Andělský horoskop na čtvrtek: Blížencům hrozí nuda, Lvům bude kazit náladu vlastní ego

Andělský horoskop na čtvrtek: Blížencům hrozí nuda, Lvům bude kazit náladu vlastní ego
Andělé vědí spoustu věcí. Pozorují naše chování a dokážou určit, jak se budeme daný den chovat. Podle toho vědí, který den pro nás bude dobrý a který špatný. Přečtěte si svůj andělský horoskop a zjistěte, kde můžete udělat chybu a jak se cítit lépe.

Žádný den není stejný a ani dobrý, ani špatný. Kdo v dospělosti nikdy nezažil den s jediným problémem, jako by neexistoval. Obzvláště v této hektické moderní době. Andělé se nám snaží radit, abychom tyto dny zvládli co nejlépe. Jak si povedete ve čtvrtek? Bude to mírnější či více stresující den?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pocítíte tíživý pocit viny, něco uděláte špatně a budete za to pykat. Nejlepší cesta je odčinit to, co jste způsobili, a upřímně se svěřit osobě, které jste ublížili, přestože to doposud nemusí vědět.

Andělská rada: Popište nám své pocity, pomůžeme vám najít sílu všechno napravit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše rozhodování nebude to nejlepší, jaké dnes můžete udělat. Naopak budete tíhnout k chybám. Nedopusťte, aby vaše názory zatemnily vaši mysl a zdravý úsudek. Najděte si čas na uvážení závažnosti problému.

Andělská rada: Dodáme vám odvahu a trpělivost. Vciťte se do jiných lidí, abyste pochopili, proč se k vám chovají nevhodně.

Blíženci (21. května – 21. června)

Budete tíhnout k nudě. Je to tím, že své povinnosti vnímáte pouze jako povinnosti a necítíte radost z jejich splnění. Odměňte se za každou maličkost, kterou uděláte, a rázem budete šťastnější.

Andělská rada: Svěřte nám své myšlenky, pomůžeme vám je přehodnotit.

Rak (22. června – 22. července)

Dokud nepřestanete chovat k ostatním negativní pocity, nemůžete být v míru sami se sebou. Závist a zloba se k vám vrací stejným způsobem jako ji předhazujete ostatním lidem.

Andělská rada: Není možné projevovat nenávist a zároveň být spokojení. Chovejte se k lidem tak, jak si přejete, aby se oni chovali k vám.

Lev (23. července – 22. srpna)

Ego vám znemožňuje prožívat radost. Tento den to bude obzvláště těžké, vy budete chtít vše a nic pro ostatní udělat chtít nebudete. Kalí vám váš pohled na ostatní lidi. Vnímejte okolí a všímejte si každé maličkosti, která vám udělá radost.

Andělská rada: Hlídejte si karmu. Dělejte dobré skutky, pokud chcete uspokojení v životě (i z dlouhodobého hlediska).

Panna (23. srpna – 22. září)

Všimnete si, že jste spokojenější než většina ostatních lidí. Tento pocit brzy skončí, pokud se budete chválit za své úspěchy. Raději dalším lidem pomozte zažít stejný úspěch a v budoucnu obdržíte odměnu.

Andělská rada: Poučte se ze svých neúspěchů z minulosti, jinak se vám vrátí v budoucnosti.

Váhy (23. září – 23. října)

Zažijete nepříjemný pocit osamělosti, nechtěnosti a bezmoci. Podpořte se a myslete na to, že nikdy nejste na nic sami. Když už se zdá, že vás všichni opustili, my vás podržíme. Brzy zjistíte, že také vaši nejbližší vás plně podporují.

Andělská rada: Vaše nerozhodnost vám brání prožívat plnohodnotný život. Rozhodněte se, jakou životní cestou byste se rádi vydali.

Štír (24. října – 21. listopadu)

K radám ostatních lidí budete dnes slepí a hluší. To vám zabrání udělat správné rozhodnutí. Zvažte každé slovo, které vám kdo řekne, a hledejte hlubší význam. Když neposloucháte ostatní lidi, neuslyšíte ani naše rady.

Andělská rada: Každý člověk vám nabízí svůj pohled. Vyslechněte si více lidí a jejich myšlenky poskládejte jako puzzle, abyste získali plný obraz.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zjistíte, že s něčím nejste v životě spokojeni. Nechte nás ukázat vám správnou cestu prostřednictvím vašeho snu. Zjistíte, že naleznete uplatnění v oblastech, které by vás ani nenapadlo vyzkoušet.

Andělská rada: Ne všechno, co máte rádi, vám prospívá. Prozkoumejte celý svět, nejen jeho část.

​​​​​​​Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

V zaměstnání se můžete setkat s neúspěchem způsobeným vaším plánem práci vylepšit. Nezoufejte a neobviňujte se, alespoň jste to zkusili. To se o spoustě vašich spolupracovníků říci nedá.

Andělská rada: Jste dostatečně inteligentní, zaměřte se na zlepšování, jako byste žádný neúspěch nezažili.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Něco vás trápí již delší dobu, ale vy předstíráte, že to neexistuje a že jste naprosto šťastní. Takto šťastní opravdu nebudete. Dnešek je ten správný čas sebrat odvahu a vyřešit svůj problém.

Andělská rada: Pokud jste se s někým pohádali, usmiřte se. Možná vás překvapí, že dotyčná osoba litovala této hádky stejně jako vy.

Ryby (19. února – 20. března)

Vše, co se ve vašem životě stane, má svůj účel. To dobré i to špatné. Z tohoto dne budete mít dosti smíšený pocit, někdo vám vychválí až do nebes a druhý vám projeví svou nenávist.

Andělská rada: Snažte se najít rovnováhu ve vaší povaze, najděte důvod nenávisti a začněte pracovat na této části osobnosti.

Zdroj článku:
  • Autorský text