Horoskop na listopad 2022 pro nezadané: Vodnáři, přestaňte se utápět v minulosti, Lvi, vydržte, vše přijde v tu správnou chvíli

Horoskop na listopad 2022 pro nezadané: Vodnáři, přestaňte se utápět v minulosti, Lvi, vydržte, vše přijde v tu správnou chvíli
Jste již nějakou dobu nezadaní a toužíte po lásce? Co si pro Vás připravil listopad? Můžete se těšit na novou osobu, která rozehřeje Vaše srdce? Nebo si ještě musíte nějaký čas počkat? 

Beran (21. 3. – 20. 4.) 

Chybí Vám vztah? Zapracujte první na sobě. A listopad je pro to měsícem jako stvořeným. Zaměřte se na sebe, zvedněte svou laťku a uvědomte si své kvality. Pokud se začnete opět mít rádi a věřit si, brzo se dočkáte šťastných změn a velké lásky. 

 Býk (21. 4. – 21. 5.) 

V listopadu se zaměřte na tvořivé aktivity, které Vám pomohou s vyjádřením Vašich vlastních myšlenek a pocitů. Tyto aktivity mohou být i kolektivní. A třeba na společenských tvořivých aktivitách můžete potkat člověka, který bude Vaší milovanou polovičkou, která Vám tolik chybí. 

 Blíženec (22. 5. – 21. 6.) 

Občas máte nutkání na sebe a své okolí až příliš tlačit. A právě tady může být zakopaný pes. Listopad Vás nabádá, abyste se uklidnili a přestali tlačit na pilu. Nehledejte lásku za každou cenu a raději dejte věcem volný průběh. Vše přijde v tu správnou chvíli. 

Rak (22. 6. – 22. 7.) 

Bojujete se svým sebevědomím. Proto se v listopadu zaměřte na sebe. Začněte si více věřit a budujte Vaše sebevědomí. Jste úžasný člověk. Dokud se tak ale neuvidíte sami, nemohou Vás tak vidět ani ostatní. Zapracujte na sebelásce a brzo se dočkáte i lásky z okolí. 

Raci, zaměřte se na sebe. Zdroj: Superstar / Shutterstock

Lev (23. 7. – 22. 8.) 

V listopadu získáte pocit, že jste právě tam, kde máte zrovna být. Podaří se Vám srovnat si myšlenky a priority a nalézt opět pozitivní vztah k sobě samým. Jste v bezpečí a čeká na Vás krásná budoucnost. Jen se nevzdávejte a dál trpělivě čekejte. Vše přijde v tu nejlepší chvíli. 

 

Panna (23. 8. – 22. 9.) 

Máte tendence svůj život až příliš organizovat. Za každou cenu chcete mít vše přesně naplánované. V listopadu se Vám ale podaří z těchto zajetých kolejí vystoupit. Zvolíte si nový směr a některé věci necháte s důvěrou na osud. Konečně si uvědomíte, že některé věci naplánovat prostě nejdou. A právě toto uvědomění bude Vaším klíčem ke štěstí. 

Váha (23. 9. – 23. 10.) 

V listopadu se Vám začnou plnit Vaše sny. Díky nové laskavé známosti se obnoví Vaše důvěra, se kterou jste měli kvůli událostem posledních měsíců problém. Máte se opravdu na co těšit. Tento měsíc pro Vás bude velmi krásný a možná na Vás čeká i nový vztah. 

Štír (24. 10. – 22. 11.) 

Jste již nějakou dobu nezadaní a toužíte po duševní spřízněnosti. V listopadu to bude jen a pouze na Vás. Buďte laskaví nejen k ostatním, ale také k sobě. Běžte do společnosti, poznávejte nové lidi a dělejte vše, co Vás baví. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.) 

V listopadu budete řešit situaci, která Vám možná nebude úplně příjemná. Je ale důležité nestrkat hlavu do písku a tuto situaci zodpovědně řešit. Myslete na to, že silou nic nevyřešíte. Mírumilovné řešení je pro Vás klíčem k úspěchu. Věřte také své intuici, ta Vám zajisté dobře poradí. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 

V listopadu na Vás čekají velmi příjemné chvíle. Sejděte se s kamarády a podnikněte něco pěkného. Můžete jet na výlet nebo se třeba jít pobavit do klubu a zatančit. Třeba právě mezi přáteli potkáte svou vysněnou lásku a štěstí. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) 

V listopadu si uvědomíte, že se stále utápíte v minulosti, od které jste se ještě neodpoutali. Začnete na tom pracovat. Je potřeba odpustit staré křivdy a nechat zahojit rány, které Vám bývalý partner způsobil. Až se Vám to podaří, přijde k Vám láska nová. Mnohem krásnější a stabilnější. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.) 

V listopadu budete nuceni říct NE! Razantní a nekompromisní. A komu ho řeknete? Sami sobě. Uvědomíte si, že takto dál pokračovat nemůže. Probudíte se z Vaší stagnace a vezmete život pevně do svých rukou. A tím odstartujete kolotoč krásných změn. 

Zdroj článku:
  • Autorský text