Velký manželský horoskop na listopad 2022: Berany čeká období plné lásky a vášně, Střelce konflikty s tchyní

Velký manželský horoskop na listopad 2022: Berany čeká období plné lásky a vášně, Střelce konflikty s tchyní
Manželství je krásné, ale občas složité. Jednou je vše zalité sluncem, jindy se zatáhnou mraky. Jak se bude v listopadu dařit Vašemu manželství? Pojďte se na to podívat. 

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.) 

 V listopadu si budete s manželem/manželkou připadat nádherně. Duševní spřízněnost budete cítit opravdu silně. Čeká na Vás velmi krásné období plné lásky a vášně. Naplánujte si na listopad co nejvíce společných aktivit, ať si tuto krásnou romantickou atmosféru užijete. 

Býk (21. 4. –⁠ 21. 5.) 

 Tento měsíc pro Vás bude ve znamení klidu a harmonie. Nečekají na Vás žádné extrémní výkyvy a Vy si budete tento stav užívat. Vaše milovaná polovička pro Vás bude také opravdovou oporou a Vy nemusíte mít opravdu žádný strach požádat ji o jakoukoli pomoc. Jste dobrý tým. 

Blíženec (22. 5. –⁠ 21. 6.) 

 Ve Vašem manželství se Vám aktuálně příliš nedaří a v listopadu tomu nebude jinak. Z Vašeho vztahu vyprchala vášeň a je zde také velké riziko nevěry, ať už z Vaší strany nebo ze strany Vašeho manžela/manželky. Urovnejte si své myšlenky a priority a svou polovičkou si promluvte o Vaší situaci. Dost možná pro Vás může existovat něco lepšího a takto se jen oba trápíte. 

Blížencům se v manželství moc nedaří. Zdroj: Goncharov_Artem/ Shutterstock

Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.) 

 Vaše manželství je opravdu nádherné. Povedlo se Vám vybudovat opravdu nádherný, stabilní, věrný a oddaný vztah. A to je opravdový dar. V listopadu ale budete mít tendence hledat ve Vašem vztahu chyby. A to není dobře. Každý vztah drobné chybičky má. Proto si raději užívejte to krásné, co máte, a nehledejte malicherné chyby. 

Lev (23. 7. –⁠ 22. 8.) 

 Čekají na Vás nějaké neshody a hádky, které mohou vyústit i v rozvod. Rozhodujete se především rozumem a dáváte přednost egu před srdcem. A to v lásce není zrovna vhodný postup. Zkuste více naslouchat intuici a srdci. Díky tomu se rozhodnete dobře. 

Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.) 

 Vaše manželství je nádherné, spolehlivé, harmonické a stabilní. Přesto Vás ale něco stále brzdí. Jsou to Vaše vzpomínky na minulost. Odpoutejte se od minulosti a přestaňte řešit staré křivdy. Posunuli jste se dál, a proto je na čase užívat si co je tady a teď. 

Váha (23. 9. –⁠ 23. 10.) 

 S Vaším manželstvím by mohla nepěkně zahýbat nějaká nová osoba. Může se jednat například o falešného kamaráda, který pomluvami nešetří. Je jen na Vás a Vaší lásce, jak se s touto situaci poperete. Bude se jednat o opravdovou zkoušku vzájemné důvěry. 

Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.) 

 V listopadu na Vás čeká období klidu a krásného vztahu. Neusínejte ale na vavřínech. I na manželství je potřeba neustále pracovat a rozvíjet ho. Hledejte znamení a způsoby, jak o Vaše manželství pečovat, aby Vám tato krásná láska vydržela co nejdéle. 

Střelec (23. 11. –⁠ 21. 12.) 

 Tento měsíc se v manželství nebudete cítit moc příjemně. Čekají na Vás pocity osamělosti a nedocenění. Celé to může být způsobeno konflikty s tchyní. Řekněte nahlas a upřímně, co Vás trápí a co Vám není příjemné. V tomto stavu si duševní zdraví jinak příliš dlouho neudržíte. 

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.) 

 V manželství Vás mohou v listopadu potrápit ostré výměny názorů a hádky. Na svého manžela/manželku budete mít už těžkou averzi a budete zvažovat také extrémní rozhodnutí jako rozvod a odchod od partnera. Vše si ale dobře promyslete. Nic se nejí tak horké, jako se to uvaří. 

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.) 

  V listopadu si v manželství budete užívat spoustu krásných společných aktivit a zážitků a nádhernou atmosféru. Můžete také začít přemýšlet nad budoucností a nad tím, kam se společně můžete posunout. Pro někoho to může být koupě nového domu nebo rekonstrukce. Pro jiného zase vysněná exotická dovolená nebo plánování miminka. 

Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.) 

 Manželství máte sice krásné, ale přesto Vás může v listopadu potrápit sok v lásce. Mohlo by také dojít i k nevěře. Tyto komplikace by se ale měly poměrně rychle vyřešit a Váš vztah a manželství dokonce posilnit. Zkuste více komunikovat.

Zdroj článku:
  • Autorský text