříliš chvályhodné charakteristiky ve vašem případě rozhodně patří i zlomyslnost. Umíte manipulovat s ostatními pro vlastní prospěch a většinou z toho ani nemáte špatný pocit. Vždycky navíc chcete být nejlepší a nejšťastnější, takže se můžete uchýlit až k vytváření pomluv a šíření drbů za účelem poškození ostatních.

Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.)

Raci mají dobré jádro, ale tvrdou schránku, přes kterou je složité se dostat. Z podstaty věci nejste zlí, ale máte dobrý pocit z toho, že trpí někdo jiný a ne přímo vy. Zároveň se dokážete velmi dobře bránit hlavně ve chvílích, kdy se cítíte ohroženi a máte pocit, že někdo jiný zneužil vaši důvěru. Právě tvrdá odplata se může ukázat i jako vaše silná stránka, protože lidé zjistí, že si s vámi rozhodně nemohou zahrávat. Problém však může spočívat v tom, že nedáváte najevo své pravé city, ale často se schováváte za zlomyslnost nebo škodolibost, což je pro mnoho lidí složité prohlédnout a zbytečně si tím škodíte.

Lev (23. 7. –⁠ 22. 8.)

Pokud jste narození ve znamení Lva, jste plní kontrastů a výrazných vlastností. Mezi ně patří pracovitost, touha po neustálém zlepšování, ale také špatné vlastnosti, kvůli kterým si můžete ostatní znepřátelit. Jako Lev chcete mít často pocit, že jste lepší než ostatní. A toho můžete dosáhnout buď tvrdou prací nebo cíleným poškozováním ostatních. Manipulace či škodolibost vám bohužel není cizí a mnohdy nejdete daleko při použití pochybných praktik, protože váš cíl je vždycky priorita.

Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.)

Jako člověk narozený ve znamení Panny chcete mít kontrolu nad situací v každém případě. A pokud toho nemůžete dosáhnout pozitivními způsoby, neváháte uchýlit se k drsným způsobům a zlomyslnosti. Tím totiž můžete získat kontrolu opět pro sebe, i když to nemusí být příjemné pro ostatní. Zlomyslnost však nepoužíváte pro potěšení, takže jakmile máte situaci znovu ve svých rukou, od pochybných a zlomyslných praktik rychle upustíte, protože z nich nemáte žádnou radost a jedná se jen o nutný prostředek k dosažení cíle.

Při střetu Berana s podobným znamením může dojít k malé válce. Zdroj: Raisa Kanareva  / Shutterstock

Beran (21. 3. –⁠ 19. 4.)

Lidé ve znamení Berana nemají rádi konkurenci a nechtějí s nikým soupeřit. Odstranění protivníka přitom může probíhat i zlomyslně a s použitím nekalých praktik. Špinavé triky a neschopnost udržet tajemství, které rádi šíříte dál, patří mezi negativní vlastnosti tohoto znamení. Máte stále potřebu dokazovat si, že jste lepší než ostatní, a to právě těmito praktikami. Jenže ostatním se to nemusí líbit a při střetu s podobným znamením může dojít k takové malé válce zlomyslností.

Štír (23. 10. –⁠ 21. 11.)

Štíři jsou poměrně kontroverzním znamením. Jsou totiž vášniví, ale i pomstychtiví, až zlomyslní. Hlavně na své nepřátele a na všechny, kteří jim nějak ublíží, dokážou velmi tvrdě zasáhnout. Nemají problém vždycky najít jasný důvod, proč se takto chovají. Jako Štír se tak budete proti nespravedlnosti či zlomyslnosti ze strany jiných bránit těmi nejtvrdšími zbraněmi, jaké budete mít k dispozici. Ve většině případů tak podobné spory Štíři vyhrávají a mají výhodu. Nemají totiž problém se zlomyslností v podobě skutků i slov, kdy pro škodolibou poznámku rozhodně nejdou daleko.

Zdroje článku: