Horoskop na listopad pro zadané: Vodnáři si uvědomí, jak moc jsou s partnerem na sobě závislí, Lvi vyřeší dlouhotrvající problém

Horoskop na listopad pro zadané: Vodnáři si uvědomí, jak moc jsou s partnerem na sobě závislí, Lvi vyřeší dlouhotrvající problém
Listopad je měsícem hlubokého zamyšlení a vnitřní práce. Listopad začíná úplným zatměním Měsíce v Býku 8. listopadu. Tento mocný úplněk je vyvrcholením všeho, co začalo v dubnu.

Udělejte si proto takovou malou reflexi vašeho vztahu a uvědomte si, jestli se posouváte dopředu, stojíte na místě nebo se možná cítíte se stávajícím partnerem hůř a hůř. V listopadu vyjde mnoho informací na povrch, díky čemuž dojde k mnohým změnám ve vztazích.

Beran –⁠ 21. březen až 20. duben

Je fakt, že k udržení alespoň základní úrovně pohodlí a stability jsou potřeba peníze. Pokud však můžete, zkuste v listopadu strávit nějaký čas přemýšlením o svých vlastních přesvědčeních, hodnotách a zásadách, pokud jde o to, co to znamená žít smysluplný život.

Možná vám to může pomoci obnovit váš psychologický a energetický vztah k penězům. Z tohoto místa můžete posoudit, na čem vám skutečně záleží. O financích potom potřebujete mluvit i se svým partnerem, vyjasní to i mnohé nevyřčené otázky.

Býk –⁠ 21. duben až 20. květen

Pokud jste tvrdě pracovali na tom, abyste se dostali k jádru toho, kým jste, plody vaší práce a oddanosti vaší autenticitě se konečně začnou odhalovat. Mít rád sám sebe se samozřejmě odrazí pozitivně i na vašem vztahu.

Listopad je ovšem i o vašich rostoucích bolestech, které vznikají nedostatečnou komunikací ve vztahu. Zkuste s partnerem zajít na večeři nebo na procházku a promluvit si do hloubky o tématech, které byly dlouho tabu. 

Blíženci –⁠ 22. květen až 21. červen

Jedna kapitola ve vztahu může skončit a také zahájit nový začátek. Ať už partnerství skončí nebo se rozhodnete strávit nějaký čas odděleně, je čas, aby tato změna nastala. To je naprosto správné a nastaví vás to na nový a produktivnější impuls do života. Zaměřte se nyní raději na jiné aspekty vašeho života, jako je kariéra nebo zdravý životní styl.

Partnerský vztah, zdroj: Rido / Shutterstock

Rak –⁠ 22. červen až 22. červenec

Milujete nové zážitky, ale v hloubi duše chcete být předem varováni, pokud je na cestě překvapení. Listopad vám pravděpodobně přinese do života nečekanou událost, kterou jste možná neviděli přicházet ani ve svých nejdivočejších snech.

Buďte připraveni na změnu ve vašem vztahu. Je na cestě a změní vaše okolnosti k lepšímu. Můžete očekávat, že zažijete opravdové dobrodružství, nemusí se jednat o dovolenou do zahraničí, ale netradiční činnost, která vás nabudí novou energií.

Lev –⁠ 23. červenec až 22. srpen

Dlouhotrvající problém se v listopadu může pohnout k vyřešení. Pokud jste s partnerem ztratili onu magickou jiskru, která dříve charakterizovala váš vztah, pak se připravte na událost, která se může zprvu zdát rušivá, ale nakonec vás k sobě zase mnohem více sblíží. Někdy potřebujeme ostré zaklepání, abychom se změnili.

Panna –⁠ 23. srpen až 22. září

Můžete zažít dočasný pocit chaosu ve svém životě, ale bude to stát za to. Pokud jste uvízli ve vyjetých kolejích v souvislosti s vaším současným vztahem, pak se musíte hned změnit, aby jste pocítili výsledky.

Zkuste ze začátku malé krůčky, například si můžete určit jeden den v týdnu, kdy se svým partnerem půjdete na večeři, do kina nebo někam do společnosti. Stejně jako na pracovních projektech, i na vztazích se musí pracovat, aby zůstávaly pěkné a příjemné. 

Váhy –⁠ 23. září až 23. říjen

Listopad vám bude přát, pokud jde o partnerský vztah. Vzhledem k rostoucí blízkosti mezi vámi dvěma se projevuje mocná síla, která pohání vztah do nové a vzrušující fáze. Ucítíte, jak se konverzace posouvá do vzrušujícího nového teritoria, a vy jen víte, že se do toho vy dva trefíte. Užijte si jízdu. Zasloužíte si pozornost a osobu, která vám bude rozumět a zároveň vás přitahovat. 

Štír –⁠ 24. říjen až 22. listopad

Musíte přijmout skutečnost, že zamilovanost zcela změní váš život. Přestaňte se zaměřovat pouze na peníze a práci. Vy a váš nový milenec byste si měli udělat krátký společný výlet. Rozvoj hlubšího vzájemného porozumění, jako je tento, má potenciál obohatit váš vztah a sblížit vás. Mít romantického důvěrníka také usnadňuje mluvit o tom, jak se cítíte. Váš romantický život se v listopadu zlepší.

Střelec –⁠ 23. listopad až 21. prosinec

Nenechte se smést z nohou příliš snadno. Vynášení soudů o vaší drahé polovičce pouze na základě vašich emocí a fantazií může být receptem na katastrofu. Když se to stane, ztratíte sebekontrolu a uděláte unáhlená rozhodnutí, kterých budete hluboce litovat. Listopad je čas, kdy je třeba být extrémně opatrný, pokud jde o to, koho pustíte do svého srdce, zvláště pokud s vámi flirtuje.

Kozoroh –⁠ 22. prosinec až 20. leden

To, že jste ve vztahu, neznamená, že už se nikdy nemůžete bavit s nikým jiným. Když někoho potkáte a začnete pociťovat dobré pocity, můžete se rozhodnout, že je čas zjistit, kdo to je, a prohledat jeho sociální sítě. Můžete vydolovat pár věcí, které odhalují části jejich života, které vás nutí přemýšlet, jaký je jejich příběh. Nestyďte se přiznat, že jste číhali, je to způsob, jak na sebe upozornit.

Vodnář –⁠ 21. leden až 20. únor

V listopadu si uvědomíte, jak moc jste s partnerem na sobě závislí. Nejde pouze o majetek a finanční záležitosti, ale taky o emoční a mentální podporu. Opravdu nebude na škodu, když si dáte pár dní bez sebe. Oba tak načerpáte novou sílu a vrátíte se k sobě s novým nadhledem, který posune vztah k lepšímu. 

Ryby –⁠ 21. únor až 22. březen

Život je často složitým vrstvením nových začátků, probíhajících projektů a nevyhnutelných konců, což platí i pro vztah. Na listopad si představte svou partnerskou cestu jako jakousi věčnou hudební partituru, kde celková píseň nemá zřetelný konec ani začátek.

Ale v hudbě jsou vrcholy a údolí, které nabývají různých tónů, rychlosti a emocí. Stejně jako u každého hudebního díla nezáleží pouze na větších a významnějších milnících – stejně důležité jsou tiché a zdánlivě neviditelné mezičasy.

Zdroje článku: