Co máte ve zvyku dělat, když jste o samotě, podle znamení zvěrokruhu

Co máte ve zvyku dělat, když jste o samotě, podle znamení zvěrokruhu
Člověk je společenský tvor, avšak strávit nějaký čas o samotě dokáže naší psychice pořádně prospět. Každý z nás se dokáže zabavit během doby, kdy poblíž sebe nikoho nemáme. Jaký je váš způsob trávení volného času o samotě v závislosti na vašem znamení zvěrokruhu?

Beran (21. března – 19. dubna)

Baví vás si oddychnout a sledovat pořady v televizi. Nejraději máte nejrůznější soutěže, ale nepohrdnete ani ostatními reality show. Hlavně vás baví sledovat reakce ostatních lidí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Máte rádi svůj klid a volné tempo, ale jakmile se ocitnete o samotě, vezmete část ze svých finančních zásob a vyrazíte na pořádné nákupy.

Blíženci (21. května – 21. června)

Ve svém volném čase si rádi posloucháte. Pokud se ocitnete sami, vynecháte všechny pecky, které milují vaši přátelé, a pustíte si hudbu, kterou milujete pouze vy, ale ostatním se nelíbí.

Rak (22. června – 22. července)

Vzpomínání je nedílnou součástí vašeho života, ale jakmile se ocitnete o samotě, stanou se mnohem intenzivnějšími. Vzpomínáním trávíte podstatnou část svého volného času.

Lev (23. července – 22. srpna)

Užíváte si čas doma, kdy se můžete obléknout do starých pohodlných věcí. Je to příjemná změna, poněvadž mezi přáteli jste oblečeni do luxusního oblečení. Užíváte si každou chvilku o samotě.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jakmile jste sami, trávíte čas popíjením alkoholu. S mírou je to skvělý způsob, jak si pročistit hlavu, a navíc vás nikdo nevidí. Víte, že tímto způsobem nebudete dokonalí, ale o samotě vám to nevadí.

Váhy (23. září – 23. října)

Nemáte rádi čas strávený o samotě. Nicméně jakmile jste sami, zavítáte do ledničky či spíže a nezdravě se stravujete, abyste ze své mysli vyhnali všechny špatné myšlenky.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Milujete vášeň a romantiku, což praktikujete i v dobu, když se ocitnete o samotě. Nejlepší inspiraci vám dodávají knihy, a proto se před spaním vždy začtete do nějakého romantického románu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nakupujete zbytečné cestovní potřeby, jelikož pokud nikdo není poblíž, vymýšlíte, kam byste se mohli podívat tento víkend. O pár dní později však zjistíte, že do dané destinace vlastně jet nemůžete.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jíte sladkosti. Pokud víte, že něco dělat nemáte, tak to neděláte, ale sladkostem prostě odolat nedokážete. Cukr přijímáte, abyste se příští den mohli soustředit na náročnou práci.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

To, co vás dokonale uklidní, když jste sami, je žužlání brček a přijímání tekutin s jejich pomocí. Dokáže vás to nejen uklidnit, ale také při této činnosti vždy vymyslíte něco kreativního.

Ryby (19. února – 20. března)

Jíte potraviny, které vám nejen hodně chutnají, ale také nesmírně škodí vašemu zdraví. Využíváte faktu, že vás nikdo nemá šanci vidět, a ničíte si své vlastní zdraví.

Zdroj článku: