Velký partnerský horoskop na listopad: Lvům to ve vztahu může pořádně zaskřípat, Býkům bude s partnerem krásně

Velký partnerský horoskop na listopad: Lvům to ve vztahu může pořádně zaskřípat, Býkům bude s partnerem krásně
Ve vztazích to je občas jako na houpačce. Jednou jsou dny plné lásky, ale potom může přijít období, kdy si se svou polovičkou příliš nerozumíte. Co Vás ve vztahu čeká v listopadu? 

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.) 

V listopadu můžete mít pocit, že ve vztahu víc dáváte, než dostáváte. A to může uvrhnout Vaše myšlenky do minulosti. Nepřemýšlejte nad tím, jak bylo dříve, a raději se soustřeďte na to, jak je teď. Dopřejte dostatek času také sobě a snažte se o svých pocitech více mluvit se svým partnerem.  

 Býk (21. 4. –⁠ 21. 5.) 

Tento měsíc pro Vás bude ve vztahu velmi příjemný. S partnerem Vám bude krásně a podaří se Vám skvěle rozvrhnout čas. Dopřejete si dostatek prostoru pro své sólo koníčky a zájmy, ale zároveň se Vám podaří naplánovat spoustu krásných společných aktivit. 

 Blíženec (22. 5. –⁠ 21. 6.) 

V listopadu bude Váš vztah zalitý sluncem. Bude se Vám krásně dařit a Vy se zaměříte na utužení Vašeho nádherného vztahu. S partnerem/partnerkou budete vyhledávat společné aktivity. Zima se blíží, pohybu je méně. Co takhle vyzkoušet nějaký sport ve dvou? 

 Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.) 

Do vztahové idylky může v listopadu zasáhnout minulost. Nevytahujte staré hádky a křivdy. Co se stalo, vzít zpět již nemůžeme. Pokud Vás to opravdu stále tak trápí a nejedná se jen o uražené ego, promluvte si o svých pocitech se svou milovanou polovičkou. Díky tomu si budete užívat krásné zamilované podzimní dny. 

 Lev (23. 7. –⁠ 22. 8.) 

V listopadu to ve Vašem vztahu může pořádně zaskřípat. Pravděpodobně už nějakou dobu nosíte růžové brýle a už nadešel správný čas, abyste tyto brýle zahodili. Nesnažte se udržet nefungující vztah za každou cenu a raději začněte myslet na sebe, své sny a přání. 

 Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.) 

Začátek měsíce mohou zakalit nepříjemné chmury a trápení. Ty budou ale jen ve Vaší hlavě. Nehledejte problémy tam, kde nejsou, a raději pracujte s partnerem/partnerkou na budování Vašeho vztahu. Mluvte spolu, smějte se a užívejte si to krásné, co mezi sebou máte. 

Nehledejte problémy tam, kde nejsou. Zdroj: Superstar / Shutterstock

Váha (23. 9. –⁠ 23. 10.) 

V listopadu Vás mohou potrápit nějaké obavy a nespokojenost. Máte nutkání o svých pocitech mlčet. To ale není úplně dobře. Zkuste být raději otevření a o svých obavách mluvit. Negativní myšlenky Vám brání užívat si partnerský život, a to by byla velká škoda.

 Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.) 

Váš vztah možná v posledních týdnech nebyl úplně ideální. To se ale v listopadu změní. Naplánujte si s partnerem/partnerkou dovolenou nebo alespoň společně trávený víkend. Užívejte si čas, který trávíte spolu, a Váš vztah se velmi rychle začne zlepšovat. 

 Střelec (23. 11. –⁠ 21. 12.) 

V listopadu můžete pocítit drobné odcizení se svou láskou. Nepůjde o nic zásadního ani tragického, ale donutí Vás to více na Vašem vztahu pracovat. Není potřeba se nijak hroutit. Soustřeďte se na to, jak můžete Váš krásný vztah ještě více upevnit a užívat si svou lásku. 

 Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.) 

Listopad pro Vás může být ve vztahu velmi náročným obdobím. Nic nedostanete zadarmo. Vyžadována od Vás bude také velká dávka trpělivosti. Nemějte strach, všechno dobře dopadne. Zkuste se svou láskou mluvit o společných snech a začněte na realizaci těchto snů společně pracovat. 

 Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.) 

Velkým problémem, který na Vás v listopadu čeká, je komunikace. Ta bude s Vaším partnerem/partnerkou na bodu mrazu. Díky tomu se můžete dostat do nepříjemných situací, které Vaším vztahem mohou silně otřást. Zaměřte se proto více na komunikaci a sdílení pocitů. 

 Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.) 

V listopadu zjistíte, že Váš vztah Vám nedává to, co si od něj přejete a očekáváte. Toužíte po romantickém pevném vztahu, kde budete jeden druhému oporu. Není nutné spokojit se s tím, co Vám nevyhovuje. Zvedněte laťku a buďte ke své lásce upřímní ohledně toho, co ve vztahu skutečně potřebujete. 

Zdroj článku:
  • Autorský text