Která znamení budou mít v listopadu nejvíce smůly?

Která znamení budou mít v listopadu nejvíce smůly?
Mít smůlu si nepřeje nejspíš nikdo z nás. Pokud ale dopředu víte, na co si dát pozor, můžete se na to připravit a být ve svém rozhodování více opatrní.

Ryby

Pokud jste se narodili ve znamení ryb, je potřeba, abyste si dali v listopadu větší pozor než obvykle. Negativně ovlivnit chod událostí ve Vašem životě by mohla osoba, která je poměrně uznávaná a důstojná. Může dokonce působit velmi autoritativním dojmem a vzbuzovat Vaši důvěru.

Opak je ale pravdou a v tomto případě obzvlášť platí, že není všechno zlato, co se třpytí. V jádru je totiž tento člověk velmi dětinský a příliš nepřemýšlí nad důsledky svých činů. Může být také povrchní a falešný. Dejte si na něj dobrý pozor, a především na nabídky, které Vám může učinit.

Může se jednat o nabídku nové práce, nového projektu nebo například pracovní cesty, případně cesty za prací. Tato nabídka se bude tvářit až podezřele výhodně a je velmi důležité, abyste si její přijetí rozmysleli.

Můžete se totiž dostat do velkých problémů. A to tato osoba moc dobře ví. A právě proto Vám dá tuto nabídku. Aby se zbavila nepříjemné a riskantní povinnosti a přenesla odpovědnost na Vás. Buďte obezřetní a nenechejte se přemluvit. Můžete se tak vyhnout velkým nepříjemnostem a komplikacím, které by pro Vás mohly být špatné i po finanční stránce. 

Zdroj: MDV Edwards/ Shutterstock

Beran 

Listopad pro Vás může být komplikovaným měsícem především doma a v rodině. Mohou se objevit nějaké nepříjemné výdaje, které budou spojené s Vaším domem. Může se jednat o nutnost koupě nových spotřebičů, ale roli mohou sehrát také například nezaplacené pojistky nebo splátky.

A právě tuto oblast si můžete snadno pohlídat a předejít problémům. Raději pořádně překontrolujte, zda jsou všechny platby v pořádku, ať se vyhnete případným sankcím a pokutám. Nepříjemnosti Vás mohou potkat ale také s ostatními obyvateli Vaší domácnosti nebo s rodinou. Nad poklidnou atmosférou Vašeho domova se mohou začít zatahovat mračna.

Atmosféra bude napjatá a je velmi důležité uvažovat v klidu a reagovat bez rozbouřených emocí. Pokud budete jednat impulzivně, můžete říct něco, co nepůjde vzít zpět. A to by bylo zbytečné. Ale nebojte se, nepůjde o nic závratného a celé tyto hádky budou způsobeny spíše jen stresem a je jen na Vás, jak se k tomu postavíte.

Pokud se pokusíte reagovat co nejmírněji, bude zase brzy všechno dobré. Je také dobré si uvědomit, že některé hádky jsou naprosto zbytečné a k ničemu nevedou. Proč si tedy s něčím takovým zbytečně otravovat život? Nepůjde o nic vážného, a tak zajisté zvládnete vyřešit situaci v klidu a s rozvahou. 

Střelec 

Listopad pro Vás nemusí být zrovna veselým měsícem, a to především v oblasti lásky a vztahů. Obzvlášť velký pozor si dejte především v případě, pokud se zamotáváte do trojúhelníkového vztahu. V listopadu by Vaším stabilním a klidným životem mohla otřást zpráva od mladé ženy, která má jeden jasný a konkrétní cíl.

Zničit Váš vztah. Tyto zprávy budou nejspíš milostného charakteru a s Vaším partnerským životem pořádně zahýbou. Je samozřejmě na Vás, jak se k této situaci postavíte. Nejdůležitějším bodem pro Vás bude ujasnění priorit. Co od života chcete? Co očekáváte? Co potřebujete pro své štěstí? Co jste ochotní odpustit? Ujasněte si v klidu tyto otázky priorit a poté začněte se svou polovičkou komunikovat.

Promluvte si s klidnou hlavou o tom, proč tato situace nastala a jaké jsou možnosti dalšího postupu. Velkou oporou a nadějí Vám může být také starší žena z Vašeho života. Může se jednat o matku, tchyni nebo třeba tetu, která Vám dá moudré rady a novou naději. Poslechněte si její názor a dejte na její dobré rady. Tato žena to s Vámi myslí opravdu dobře. 

Zdroj článku:
  • Autorský text