Horoskop pro samotáře na listopad 2022: Raky čeká nelehké rozhodování, Kozorozi propadnou chmurným myšlenkám

Horoskop pro samotáře na listopad 2022: Raky čeká nelehké rozhodování, Kozorozi propadnou chmurným myšlenkám
Mnohdy se cítíte lépe sami a neradi se lidem otevíráte. Poznali jste se v tom? Jste samotáři? Pokud jste odpověděli ANO, pojďte se podívat, co si pro Vás listopad připravil. 

Beran (21. 3. 20. 4.) 

V listopadu se dostanete do situace, která bude vyžadovat Vaše rozhodnutí. Je ale velmi důležité se neukvapovat. Sežeňte si více informací, které Vám pomohou rozhodnout se správně. Dobře celou situaci zvažte a promyslete si pořádně všechna pro a proti. 

Býk (21. 4. 21. 5.) 

Prošli jste si náročným obdobím, které bylo plné smutku a stresu. Právě kvůli tomu jste se tolik uzavřeli do sebe, a dokonce přestali důvěřovat lidem. Během listopadu se ale tato situace zlepší a Vám se vrátí nejen důvěra, ale také chuť do života a úsměv na tvář. 

Býci se uzavřeli do sebe, to se ale v listopadu změní. Zdroj: fizkes/ Shutterstock

Blíženec (22. 5. 21. 6.) 

Listopad bude pro Vás krásným měsícem. Čekají na Vás opravdu krásné šťastné změny a Vám se začne zase dařit. Může to pro Vás dokonce znamenat konec samoty. Vaše přání se začnou plnit a Vy třeba potkáte člověka, se kterým se budete ochotní podělit o svůj život. 

Rak (22. 6. 22. 7.) 

Tento měsíc si pro Vás připravil nelehké rozhodování. Situací budete donuceni se poměrně rychle rozhodnout. Ukvapenost a zbrklost se ale nevyplácí. Dopřejte si čas pro odpočinek, meditaci a urovnání myšlenek. Ty Vám pomohou lépe se rozhodnout, protože správnou odpověď máte uvnitř sebe. 

Lev (23. 7. 22. 8.) 

V listopadu se budete muset zaměřit na odpuštění. V minulosti Vás velmi hluboce zranil nějaký člověk, kvůli kterému jste se uzavřeli do sebe a svého samotářství. Listopad ale bude skvělým měsícem pro odpuštění. Pokud se Vám podaří tento proces dokončit, budete opět připraveni pro krásný vztah, který na Vás čeká. 

Panna (23. 8. 22. 9.) 

Tento měsíc pro Vás bude měsícem změn. A nemusíte se bát. Jste na tyto změny opravdu připraveni. Vystupte ze své komfortní zóny a vrhněte se do těchto změn po hlavě. Budou totiž pro Vás opravdovým přínosem. Je především důležité zahodit strach a myslet pozitivně. 

Váha (23. 9.  23. 10.) 

Listopad Vám přinese jednu důležitou lekci. Naučíte se dělat kompromisy. Zjistíte, že není dobré tlačit na pilu. Vše se děje přesně v ten správný čas. Nesoustřeďte se tolik čistě na výhru, ale na mírumilovnou cestu k cíli. Zajistí Vám to krásné mezilidské vztahy. 

Štír (24. 10. 22. 11.) 

Občas je toho na Vás moc a Vy máte pocit, že to nemůžete už zvládnout. Vystupte ze své samotářské bubliny a požádejte své okolí o pomoc. Nemusíte vše dělat sami a nechat si pomoci není rozhodně žádná ostuda. Naučte se pomoc nejen nabízet, ale také přijímat. Ochotných lidí kolem sebe máte opravdu hodně. Stačí otevřít oči a zahodit hrdost. 

Střelec (23. 11. 21. 12.) 

Pokud chcete, aby se Vám v listopadu začalo opravdu dařit, začněte u sebe. Věnujte si dostatek času a péče. Zaměřte se na své potřeby a přání. Meditujte, odpočívejte, dělejte věci, které Vás baví a naplňují. Díky tomu se začnete mít opět rádi a důvěřovat si. 

Kozoroh (22. 12. 20. 1.) 

V listopadu budete propadat chmurným myšlenkám a tvořit si ve vlastní mysli negativní scénáře, které Vás budou děsit. To je ale naprosto zbytečné. Nic z toho se nestane. Přestaňte se vzdávat a dívejte se na život více s úsměvem. Ty krásné věci do Vašeho života potom přijdou samy. 

Kozorohy přepadnou chmury. Zdroj: Nicoleta Ionescu/ Shutterstock

Vodnář (21. 1. 20. 2.) 

 Máte pocit, že se stále motáte v kruhu a nikam se neposouváte. A je to tak. Listopad je ale pro Vás skvělým měsícem pro změnu. Zvolte si nový směr, který Vám do života přinese štěstí. Restartuje svůj život a začněte žít tak, jak jste si vždy přáli. 

Ryby (21. 2. 20. 3.) 

 Máte za sebou náročné a stresující období. To je ale u konce. V listopadu se Vaše psychika začne zlepšovat a Vy budete mít novou vlnu energie. Věřte, že vše nakonec dopadne přesně tak, jak si přejete. 

Zdroj článku:
  • Autorský text