Hvězdná znamení, která myslí na svého ex i po svatbě

Hvězdná znamení, která myslí na svého ex i po svatbě
​​​​​​​Jakmile ztratíme milovaného partnera, nového si obvykle najdeme až po odeznění bolesti. Nový partner nám pomáhá zapomenout na toho předešlého. Nicméně existují hvězdná znamení, která na svého ex nemohou zapomenout ani po svatbě s novým partnerem a neustále na něj myslí. Je to i případ vašeho znamení?

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Svého životního partnera si obvykle sice vybíráte z lásky, ovšem musí mít na účtu dostatek finančních prostředků. Bohužel s takovými lidmi to ne vždy vyjde tak, abyste je milovali. Proto často přemýšlíte o svém bývalém partnerovi, k němuž stále cítíte lásku. Váš životní partner se k vám může chovat sebelépe, ale lásku k němu necítíte, jste s ním kvůli finančnímu bezpečí. Proto často sníte o vašem ex a vaše fantazie jeho osobou pracuje poměrně často. Přemýšlíte, jak krásně jste se nyní mohli mít.

Kozorohové si hledají finančně zajištěného partnera, Zdroj: Cara-Foto/ Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

Do manželského svazku vstupujete, abyste naplnili očekávání svých rodičů. Nechcete totiž poslouchat jejich urážlivé výlevy, že kdybyste si vzali někoho jiného, uděláte mnohem lépe. Avšak vaše srdce patří vašemu bývalému partnerovi, a to natolik, že o něm přemýšlíte dlouhé hodiny. Myslíte na vaše společné manželství, které nikdy neproběhlo ani neproběhne. Fantazie vám pomáhá přežít smutný život, který vedete v současném manželství. Přemítáte, jak dobře byste se nyní měli, pokud byste si vzali člověka, kterého milujete.

Ryby (19. února – 20. března)

Snění ve dne je váš život. Každý den se nacházíte v přemýšlivém stavu. Sníte o všem možném včetně vašeho bývalého partnera, s nímž jste se rozkmotřili. Celý život děláte unáhlená rozhodnutí a vaše mysl kvůli nim trpí. Cokoliv se vám stane, dáváte za vinu sobě i jiným lidem. Vaše vztahy nikdy nebyli příliš hezké, a to z toho důvodu, že si vybíráte partnery, kteří vám emocionálně rádi ubližují. Jakmile najdete partnera, který se k vám chová mile, chcete si ho vzít, ale ve své mysli stále myslíte na to, jak jste svým ex partnerům ublížili, že jste se s nimi rozešli.

Rak (22. června – 22. července)

Jste emocionálně nevyrovnaní, co se týče lásky. V manželství jste šťastní, ale nastane-li situace, že se vaše manželství ocitne v nerovnováze, máte tendenci ve svého partnera dočasně ztratit důvěru a odebrat se do snivého stavu, kdy přemýšlíte, jak k vám váš ex byl milý a ochotný vyřešit jakýkoliv problém. Jakmile však do vašeho manželského života vstoupí děti a váš partner vám pomůže vytvořit skvělé vzpomínky na současný život, vaše snahy o myšlenky na všeho ex partnera rázem vymizí a již se neobjeví, dokud budete šťastní.

Zdroj článku: