Odhalte tajemství a charakteristiku ascendentu ve Vodnáři a zjistěte něco více sami o sobě

Odhalte tajemství a charakteristiku ascendentu ve Vodnáři a zjistěte něco více sami o sobě
V horoskopu mnohdy platí, že více vás bude vystihovat spíše ascendent než klasické znamení zvěrokruhu. S jeho pomocí můžete odhalit svou podstatu, ale i dominantní vlastnosti a to, jak v životě dokážete fungovat. Jak je na tom ascendent ve Vodnáři a co přináší pro své nositele?

Obecná charakteristika člověka s ascendentem ve znamení Vodnáře

Pokud výpočtem z vašeho celého data narození včetně místa a přesného času zjistíte, že je vaším ascendentem znamení Vodnáře, bude na vás s velkou pravděpodobností odpovídat následující charakteristika. Patříte mezi nevypočitatelné lidi, kteří se pro ostatní velmi obtížně odhalují, což pro vás může být nevýhoda, ale i nedostatek a komplikace v komunikaci.

Nestála povaha je však vyvážena přátelským chováním, kdy si neděláte dopředu žádné předsudky, ale snažíte se daného člověka poznat takového, jaký skutečně je. Snažíte se chápat všechny okolo sebe a jste hodně tolerantní k případným nedostatkům. Možná i právě proto máte problém dotahovat věci do konce a dbát na detaily.

Vodnáři jsou spíše nestálí, což může být pro protějšek výzva. Zdroj: dekazigzag / Shutterstock

Láska a vztahy

V lásce bývají Vodnáři spíše nestálí a přelétaví, což může být pro protějšek pořádná výzva i zkouška toho, co dokáže vydržet. Svobodomyslná povaha často nemá daleko k záletům. Na druhou stranu však patříte mezi originální lidi, se kterými je radost řešit nové nápady i probírat běžné starosti života. Vždy dokážete nabídnout nový pohled na věc, což může zachránit nejednu krizi ve vztahu. Pozor si však dávejte na sklony k neosobnímu jednání s až přílišným nadhledem, což se dá snadno zaměnit za nezájem či nedostatečnou emoční angažovanost.

Vodnáři chtějí být spíše na vedoucí pozici. Zdroj: fizkes / Shutterstock

Peníze a práce

V oblasti práce patří Vodnáři mezi lidi, kteří nemají rádi omezování. V práci proto chcete být spíše na vedoucí pozici nebo mít alespoň možnost co nejvíce si upravit pracovní náplň konkrétního dne. Přímé zadávání úkolů, které máte co nejdříve splnit, totiž rozhodně není nic pro vás. Můžete mít problémy s dodržováním termínů a slibů. Objevují se také tendence nedotahovat věci do konce, což může být velká překážka ve chvíli, kdy se chcete pustit do podnikání nebo práce na volné noze, kdy budete svým vlastním šéfem. Tyto nedostatky však vyvažuje dostatečná inteligence a schopnost kreativních řešení.

Ascendent ve Vodnáři u muže

Jako muž s ascendentem ve Vodnáři příliš nelpíte na citech a emocích. Tato zdánlivá odtažitost je vaši velkou výhodou, protože dokážete uklidnit spory a skutečně pomoci lidem, kteří jsou emocí plní a dávají je najevo. Může nějakou dobu trvat, než se vaše partnerka naučí prohlédnout zdánlivou bariéru, ale pokud se tak stane, dokáže ocenit právě jistotu a pevnost. Přesto však dokážete překvapit nečekanými rozhodnutími. Vztah s mužem Vodnářem je v mnoha ohledech výzvou, což může přitahovat celou řadu žen opačných znamení.

Ženy s ascendentem Vodnáře se dokážou příliš zasnít. Zdroj: Pheelings media / Shutterstock

Ascendent ve Vodnáři u ženy

Ženy s ascendentem Vodnáře jsou přirozeně upřímné, věrné a plné ideálů. Dokážou se však až příliš zasnít, takže běžné povinnosti mohou utrpět. Jako žena nemáte problém s přehnanými emocemi, protože je dokážete dobře zpracovat a nepotřebujete dělat scény. Do vztahů jdete po hlavě a stejně rychle z nich umíte i zmizet. Milujete cestování a dobrodružství, kdy nijak přehnaně nelpíte na domově nebo materiálních věcech.

Descendent ve Lvu

Protikladem k ascendentu ve Vodnáři je descendent ve Lvu. Přesně takový protějšek tedy můžete přitahovat nebo se možná jedná o vlastnosti, které v sobě máte neuvědomělé či potlačené a chtějí se dostat na povrch. Jedná se především o cílevědomost, svědomitost a touhu dotahovat věci do konce především kvůli úspěchu a uznání okolí. Dravost a přímočarost Lva je přesně to, co by vám mohlo pomoci s vyvážením nedostatků Vodnáře.

Zdroje článku: