Na co se v listopadu můžete těšit podle jednotlivých znamení zvěrokruhu

Na co se v listopadu můžete těšit podle jednotlivých znamení zvěrokruhu
Podzim vrcholí a listopad je symbolickým milníkem postupného předávání vlády zimě. Tím se také mění řada přírodních jevů a jejich vlivů. Tím nejzásadnějším je pak uspořádání hvězd, které výrazně ovlivní všechna znamení. Na co se v listopadu můžete podle horoskopu těšit?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Náhlá změna spolehlivého zdroje příjmu pro vás bude podněcovačem proměny vašeho pohledu na sebe sama, vašich pocitů a myšlení. Samotná zjištění pak mohou mít poněkud hořkou příchuť, se kterou se budete muset popasovat, mohou však být také jiskrou, která rozsvítí oblast, která vyžaduje vaši plnou pozornost. Ačkoli může být těžké čelit uzavírajícím se kapitolám, je nutné vyčistit staré a vytvářejí prostor pro přivítání nového.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Věnujte tento měsíc dokončení rozdělaných věcí. Touha definitivně ukončit přetrvávající záležitosti, zejména z dřívějších milostných vztahů, pramení z přání vytvořit prostor pro nové partnerství, aby se mohlo plně zformovat. Podaří-li se vám nachystat si vhodné podmínky pro budoucnost, přestanete konečně řešit minulost.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Rostoucí city mezi vámi a někým, s kým si vytváříte intimní pouto, vytvořily iluzi, která nyní ovlivňuje váš pocit nezávislosti. V důsledku toho jste zaměřili nadměrné množství energie na svou práci, abyste se rozptýlili, ale nedaří se to. Situace vás nutí vnímat vlastní emoce, díky čemuž ale zlepšíte váš vztah k sobě samým. Když budete k tomuto spojení přistupovat s tímto vědomím, rozšíří se váš úhel pohledu, takže budete moci vidět širší obraz.

Blíženci lépe začnou vnímat a pracovat se svými emocemi. Zdroj: Gearstd/ Shutterstock

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Nečekaná změna názoru ovlivnila váš pohled na vaše budoucí touhy, takže se cítíte poněkud ztraceni a zmateni ohledně svého cíle. To, co jste si pro sebe představovali, se nyní zdá být v rozporu s tím, co je, ale je to jen proto, jak se na věci díváte v současnosti. Okolnosti, které tento měsíc zažíváte, vás pobízejí k tomu, abyste přemýšleli nestandardně a snili ještě ve větším měřítku.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Jste vyzýváni, abyste se vědomě zaměřili na rozvoj vztahu, který pronikne stěnou okolo vašeho srdce. Přijmout fakt, že vaším partnerem nemůže být jen tak někdo, vyžaduje, abyste při prověřování těch, které považujete za vhodné kandidáty, použili svou intuici.

Pokud k tomu budete přistupovat z hloubky, usnadní vám to navázání trvalého autentického spojení, které bude zbaveno jakékoli povrchnosti. Cílem tohoto měsíce je nahlédnout za hranice fyzického a vidět a cítit podstatu věci.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Nastal okamžik, kdy se můžete vzdát svého plánu, abyste se konečně mohli nechat unášet proudem. Život, jak ho znáte, prošel v posledních několika měsících značnými změnami, což udělalo divy pro upevnění vašeho významného postavení v místní komunitě. Když se na chvíli vzdálíte od světských záležitostí a zpracujete vše, co se ve vás odehrálo a odehrává, omladíte svého ducha výživnou stravou, kterou jste často přehlíželi.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Ocitli jste se v neznámém prostoru, kde je ctění pocitů a vyjadřování emocí nejúčinnější formou navigace, ale vyvolává to nežádoucí vnitřní citlivost. Hloubka této něhy je neviditelná a nechává vás bolet za klidnou fasádou vyumělkovaného úsměvu. To, co prožíváte, je počátek významného vnitřního posunu, který změní způsob, jakým komunikujete sami se sebou a se světem kolem vás. Stáváte se moudřejšími a sebevědomějšími.

Váhy se kvůli svým pocitům přetvařují. Zdroj: Kiselev Andrey Valerevich/ Shutterstock

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Uvědomit si svou hlubokou touhu po intimitě je prvním krokem na cestě k jejímu získání. Na vašich přáních a potřebách záleží, i když vám připadají nepohodlné. Dáte-li si prostor k tomu, abyste byli láskyplní, jemní a citliví sami k sobě i ke světu kolem vás, zásadně to ovlivní vaše vnímání sebe sama po fyzické, psychické, emocionální i duchovní stránce. Tato změna perspektivy z vás udělá magnet pro intimní vztahy, které si přejete pěstovat.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Pokud budete trávit čas předvídáním nejhoršího a stresováním se kvůli věcem, které nemůžete změnit, budete jen vyčerpaní. Existence v pomyslné stresové smyčce stresu motivuje váš sklon k prokrastinaci, což vytváří zbytečnou nepředvídatelnost vašich pracovních snah. Je načase, abyste ve svém každodenním životě upřednostnili wellness a vytvořili si zdravé návyky, které udrží vaši mysl, tělo i duši v rovnováze.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Nestálost, kterou zažíváte ve svých romantických vztazích, je tu proto, aby vás osvobodila od omezujících přesvědčení, která ovlivňují vaše standardy. Opření se do nepříjemného pocitu, který se vynoří vždy, když hodnotíte, co dostáváte ze svých vztahů, vám ukáže, že potřebujete zvýšit vnímání své hodnoty a přidat daň. Tím se vyhnete usazování a přitáhnete si partnera, který vám bude vycházet vstříc na vaší úrovni po stránce emocionální, mentální, duchovní i fyzické.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Ve vašem životě dochází k obrovskému posunu a tento měsíc bude nejdůležitější odolat nutkání příliš přemýšlet. Je přirozené, že se vaše nejhlubší obavy vynořují na povrch v době, kdy se vaše sny stávají skutečností, nicméně impulsy skrývat se před světem jsou pastí. Připomínat si, že toto období je přechodné, může být užitečnou mantrou, která zažene zbytečné přetrvávající obavy.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Náhlé změny v přátelských vztazích mohou být nepříjemné. Hledání způsobů, jak se z této destabilizující události poučit, vás může vybavit nástroji, jak v budoucnu podporovat dlouhodobá přátelství. I když se vám to může zdát jako konec světa, vězte, že se situace změní a vy si nakonec najdete nové přátele.

Tato okolnost vás nedefinuje jako člověka a to, že uděláte vše pro to, abyste si zapamatovali, že jste se snažili, jak nejlépe dovedete, vám může pomoci, abyste se v budoucnu cítili nadšeni z navazování přátelství.