Velký horoskop pro zamilované na listopad 2022: Raci navážou nový vztah, Štíři stráví krásné chvíle se svým partnerem

Velký horoskop pro zamilované na listopad 2022: Raci navážou nový vztah, Štíři stráví krásné chvíle se svým partnerem
Listopad je měsícem hlubokého zamyšlení a vnitřní práce. Určitě vás ale zajímá, co vás v nadcházejícím měsíci čeká, co se týče lásky. Proto jsme pro vás připravili velký horoskop pro zamilované na měsíc listopad.

Štír (23. října –⁠ 21. listopadu)

Štíři, tento měsíc budete slavit blažené a krásné chvíle se svým partnerem. Nebudete jediní, kdo si něco naplánuje. I váš partner toho pro vás bude mít spoustu připraveno, aby byl tento měsíc šťastný pro vás oba.

Střelec (22. listopadu –⁠ 21. prosince)

Střelci, v listopadu se váš milostný život ocitne v malém zmatku. Znovu vyvstanou problémy z minulosti, které by mohly zničit klidný vztah, který máte s partnerem. Ujistěte se, že se v tomto měsíci nenecháte ve vztahové oblasti zmást a budete pracovat na upevnění a posunutí vašeho partnerského vztahu.

Kozoroh (22. prosince –⁠ 19. ledna)

Tento měsíc byste mohli váhat, zda se ve vztahu posunout dál a jaký udělat další krok se svým partnerem. Toto váhání by bylo z velké části způsobeno nevyzpytatelným chováním vašeho partnera nebo osoby, o kterou máte zájem. Mohli byste vycouvat, ale důležité je vždy, ať se řídíte svým srdcem.

Vodnář (20. ledna –⁠ 18. února)

Existuje možnost, že byste tento měsíc svému partnerovi mohli způsobit nějakou křivdu, která by mohla vztah zničit. Musíte se ujistit, že si své chování hlídáte a nechováte se nevhodně. Mohlo by vás to ve finále vůči partnerovi mrzet.

Ryby (19. února –⁠ 20. března)

Měsíc listopad vám přinese štěstí, protože se vše obrátí ve váš prospěch, pokud jde o váš milostný život. Vy i váš partner budete vyvíjet iniciativu ke sblížení. V listopadu vás čeká růst a vzájemné se poznávání a sbližování.

Zdroj: Katy Hutchinson / Shutterstock

Beran (21. března –⁠ 19. dubna)

Berani, tento měsíc vám na dveře zaklepe láska. Zároveň však nebudete mít náladu na někoho, kdo vám nabídne možnost vážnějšího vztahu. Budete zaneprázdněni vlastní prací, abyste se zabývali čímkoliv jiným. Zkuste ale na chvíli zastavit a nechat se unášet příjemnými pocity, které můžete zažít.

Býk (20. dubna –⁠ 20. května)

Během listopadu se možná nebudete cítit příliš nakloněni přijímání jakýchkoli rozhodnutí týkajících se vašeho milostného života. Většinou budete zmatení, a dokonce líní cokoliv dělat. Nechte však vše plynout a na konci měsíce může přijít příjemná změna.

Blíženci (21. května –⁠ 21. června)

Blíženci, tento měsíc budete hodně utrácet za svého partnera. Vynakládáte pro svého partnera mnoho úsilí, čehož by si mohl všimnout a opětovat vám to. Pouto mezi vámi a vaším partnerem se prohloubí.

Rak (22. června –⁠ 22. července)

Tento měsíc byste mohli navázat nový vztah s někým, koho už nějakou dobu pozorujete. Pokud však chcete, aby váš vztah fungoval dlouho, musíte vše dobře naplánovat a nic neuspěchat. Důležitá bude také dostatečná komunikace s vaším partnerem.

Lev (23. července –⁠ 22. srpna)

Existuje velká pravděpodobnost, že se věci týkající se vašeho milostného života, nevyvíjejí podle vašich představ. Je možné, že se s vámi druhá osoba přestane bavit, a to z nějakého hloupého důvodu. 

Panna (23. srpna –⁠ 22. září)

Tento měsíc se ve vašem milostném životě objeví trocha smutku. Po celý měsíc budete usilovně pracovat na nápravě a také druhá osoba začne litovat minulých událostí. Důležitá pro vás bude vzájemná komunikace.

Váhy (23. září –⁠ 22. října)

Tento měsíc se budete snažit získat nad svým partnerem kontrolu. V důsledku toho budete po celou dobu velmi manipulativní a tajnůstkářští, abyste dosáhli toho, co chcete. Dávejte si ale na toto chování pozor, abyste jím partnera pouze neznechutili.

Zdroje článku: