Andělský týdenní horoskop: Štíři se zapojí do rozhovorů s hlubším významem, Vodnářům se nebude chtít do povinností

Andělský týdenní horoskop: Štíři se zapojí do rozhovorů s hlubším významem, Vodnářům se nebude chtít do povinností
Můžeme-li říci, že ne každý týden je požehnání, o tomto by to platilo dvojnásob. Naštěstí nic není úplně černobílé, jak se nám andělé snaží vštípit do hlavy, a i ti nešťastnější z nás najdou několik dobrých zpráv. Přečtěte si váš andělský horoskop a zjistěte, jak zůstat pozitivně naladěni.

Můžeme závidět lidem, kteří budou tento týden velmi optimističtí. Andělé nám ale radí, abychom to nedělali. Závist je špatná vlastnost, kvůli které se budeme cítit ještě hůř. Co tedy dělat? Přát ostatním jejich štěstí. Vždyť ani my nezůstaneme nešťastní navždy. Podívejte se, zda budete patřit k těm šťastnějším, u kterých bude stát štěstí, nebo k těm, kteří se ze současné situace mají poučit.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nadbytek energie z vás bude jen sálat. Nebudete dělat nic neužitečného, naopak se zaměříte na svůj pracovní život. Plně se zaměříte na své cíle, které několikrát změníte, abyste je dovedli k dokonalosti. Poté se vám bude pracovat ještě lépe, a pokud práci nemáte, dostanete pozvánku na pohovor.

Dobré zprávy: Vaše schopnost rozumně argumentovat bude dobrá, dokážete přesvědčit ostatní lidi, aby vám pomohli splnit vaše úkoly, protože to bude prospěšné i pro ně.

Na co si dát pozor: Nemusíte si být úplně jisti, kde byste měli začít, pokud se rozhodnete provést nějaké změny v plánech. Můžete se zeptat na názor svých přátel či rodiny.

Andělská rada: Nemusíte se nutně držet zavedených pracovních postupů, pokud si myslíte, že jsou zastaralé. Přijďte s novým návrhem a sdělte ho ostatním. Má velkou šanci se uchytit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše touha po změně v denní rutině bude obrovská. Budete dlouho přemýšlet, zda ji máte udělat nebo nechat vše při starém. Obavy o menší pohodlí vám mohou zcela zničit pozitivní náladu. Tu získáte zpátky, jakmile se seberete a na nějaký čas odejdete od všech lidí.

Dobré zprávy: Začnete se více zajímat o sebevzdělání a také plánování bude vhodné. Dobře si rozmyslíte, co od života vlastně čekáte a co byste si přáli, aby se změnilo.

Na co si dát pozor: Budete trávit více času ve svém světě fantazie. Pokud si všechno uděláte dokonalé, můžete mít hodně špatnou náladu, že skutečnost taková není a nejspíše nikdy nebude.

Andělská rada: Poskytnete-li někomu radu, dejte si pozor, aby vaše slova nezněla útočně, i když budou řečena s tím nejčistším úmyslem. Usmívejte se na lidi, přestože se vám nedaří, abyste jim zlepšili náladu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Dostanete jen tolik lásky, o kolik si řeknete. Pokud lidem kolem sebe projevíte své sympatie, můžete očekávat totéž. Budete-li citově nepřístupní, nemůžete čekat, že si vás ostatní budou hýčkat. Určete si, co v rodině, partnerství a kamarádství vlastně chcete, a dejte to všem najevo.

Dobré zprávy: Zjistíte, že budete muset změnit způsob myšlení, abyste dostali to, co chcete. Naštěstí to pro vás nebude nic těžkého, do ostatních lidí se dokážete vcítit bravurně.

Na co si dát pozor: Výměna názorů je nyní nutná, ale nebude se jednat o nic příjemného, pokud necháte negativní emoce, aby vás ovládaly. Stůjte si za svými názory, ale nebuďte hrubí.

Andělská rada: Pokud se cítíte jako na cizí planetě, na chvilku si od lidí odpočiňte a běžte na delší procházku přírodou. Zjistíte, co po vás lidé chtějí i jak vyřešit svůj největší problém.

Rak (22. června – 22. července)

Přestože se vám nemusí dařit, budete velmi optimističtí. Zjistíte, jaká vás čeká budoucnost, a budete spokojeni. Se svými nejbližšími budete mluvit o svých cílech, krátkodobých i dlouhodobých, a u některých z nich sklidíte velký potlesk, gratulaci či nabídku pomoci, když ji budete potřebovat.

Dobré zprávy: Lidé se na vás budou usmívat, inspirujete je ke zlepšení výkonu a dodáte jim motivaci, pokud jim bude chybět. Začnou o vás říkat, že jste samotné ztělesnění anděla.

Na co si dát pozor: Zejména ve středu můžete mít pocit, že toho potřebujete mnohem více, než momentálně máte. Není to pravda, naopak máte všechno, co potřebujete ke spokojenosti.

Andělská rada: Je-li to zapotřebí, dejte svým přátelům možnost strávit nějaký čas bez vás. Využijte tento čas k nalezení nových přátel, kteří vaši pozornost nyní potřebují mnohem více.

Zkuste trávit volný čas i k nalezené nových přátel, možná vás budou potřebovat více, než ti současní přátelé
Zkuste trávit volný čas i k nalezené nových přátel, možná vás budou potřebovat více, než ti současní přátelé | Zdroj: AndreyBezuglov / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše činy se stanou daleko efektivnějšími než v posledních dnech. Ne každý den zažijete vlnu úspěchů, hlavně začátek týdne může být velmi smolný. Od středy se ale všechno zlepší. Co bude příčinou? Správný záměr. Začnete hledět více na jiné lidi než na sebe, což vám přinese velkou spokojenost.

Dobré zprávy: Vaše plány na celý týden budou velmi organizované a budete stíhat všechno, co si naplánujete. Také vám zbyde spousta volného času na vaši zábavu.

Na co si dát pozor: Co se týče práce, pokud budete pracovat samostatně, nebude se vám příliš dařit z důvodu nedostatku motivace. Ve dvou se to lépe táhne, proto, pokud můžete, si sežeňte kolegu.

Andělská rada: Zaměřte se na to, co se vám nezadaří. Prozkoumejte, zda vaše úsilí bylo dostatečné. Pokud ne, vymyslete způsob, jak to změnit, například odměnou za hotovou práci.

Panna (23. srpna – 22. září)

Veškerou pozornost ostatních lidí strhnete směrem k sobě. Bude na vás něco výjimečného. Vaše charisma vám pomůže dosáhnout vašich cílů, ale ani nechtěná pozornost není vyloučena. Pečlivě selektujte, s kým budete trávit volný čas, aby vás nikdo nevyužil pro své sobecké plány.

Dobré zprávy: Vaše emoce budou pozitivně naladěny a drobný románek není vyloučen, a stejně tak nezapomenutelné rande. Poslouchejte své srdce a podle toho jednejte.

Na co si dát pozor: Můžete být zklamaní, pokud někoho pozvete na rande a on nedorazí. Z tohoto důvodu byste na romantickou schůzku neměli chodit v úterý či ve čtvrtek.

Andělská rada: Nehádejte se s jinými lidmi jen proto, že nesouhlasí s vaším životním stylem. Místo toho se usmějte a odkráčejte od dotyčného co nejdál. Chce-li dirigovat váš život, nemusí v něm být.

Váhy (23. září – 23. října)

Nebudete mít náladu scházet se absolutně s nikým. Dokonce ani vaše rodina vám nedokážete zlepšit náladu. Vše, co budete chtít dělat, je zůstat doma a pročíst se celým týdnem. Pouze povinnosti vás donutí vyjít ven. Mezi lidmi vám nyní nebude moc dobře.

Dobré zprávy: Volný čas strávený o samotě využijete, abyste se dozvěděli něco nového. Tyto znalosti využijete později, abyste pomohli lidem a také uspěli se svým snem.

Na co si dát pozor: Vaše rodina nebude mít radost z vaší náhlé izolace. Aby se vztahy nestaly napjatými, budete jim muset vysvětlit, že to není kvůli tomu, že byste na ně byli naštvaní.

Andělská rada: Až budete mít chvilku čas, popřemýšlejte, jak byste mohli zkrášlit svůj domov. Také si můžete vyhradit svůj posvátný prostor, kde se budete zdržovat, a zútulnit ho.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše mlčenlivost může děsit řadu lidí. Rozhodnete se zapojit se pouze do rozhovorů, při nichž se předávají zkušenosti, nebudete chtít s lidmi jen tak tlachat. Dobrá zpráva je, že potkáte řadu lidí, kteří tomuto požadavku budou vyhovovat. Zároveň si dejte pozor na své pocity, nemusí odrážet realitu.

Dobré zprávy: Budete hledat zajímavé aktivity, do kterých se můžete zapojit, abyste byli něčím užiteční. Ve vašem okolí jich pár je, o zábavu budete mít postaráno.

Na co si dát pozor: Vaše osobní přesvědčení nemusejí být v souladu s přesvědčeními jiných lidí. Můžete se s někým pohádat. Vyhnete se tomu, když budete respektovat názory všech.

Andělská rada: Chybí-li vám někdo, kdo vám vždy plně rozuměl a měli jste pocit, že čte vaše myšlenky, nebojte se mu říci nebo napsat, jak to cítíte vy. Brzké opětovné shledání je více než pravděpodobné.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Čeká vás jeden úspěch za druhým. Ačkoli nedávno se mohlo zdát, že neuspějete v ničem, tento týden se vám zadaří vše, na co sáhnete. Pokud vám někdo slíbil navrácení peněz a zpozdil se s uhrazením dluhu, nyní za vámi s největší pravděpodobností zavítá s finančním obnosem.

Dobré zprávy: Toužíte-li po změně zaměstnání nebo práci nemáte, obdržíte pozitivní zprávy. Pokud jste v práci spokojení, je velká pravděpodobnost prémií za dobře odvedenou práci.

Na co si dát pozor: Ne všechno, co si každý měsíc kupujete, opravdu potřebujete. Když si dáte na stranu tolik, kolik byste zaplatili za večeři v drahé restauraci, za pár let můžete mít naspořeno na něco lepšího.

Andělská rada: Pokud nechápete, co od vás nadřízení požadují, jděte na to zpříma a zeptejte se jich. Věřte, že lidé, kteří se na všechno ptají, mají větší šanci udržet si pracovní místo.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Rozhodnete se změnit svou osobnost, aby vyhovovala vašim nejbližším, ale hlavně také vám. Můžete mít nové sny, za kterými si tvrdě půjdete. Vzdělávání v novém oboru či nový koníček také nejsou nemožné. Budete velmi soustředění a dokončíte vše, co začnete.

Dobré zprávy: Nezatoužíte uspět kvůli penězům ani kvůli slávě, nýbrž proto, abyste lépe pochopili, co máte v životě udělat a jak posloužit jiným lidem. Nyní budete velmi laskaví.

Na co si dát pozor: Občas vás ovládne malé dítě, které běžně dřímá ve vašem nitru. Můžete udělat něco nečekaného. A jako za každé malé dítě, i za vaše vnitřní později ponesete následky.

Andělská rada: Dosažení některých cílů bude nějakou dobu trvat. Přestože jste běžně trpěliví, myslete na trpělivost, abyste nebyli později zklamáni.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Můžete být naštvaní, že musíte dělat to, co je vám řečeno, zejména v práci. Nic se nedá dělat. Budete se těšit na volno více než kdy jindy. Na druhou stranu brzy zjistíte, co ve vás vyvolává pocit utlačování, a zbavíte se ho nadobro. Druhá polovina týdne bude značně lepší.

Dobré zprávy: Zjistíte, že díky vaší zodpovědnosti toho dokážete víc, než jste si kdy mysleli. Můžete se tak pokusit o svůj vlastní projekt, který díky důslednosti dovedete do zdárného konce.

Na co si dát pozor: Budete-li pouze sloužit ostatním, brzy toho budete mít dost a vaše slova mohou vážně ublížit. Mějte na paměti, že cokoli špatného řeknete, to bude mít dohru.

Andělská rada: Není špatné stanovit si hranice, ale pouze tehdy, pokud nebudete obhajovat pouze své vlastní zájmy. Buďte asertivnější, pokud se vám něco nelíbí, ale stále milí.

Ryby (19. února – 20. března)

Díky svým znalostem v technologické oblasti se stanete velmi populárními, což se vám rozhodně bude zamlouvat. Toužíte-li po spolupráci, vyberete si k sobě schopné lidi, kteří vědí, co mají dělat, a neptají se na hlouposti. Navíc se dobře pobavíte.

Dobré zprávy: Přestanete se stýkat s lidmi ze zvyku. Začnete si vybírat přátele podle jejich hodnot. Všechny lidi, kteří vám již nemají co nabídnout, pošlete za někým jiným.

Na co si dát pozor: Dejte si pozor na sobeckost. Není to jen o tom, co z práce budete mít vy. Je to o tom, co z ní budou mít všichni, kteří přiložili ruku k dílu. Naučte se více chválit ostatní a méně sebe.

Andělská rada: Proč vaše nové přátele nepozvete k vám na malý večírek? Je to skvělá příležitost, jak se mohou poznat a skamarádit navzájem, což jejich sympatie k vám ještě zvýší.

Zdroj článku:
  • Autorský text