Tajemná moc zrcadel: Přečtěte si, co vás podle magických zrcadel čeká v listopadu

Tajemná moc zrcadel: Přečtěte si, co vás podle magických zrcadel čeká v listopadu
Magická zrcadla slouží již po dlouhá staletí ke zjišťování událostí minulých i budoucích. Věštění z magického zrcadla není pro každého, protože je důležitá trpělivost, psychické nastavení a velkou roli hraje taky síla podvědomí.

Beran (21. 3. – 19. 4.)

Listopad bude plný vzestupů a pádů. Dojde k výkyvům v kariéře i ve finančním životě. Musíte být tedy opatrní a věnovat pozornost svým činům, abyste se vyhnuli případným ztrátám a udrželi si dobré postavení v kariéře.

Býk (20. 4. – 20. 5.)

Listopad bude pro vás zpočátku slabý, ale poté plodný. Musíte si dávat pozor na svůj rozpočet, protože by mohlo dojít k jeho narušení, ale pokud budete dobře hospodařit, budete se moci těšit i z finanční situace. Tento měsíc si naplánujte nějaký výlet či dovolenou.

Blíženci (21. 5. – 20. 6.)

Listopad bude pro vás Blíženci příznivý z hlediska kariéry, ale v jiných oblastech života se objeví vzestupy a pády. Budete si muset dávat pozor na své zdraví, protože v tomto měsíci může být problematické. Toto období vám pomůže zbavit se finančních problémů a pomůže vám posunout se v životě kupředu. 

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Listopad přinese Rakům smíšené výsledky. Budete mít dobrou šanci vycestovat do zahraničí, ale také budete mít větší výdaje. Nemusíte se však ničeho obávat, protože ve vašich příjmech nebude žádný nedostatek. Tento měsíc budete vydělávat i utrácet v hojnosti a užívat si života. 

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Tento měsíc bude pro vás plodný. Budete mít náladu na práci na své osobnosti a budete se aktivně účastnit seberozvojových činností. Váš sklon k riskování se v tomto měsíci zvýší, protože budete plní odvahy a síly. Měli byste se vyvarovat přeceňování svých fyzických schopností.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Listopad bude v mnoha ohledech příznivý, ale v oblasti kariéry to bude období tvrdé práce. Z hlediska financí vám tento měsíc přinese dvojí výsledky. Záležitosti spojené s dětmi by vám mohly způsobit duševní stres, ale jinak rodinná atmosféra bude příznivá.

Váhy (23. 9. – 22. 10.)

Listopad bude pro vás významným měsícem. Měli byste očekávat příznivé výsledky v některých důležitých aspektech svého života. Pozornost byste však měli věnovat svému zdraví, protože to bude v tomto období patřit ke slabým stránkám vašeho života. Jejich ignorování může vést ke stresu a velkým problémům. 

Štír (23. 10. – 21. 11.)

Listopad bude pro vás plný vzestupů a pádů. Pozornost budete muset věnovat svému zdraví. Zadaní zrozenci mohou v tomto měsíci pociťovat nedostatek manželského štěstí, což může zvýšit jejich stres. Existuje šance na krátké cesty, ale během těchto výletů musíte být opatrní.

Zdroj: Gearstd/ Shutterstock

Střelec (22. 11. – 21. 12.)

Listopad bude pro vás Střelci příznivý hned od začátku. Zvýší se vám příjem, budete povýšeni a také rodinný život bude blažený. V osobním životě by se však mohly vyskytnout určité problémy, přesto pro vás bude tento měsíc v mnoha ohledech plodný, takže byste měli být připraveni. 

Kozoroh (22. 12. – 19. 1.)

Listopad bude pro vás příznivým měsícem. Budete mít dobrý přísun příjmů, které vám pomohou splnit vaše přání. Vaše ambice budou rovněž naplněny. Může se vám také splnit staré dlouholeté přání, díky čemuž budete v tomto měsíci velmi šťastní.

Vodnář (20. 1. – 18. 2.)

Listopad bude pro vás příznivý měsíc, ale budete si muset dát pozor zejména na dvě věci – na své zdraví a na svůj dům. Štěstí vám však bude tento měsíc nakloněno a vy dosáhnete úspěšných výsledků i v záležitostech, na které jste dlouho čekali. 

Ryby (19. 2. – 20.3.)

Listopad bude pro vás, Ryby, plný vzestupů a pádů. Prospěje vám, pokud budete věnovat větší pozornost svým příjmům než výdajům. Měli byste se aktivně účastnit rodinných a náboženských aktivit. To vám pomůže cítit se dobře a měsíc si užijete plnými doušky.