Co Vás v listopadu čeká v lásce podle výkladu tarotových karet? Váhy si budou ve vztahu připadat jako na bojišti, Vodnáře čekají hádky

Co Vás v listopadu čeká v lásce podle výkladu tarotových karet? Váhy si budou ve vztahu připadat jako na bojišti, Vodnáře čekají hádky
Tarotové karty jsou jedním z nejoblíbenějších a nejspolehlivějších způsobů, jak se podívat, co Vás v budoucnu čeká. Co předpověděly tarotové karty znamením v oblasti lásky?

Beran (21. 3. 20. 4.) 

V listopadu pro Vás budou velmi zásadní vzpomínky a přemýšlení o milosti a předchozích vztazích. Budete přehodnocovat, co Vám předchozí vztahy daly a co Vám naopak zase vzaly. Neupínejte se k minulosti příliš. Raději zapracujte na tom, abyste se od této minulosti konečně odpoutali. 

Býk (21. 4. 21. 5.) 

V listopadu nebudete mít na lásku příliš pomyšlení. Potřebujete se věnovat především sobě. Ponoříte se do svého nitra a začnete lépe poznávat sami sebe. Díky tomu také získáte větší sebelásku a sebedůvěru. A to je skvělá příprava pro novou vlnu lásky. 

Blíženec (22. 5. 21. 6.) 

V listopadu budete pro svůj protějšek naprosto neodolatelní. Budete působit velmi silně a sebejistě a čekají díky tomu na Vás krásné dny plné lásky. Se svou láskou také začnete zvažovat další krok. Pro někoho to může být společné bydlení nebo koupě domu a pro jiného zase svatba nebo plánování potomka. 

Rak (22. 6. 22. 7.) 

Listopad pro Vás bude provoněný pocity radosti, zamilovanosti a sounáležitosti. Váš vztah je postavený na opravdu silných základech a Vaši lásku jen tak něco nerozhodí. V listopadu se o tom přesvědčíte a o to více si budete užívat krásné a romantické dny, které na Vás čekají. 

Lev (23. 7. 22. 8.) 

Listopad Vám mnoho štěstí v lásce nepřinese. Čekají na Vás nepříjemné události a můžete se ocitnout také uprostřed milostného trojúhelníku. Tato situace bude vyžadovat řešení. Budete se rozhodovat, zda s partnerem/partnerkou zůstat a překopat celý vztah od základů, nebo nefungující vztah opustit. 

 

Panna (23. 8. 22. 9.) 

V listopadu budete s láskou trochu bojovat. Ten největší boj se ale bude odehrávat ve Vaší hlavně. Vaše myšlenky se budou točit kolem velkého pokušení a budou velmi chmurné. Chcete se na lásku vykašlat a zalepit rány povrchovou známostí? To není správná cesta. Zažeňte chmury, uzdravte svou duši a dočkáte se krásné lásky. 

Váha (23. 9. 23. 10.) 

V listopadu si budete ve vztahu připadat jako na bojišti. Čekají na Vás časté hádky, výčitky a nedorozumění. Váš vztah by mohl být poměrně silně narušen. Pokuste se řešit situace bez rozbouřených emocí. Uklidněte se a využijte svou moudrost a diplomacii pro komunikaci se svou láskou. 

Štír (24. 10. – 22. 11.) 

Nepříjemné období je za Vámi a v listopadu uděláte za minulostí tlustou čáru. Vaše trpělivost se vyplatila a Vy si teď můžete užívat krásné období, kdy opětovně probudíte lásku nejen k partnerovi/partnerce, ale také sami k sobě. Podaří se Vám vytvořit velmi krásný, pevný a stabilní vztah.

Zdroj: Antonio Guillem/ Shutterstock

Střelec (23. 11.  21. 12.) 

Poslední dobou se Vám v lásce nedařilo podle Vašich představ. V listopadu se Vám ale podaří všechno změnit. Změníte také svůj zajetý způsob života a začnete se na věci dívat jinak. Díky tomu získáte v lásce klid, harmonii, stabilitu a nádherný vyrovnaný vztah plný lásky. 

Kozoroh (22. 12. 20. 1.) 

Listopad může protkat Váš vztah drobnými hádkami a spory. Vše bude pramenit z nereálných očekávání, která na svého partnera/partnerku máte. Přestaňte stavět vzdušné zámky a dívejte se na situaci s očima otevřenýma. Vašim požadavkům mnohdy vyhovět nejde.

  

Vodnář (21. 1. 20. 2.) 

Kolo štěstí se stále točí a v listopadu si pro Vás nepřichystalo nic moc pěkného. Čekají Vás velké a vleklé hádky, kvůli kterým si budete připadat zničení. Pocit depresí a přemíra stresu pro Vás bude neúnosná. Je zde také riziko rozchodu. Kolo štěstí se ale naštěstí zase brzo obrátí. 

Ryby (21. 2. 20. 3.) 

Do vztahu jste se pustili dříve, než jste na něj byli připravení. A v listopadu toho můžete hodně litovat. Zjistíte, že se v tomto vztahu necítíte vůbec dobře, a začnete z něj čím dál častěji utíkat za kamarády. Buďte upřímní a postavte se k této situaci čelem. 

Zdroj článku:
  • Autorský text