Horoskop na listopad pro osamocené: Berany čeká šťastný konec samoty, Ryby pořádně potrápí dozvuky minulosti

Horoskop na listopad pro osamocené: Berany čeká šťastný konec samoty, Ryby pořádně potrápí dozvuky minulosti
Cítíte se v posledních měsících velmi sami? Podívejte se, co jednotlivá osamocená znamení čeká právě v listopadu. Změní se Vaše situace, nebo si na své štěstí musíte ještě počkat? 

Beran (21.3. - 20.4.) 

Máte pocit, že už lépe nikdy nebude. Nesmutněte, blíží se konec Vašeho trápení. V listopadu se dají věci do pohybu a vše se u Vás začne rychle zlepšovat. Osud pro Vás má připravený pohádkový šťastný konec Vaší samoty. Dokonce možná potkáte novou osobu, která se stane Vašim věrným přítelem a láskou.

Býk (21.4. - 21.5.) 

V listopadu můžete konečně potkat osobu, která rozehřeje Vaše srdce. Nezavírejte se ale doma. Vyrazte s přáteli do společnosti a poznávejte nové lidi. Právě tam totiž můžete potkat lásku svého života, která Vám naprosto změní život. 

Býk potká někoho, kdo mu může být osudným a rozehřeje mu srdce, Zdroj: Just dance/ Shutterstock

Blíženec (22.5. - 21.6.) 

V listopadu budete mít tendenci pokračovat ve stejném tempu, jako v předchozích měsících. Neležte doma a začněte něco dělat. Pečujte o sebe a objevujte svou krásu. Začnete mít znova chuť do života a toto probuzení Vám do života také přinese novou lásku. Je to jen na Vás. 

Rak (22.6. - 22.7.) 

V listopadu se budete cítit velmi a budete mít nutkání tento smutek z osamění řešit sexuálními známostmi, kterým ale bude chybět hloubka. A právě z toho důvodu Vás nebudou nijak naplňovat. Urovnejte si priority a nechejte situaci plynou. V listopadu se můžete těšit na šťastnou změnu a obrat ve Vašem životě. 

Lev (23.7. - 22.8.) 

V listopadu se zaměříte více na sebe. Budete mít tendence přemýšlet o svém životě, prioritách, snech a cílech. Díky tomu si také uvědomíte svou krásu a začnete milovat sami sebe. Až dospějete do tohoto bodu, začne se na Vás také láskyplněji dívat Vaše okolí. 

Panna (23.8. - 22.9.) 

Láska už Vám klepe na dveře. A v listopadu to bude stát opravdu za to. Poslouchejte svou intuici, protože ta Vám nejlépe poradí, co máte dělat a jak máte postupovat. Díky tomu se Vám začnou plnit Vaše velké sny a Vy budete zase velmi šťastní.

Váha (23.9. -23.10.) 

Vaše současná situace Vás trápí. V listopadu se ale dostaví pocit smíření, harmonie a klidu. Pochopíte, že některé věci neuspěcháte a necháte je konečně plynout. Velmi se Vám uleví a začnete si svůj život užívat takový, jaký ho aktuálně máte. A to je skvělý první krok ke šťastné budoucnosti. 

Váhy zažijí pocit smíření, klidu, Zdroj: Max4e Photo/ Shutterstock

Štír (24.10. - 22.11.) 

Listopad si pro Vás chystá hned několik rozhodnutí, které se budou týkat mezilidských vztahů. Vy poslechnete svou intuici a přijmete situaci takovou, jaká je. Nebudete tlačit na pilu a přijmete fakt, že vše dopadne přesně tak, jak si přejete a v tu nejlepší vhodnou chvíli. 

Střelec (23.11.- 21.12.) 

Dlouhou dobu toužíte po vztahu. Nejspíš ale toužíte až příliš. A to se v listopadu změní. Odpoutáte se od této až nezdravě silné potřeby vztahu a začnete si život užívat i bez milované polovičky. S probuzenou láskou k životu můžete také poměrně snadno okouzlit velmi zajímavou a krásnou osobu. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

V listopadu na Vás velká láska nečeká. Nemusíte se bát, nezůstanete na ocet do smrti. Jen ještě není prozatím ten správný čas. A proto využijte volný čas a v listopadu se zaměřte více na práci. Čeká na Vás totiž velký pracovní úspěch, který by mohl být i důvodem k Vašemu povýšení.  

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

Nedaří se Vám najít partnera na celý život? Zaměřte svou pozornost v listopadu na jiný druh lásky. Uzdravte pošramocené vztahy v rodině. Věnujte se více svým rodičům, sourozencům, nebo prarodičům. Povídejte si a utvářejte si nové krásné vzpomínky, které Vaše vztahy posilní. 

Ryby (21.2. - 20.3.) 

V listopadu Vás pořádně potrápí dozvuky minulosti. Budete mít tendence se k ní upínat a stále dokola přemýšlet, proč se vše stalo tak, jak se to stalo. Odpoutejte se od těchto vzpomínek. Nikam Vás to neposune. Buďte laskaví k sobě i svému okolí a zaměřte se raději na poznávání nových lidí. 

Zdroj článku:
  • Autorský text