Velký andělský horoskop na celý rok 2023. Přinesou Vám andělé v příštím roce vytoužený klid?

Velký andělský horoskop na celý rok 2023. Přinesou Vám andělé v příštím roce vytoužený klid?
Rok 2022 je téměř za námi a pro mnohé z nás se stal velmi náročným rokem plným stresu, dramatických událostí a náročných zkoušek. O to více zajisté všichni doufáme, že blížící se rok 2023 bude alespoň o trochu veselejší a my se dočkáme vytouženého klidu.

Pojďte se podívat, jakou předpověď si pro jednotlivá znamení nachystali andělé. Můžete se těšit na šťastnější zítřky, nebo bude potřeba obrnit se trpělivostí a zabojovat? Pojďte se na to podívat, abyste zjistili, jaká poselství si pro Vás Andělský horoskop pro celý rok 2023 připravil.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Začátek roku pro Vás může být poněkud náročný a plný nečekaných zkoušek. Hlavním cílem první poloviny roku bude naučit se dělat kompromisy, a to nejen vůči ostatním, ale také vůči sobě. Budete nuceni přijmout fakt, že nemusíte vše zvládnout sami a že je naprosto v pořádku požádat své přátele o pomoc.

V druhé polovině roku Vás mohou potkat trable v lásce a Vy se budete muset dobře rozhodnout, zda směr, kterým jste se vydali, je ten správný. 

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Již delší dobu toužíte po splnění svých přání a cílů. V první polovině roku se Vám ale příliš dařit nebude. Přestaňte se tolik upínat na cíl a raději se více soustřeďte na cestu k němu a možnosti, jak ho dosáhnout. Oporou Vám bude Vaše okolí, které Vám pomůže těchto cílů dosáhnout.

Velká změna přijde v druhé polovině roku, kdy se Vám začne velmi dařit nejen po finanční stránce, ale také v lásce. Pokud aktivně podniknete správné kroky, Vaše štěstí se naplní. 

Blíženec (22. 5. – 21. 6.)

První měsíce z roku 2023 se budete poněkud točit v kruhu. Vaše situace nebude probíhat tak, jak jste si představovali. Pokud ale přijmete tento fakt a místo smutku začnete hledat řešení, dočkáte se štěstí. Pokud opustíte minulost a odpustíte sobě i lidem ve svém okolí, bude se Vám v druhé polovině roku dařit také v lásce. 

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Na začátku roku se pomalu začnou plnit Vaše největší přání. Pokud budete trpěliví a budete se věnovat více sami sobě, dočkáte se na konci roku opravdu nádherných změn, které naplní Vaše srdce. Je nutné, abyste na svém štěstí pracovali a soustředili se na své myšlenky, pocity a emoce. Poslouchejte, co Vám radí Vaše srdce a intuice a budete opravdu velmi šťastní. 

Lev (23. 7. – 22. 8.)

V roce 2023 Vás čeká velká finanční hojnost a štěstí. Neusínejte ale na vavřínech, protože nic netrvá věčně a Vaše štěstí v pracovní a finanční oblasti by Vás mohlo opustit. Pokud se tak opravdu stane, je důležité, abyste především zachovali klid a změnili směr své cesty. Díky tomu se Vaše situace opět výrazně zlepší. 

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Rok 2023 pro Vás bude velmi úspěšný. Nic ale nebude zadarmo a Vy se budete muset pořádně snažit. Čekají na Vás tři lekce. Budete se muset naučit trpělivosti, asertivitě a důvěře. Pokud se naučíte důvěřovat sobě a svému okolí, budete průbojní a nepřestanete věřit, že vše dobře dopadne, čeká na Vás krásný a úspěšný rok. Nejvíce ale musíte zapracovat na důvěře a sebevědomí. 

Váha (23. 9. – 23. 10.)

Nadcházející rok pro Vás možná nezačne příliš šťastně. Mohou Vás potkat drobné trable, které Vám znepříjemní první měsíce roku. Není ale třeba se bát, vše nakonec dopadne podle Vašich představ.

Důležité ale bude nevzdávat se a stále hledat nové cesty a možnosti, jak svého štěstí dosáhnout. Nedělejte unáhlená rozhodnutí a vždy si vše dobře promyslete, ale zároveň se nebraňte změnám. Občas je dobré změnit také své názory a myšlení. 

zdroj: Rido / Shutterstock

Štír (24. 10. – 22. 11.)

V roce 2023 se odpoutáte od dosavadních cílů a přehodnotíte některá svá rozhodnutí. Začnete spolupracovat s lidmi, kteří Vás mohou posunout zase o krok dál ve Vašem životě. Od těchto lidí se můžete mnohé naučit a nově získané zkušenosti využít nejen ve svém karierním, ale také osobním životě. Díky tomu se Vám začne dařit mnohem lépe a již v polovině roku se začne vše ve Vašem životě zlepšovat. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Tento rok začnete s novým přívalem energie a toho bude potřeba pořádně využít. Uplynulý rok hodíte za hlavu a začnete pracovat na tom, aby rok 2023 byl krásným a úspěšným rokem. Bude to vyžadovat Vaši víru a aktivitu, ale bude to stát opravdu za to. Vaše snaha bude po zásluze odměna a Vy prožijete mnoho krásných měsíců. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Rok 2023 pro Vás může být náročný, ale pokud budete flexibilní, vytěžíte z něj maximum. Situace, která Vás trápí, se sice nebude vyvíjet přesně tak, jak si přejete, ale pokud budete ochotní přehodnotit své názory a postupy, nakonec svého cíle s velkou slávou dosáhnete. Nebojte se také požádat o pomoc a poslouchat rady svého okolí. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

V nadcházejícím roce na Vás čekají mnohá zásadní rozhodnutí. Pokud si chcete polepšit, budete muset nejen poslouchat svou intuici, ale také nepropadat panice, nevzdávat se a aktivně na svých cílech pracovat. Nebojte se nových možností, příležitostí a změn. Pracujte na svém štěstí a nebojte se experimentovat. Dejte si ale pozor na vyčerpání a dostatečnou pozornost věnujte také sami sobě a odpočinku. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Naložili jste si toho na sebe až příliš a velmi urputně se snažíte dosáhnout svého cíle. Rok 2023 Vám ale dokáže, že tento směr a cíl pro Vás není ten správný. Budete nuceni více naslouchat své duši a některá svá přání přehodnotit. Konec roku pro Vás může být velmi pozitivní, ale budete na tom muset sami více zapracovat. 

Zdroj článku:
  • Autorský text