Znamení, která milují moře a při výběru dovolené dávají přednost plážím před aktivními pobyty. Patříte mezi ně?

Znamení, která milují moře a při výběru dovolené dávají přednost plážím před aktivními pobyty. Patříte mezi ně?
Moře nejde nemilovat, ale podobně to je i s horským prostředím či atraktivními městy. Rozhodování, kam se vydat na dovolenou, proto nemusí být vůbec jednoduchou záležitostí. Někteří ale mají od první chvíle jasno. Tato 4 znamení na dovolenou totiž jezdí hlavně za odpočinkem a krásným výhledem.

Blíženci

Společenské a přátelské Blížence na dovolené u moře nejvíce láká noční život. Poslouchat hudbu smíšenou se zvuky vln a sledovat u toho zapadající slunce odrážející se na modré hladině je totiž nenahraditelný zážitek. Zvlášť v případě, že se u toho seznámují s někým novým nebo si povídají se svými známými.

Na pláži si tedy nejraději užívají krásný pohled na moře, dobré drinky a hudbu a především zajímavou společnost. Přes den ale nelení a rádi se vydají na procházku po okolních městech a památkách. Kromě lidí totiž chtějí poznávat i nová místa. Ideálně ale oboje najednou.

Váhy

Váhy k moři jezdí především za relaxací, krásným prostředím a atmosférou. Rády si vychutnávají příjemné chvíle strávené na pláži a užívají si luxusu pod hřejivými slunečními paprsky nebo v osvěžujících mořských vlnách. Jsou hodně esteticky založené, takže si potrpí na hezké fotky a jen jediný pohled na moře je dokáže zklidnit a dopřát jim pocit harmonie, který po náročném roce tak moc potřebují.

Zajímá je ale také kultura dané země a rádi sledují místní lidi a zvyky. Prohlídka po nedalekém městě je tedy zaručeně potěší.

Štír

Štíři tvrdě pracují, takže si na dovolené chtějí dopřát pořádný odpočinek a luxus. Aktivní dovolené v horách tedy nejsou nic pro ně. K moři jedou jen vstřebávat sluníčko a plážovou atmosféru. Na pláži většinou obdivují nádherné pohledy a prozkoumávají okolí. Když se na to budou cítit, užijí si i potápění v moři, které jim umožní vidět všechno z jiné perspektivy.

Rádi totiž poznávají nové věci a dozvídají se nové informace nebo skrytá tajemství. Pokud jim tedy zbyde nějaký čas a energie, měli by se vydat i za památkami a vstříc historii.

zdroj: Shutterstock / weine125

Lev

Lvi cestují jedině stylově. Okamžiku si vždy užívají naplno a do všeho se odhodlaně vrhají přímo po hlavě. Ostatní na ně jen zírají s otevřenou pusou a jsou šokovaní jejich nebojácností. A právě to jim dělá ještě větší radost.

U moře Lvům nestačí jen spokojenost. Potřebují být pláží i ubytováním přímo unešeni. Rádi proto jezdí do luxusních hotelových resortů s několika bazény a výhledem na prosluněné moře. Na soukromé pláži si poté s nadšením vychutnají drahé víno a při západu slunce si do rytmu hudby zatančí se svými přáteli nebo jakýmikoli neznámými obdivovateli. Plážová party je také přesně tím typem zábavy, který vyhledávají a který si dovedou nepředstavitelně užít.

Zdroje článku: