Velký horoskop na letošní měsíc listopad: Blížence čeká kariérní růst, Štíři se budou cítit jako na horské dráze

Velký horoskop na letošní měsíc listopad: Blížence čeká kariérní růst, Štíři se budou cítit jako na horské dráze
Co si pro vás tento rok v listopadu připravily hvězdy? Dočkáte se konečně povýšení v práci, nebo potkáte novou lásku? Znamení zvěrokruhu jsou připravena vám předpovědět váš osud pro nadcházející měsíc.

Beran (21. 3. – 20. 4)

Listopad bude pro vás plný vzestupů a pádů. Dojde k výkyvům v kariéře i ve finančním životě. Musíte být tedy opatrní a věnovat pozornost svým činům, abyste se vyhnuli případným ztrátám a udrželi si dobré postavení v kariéře.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Listopad bude pro Býky zpočátku slabý, později však naopak velmi plodný. Musíte si dávat pozor na svůj rozpočet, protože by mohlo dojít k jeho narušení, a pokud budete dobře hospodařit, budete se moci těšit i z finanční situace. Tento měsíc byste dokonce mohli někam cestovat.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

V tomto měsíci zažijete kariérní růst a profit, ale v jiných oblastech života bude listopad tak trochu nejistý. Budete si muset dávat pozor na své zdraví, protože v tomto měsíci může být problematické. Toto období vám pomůže zbavit se finančních problémů a pomůže vám posunout se v životě kupředu. Existuje také šance, že se vydáte do zahraničí.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Listopad vám přinese smíšené výsledky. Můžete se dočkat problémů na pracovišti, a budete nuceni být na pozoru. Budete mít dobrou šanci navštívit zajímavá místa, ale také budete mít větší výdaje. Nemusíte se však ničeho obávat, protože příjmy budete mít zajištěny. Tento měsíc budete vydělávat i utrácet v hojnosti a užívat si života. Rodinný život by mohl být stresující, ale štěstí vám pomůže z každé obtížné situace.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Tento měsíc bude pro vás velmi přínosný. První polovina měsíce pak pro vás bude příznivější než druhá. Věnujete dostatek času spirituálním a duchovním aktivitám, a budete se také aktivně účastnit náboženských činností. Váš sklon k riskování se v tomto měsíci zvýší, protože budete plní odvahy a síly. Měli byste se vyvarovat přeceňování svých fyzických schopností

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Listopad bude pro vás v mnoha ohledech příznivý, přesto však nesmíte usnout na vavřínech. V oblasti kariéry bude vrchol podzimu obdobím tvrdé práce. Z hlediska financí vám tento měsíc přinese zisk. Rodinná atmosféra bude příznivá, hlídejte si však neustále své zdraví.

Jedenáctý měsíc roku bude pro Váhy významným měsícem, Zdroj: fizkes / Shutterstock

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Jedenáctý měsíc roku bude pro Váhy významným měsícem. Měli byste očekávat příznivé výsledky v některých důležitých aspektech svého života. Pozornost byste však měli věnovat svému zdraví a rodinnému životu, protože ty budou v tomto období patřit ke slabším stránkám vašeho života a jejich ignorování může vést ke stresu a velkým problémům.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Připravte se na to, že se budete cítit jako na horské dráze. Začátek měsíce by mohl být slabý, ale druhá polovina pro vás bude v mnoha ohledech příznivá. Pozornost budete muset věnovat svému zdraví. Zadaní zrozenci mohou v tomto měsíci pociťovat nedostatek manželského štěstí, což může zvýšit jejich stres. Existuje šance na krátké cesty, ale během těchto výletů musíte být opatrní.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Listopad bude pro Střelce plodný hned od začátku. Zvýší se vám příjem, budete povýšeni a také v oblasti rodinného života budete prosperovat. Pokud chcete odjet do zahraničí, pak vám druhá polovina měsíce tuto příležitost poskytne.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Budete mít dobrý přísun příjmů, které vám pomohou splnit vaše přání. Vaše ambice budou rovněž naplněny. Může se vám také splnit staré dlouholeté přání, díky čemuž budete v tomto měsíci velmi šťastní. Zůstanete však také v hlubokém rozjímání a posunete se na cestě duchovnosti a meditace. Mohou vás rozptýlit rodinné turbulence. Můžete také uvažovat o tom, že přispějete nějaké organizaci.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Budete si muset dát pozor zejména na dvě věci – na své zdraví a na svůj domov. Tyto dvě oblasti mohou být tento měsíc utrpět nechtěnou újmu, což by vás mohlo dostat do těžké situace. Štěstí vám však bude tento měsíc nakloněno a vy dosáhnete úspěšných výsledků i v záležitostech, na které jste dlouho čekali. Znepřístupněné peníze se vám vrátí a vy si oddechnete díky dobrým vztahům s rodinou.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Váš zdravotní stav se zpočátku zhorší, později se ale vše obrátí k lepšímu. Prospěje vám, pokud budete věnovat větší pozornost svým příjmům než výdajům. Měli byste se aktivně účastnit rodinných a náboženských aktivit. To vám pomůže cítit se dobře, a listopad si tak si užijete plnými doušky.

Zdroje článku: