Tato znamení budou zuřit, pokud jste šťastnější než ona

Tato znamení budou zuřit, pokud jste šťastnější než ona
Můžete být jejich nejlepší přítel, a přesto na Vás budou hledět jako na největšího nepřítele, pokud zjistí, že jste šťastnější než oni. Řeč je o lidech, kteří potřebují být za každou cenu ti nejšťastnější. Štěstí si zaslouží jen oni a nikdo jiný. Podívejte se, kteří přátelé to jsou.

Panna (23. srpna – 22. září)

Chce být ten nejdokonalejší člověk na světě a neustále se snaží být lepší než všichni ostatní, včetně Vás. Pokud zjistí, že prochází špatným životním obdobím, přestože Vy jste šťastní, hodně se naštve. V tomto případě se gratulací od ní nedočkáte, naopak na Váš úspěch a štěstí začne žárlit. Jakmile zjistíte, že je smutná a že se jí nedaří, nikdy jí neříkejte, jak jste v životě šťastní. Okamžitě Vás začne kritizovat a bude se snažit, abyste nabyli dojmu, že Váš život momentálně není tak úžasný, jak si myslíte, že je.

Rak (22. června – 22. července)

Rak je obecně hodně přející přítel, ale pouze v případě, že je také šťastný. Pokud se tak neděje, jeho negativní nálady mohou zhoršit náladu i Vám. Žárlivost je jeho hodně špatná stránka, s níž Vás hned seznámí, pokud k tomu dostane důvod. Přestože k tomu nemá sebemenší důvod, začne Vám vyprávět, jak dobře na tom je, místo aby se s Vámi radoval. V tomto případě poznáte horší stránku přátelství s ním, poněvadž se bude vychloubat, jak je šťastnější, a je schopen vymyslet si cokoliv, aby nemusel přiznávat, že nyní prochází méně šťastným obdobím v životě.

Lev (23. července – 22. srpna)

Další přítel, kterému byste neměli říkat, že nyní se Vám hodně daří. Od přírody je žárlivý, a to nejen v partnerském vztahu, ale také žárlí na své přátele. A to až nezdravě příliš. Zažijete kruté časy, pokud zjistí, že jste šťastnější než on. Ovládá ho závist a udělá a řekne cokoliv, abyste se kvůli němu cítili špatně. Zhoršení nálady v důsledku oznámení Lvovi, že Vám něco vyšlo a Váš život se ubírá příjemným směrem, je opravdu nevyhnutelné. Nejspíše Vám oznámí, že jste prostě měli štěstí a že jste si ho nijak nezasloužili, protože jste nepracovali dostatečně tvrdě.

Beran (21. března – 19. dubna)

Beran se rád chlubí. Pokud se mu něco povede, všichni jeho přátelé včetně Vás se o tom dozví během několika minut. Ovšem jakmile se něco povede Vám, raději mu to neříkejte, obzvláště pokud jemu se zrovna nedaří. Nikdy Vás nepodpoří, pokud zjistí, že jste šťastnější než on, a naopak Vás zahltí svými dosavadními úspěchy, které jsou pro něj mnohem důležitější než ty Vaše. Dokonce i když si z Vašeho úspěchu může vzít příklad a něco se přiučit, neudělá to, spíše se s Vámi pohádá a dlouhou dobu s Vámi nepromluví.

Zdroj článku: